Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הסיטרואן פיקאסו (2.0L אוט') נכבית בהנעה הראשונה של הבוקר כשקר בחוץ.

כשאני על N ומניע הכל בסדר, אבל ברגע שאני מעביר ל D ולא נותן גז הרכב נכבה. כעבור דקה או שניים כאשר הרכב מתחמם אין שום בעיות והרכב נוסע חלק.

בהנעות אחרות במהלך היום (צהריים או לילה) אין שום בעיה, אלא אם כן ממש קר בחוץ אז הרכב קצת מגמגם (לא משהו רציני) עד שהוא מתחמם ואז שוב הנסיעה חלקה.

האם ישנו פתרון אחר חות מלחמם את הרכב כל בוקר? אני גר בצפון באזור קר (מעלות) ונראה לי שיש פתרון אחר מאשר כל בוקר לחמם את הרכב. ברכב הקודם שלי (סופר לנסר ידנית) לא הייתה לי בעייה גם שהיה שלג בחוץ, מכניסים לראשון ונוסעים.

כמו כן, הרכב מעשן (מהאגזוז) הרבה יותר בדקות הראשונות עד שהוא מתחמם.

האם הבעיה יש של מצבר? טיימינג? או מהי הבעיה שגורמת לרכב להיכבות?

פורסם

כשהרכב נמצא בפארקינג או בניוטרל אז הוא נמצא בסל"ד מסויים, וכאשר אתה מכניס להילוך DRIVE, (אז הסל"ד יורד והוא אמור לרדת) , ייתכן והוא יורד יותר מידי עד שהמנוע נכבה,

ייתכן שזה נובע מסל"ד שצריך להרים קצת או מצינור וואקום משוחרר . ומתי שהמנוע קר אז זה מורגש יותר

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...