Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....

התקנתי לפני כמה ימים קסנון (A6) אתמול שנסעתי בלילה פתאום הייתה מין נפילה כזו, ואז הצ'וק התחיל לפעול, שהצו'ק פועל רק בבוקר לא משנה כמה קר בחוץ.....

למישהו יש מושג ממה זה יכול להיות?

פורסם

אני כמעט בטוח שזה צ'וק זה עושה מין רעש כזה בבוקר שהאוטו קר לאיזה דקה, ואז מפסיק.....

ואתמול זה עשה לי בדיוק את אותו הרעש באמצע נסיעה שהרכב היה חם..

פורסם

קרא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני, ואשר קישור אליהם, נמצא בחתימתי. אז תבין בין היתר, ששימוש בנקודות האלה {...} לא נהוג כאן.

לעניין הודעתך, ברכב הזה אין צ'וק, אלא מע' העשרת תערובת וייצוב סיבובים עת המנוע קר, ושמי מהן, פעילות גם במנוע חם עת הצורך.

כדי לחוות דיעה, יש לקבל תיאור מדוייק יותר, ככל שניתן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה לא קרה לי בחיים שהמנוע היה חם, רק שאני מניע את האוטו בבוקר זה קורה לאיזה דקה ואז מפסיק.

אתמול בערב שהרכב היה חם זה קרה שוב, זה קרה לי פעם ראשונה רק אחרי שהתקנו את הקסנון, הייתה מין נפילת אור כזו, ואז פתאום הרעש של ה"צ'וק" התחיל.

מזה יכול להיות?

פורסם

IMHO, הצרה היחידה שקסנון יכול לעשות זה בעיות חשמל למיניהן. התקינו לך את הקיט עם ממסר שמחובר ישירות למצבר? או שאתה מקבל חשמל מהחיווט המקורי של הרכב?

אם זה המקרה השני, מומלץ בחום(!!) להתקין ממסר חיצוני להזרמת מתח "נקי" ישירות מהמצבר.

קיט שלם עם כל החוטים אפשר לקנות ב EBAY בסכום של משהו כמו 50 ש"ח כולל המשלוח וההתקנה פשוטה.

תתחיל בזה, או בהחזרת הנורות לקדמותן ותראה אם הבעיה חוזרת.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

כשהקסנון שלי לא היה מחובר דרך המצבר, היו לי כל מיני תופעות לוואי.. למשל, פנסים שלא נדלקים באופן קבוע, אור גבוה היה מכבה את הקסנון, אפילו איתות היה לפעמים מכבה פנס אחד..

ברגע שהתקנתי אותם דרך ממסר, הכל החל לתפקד כמו שצריך. אין יותר בעיות. (חוץ מבלאסט ששווק חיים, אבל זה בלי קשר).

שווה את ההשקעה של כמה עשרות שקלים, מאריך את חיי הקסנון שלך ואת חיי מע' החשמל.

גם כשהקסנון מגיע מקורי עם הרכב, הוא מותקן דרך ממסר בחברה.

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אם הוא אחיך חכה שהוא יחזור הביתה ושאל אותו.

בקשר לממסר למה שלא תלך למי שהתקין לך את הקסנון? לא מדובר פה במשהו מסובך מידי.

פורסם

זה הממסר שאני קניתי: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HID-Battery-relay-wire-harness-880-9006-H3-H4-H7-H11H1_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ72Q3a1205Q7c66Q3a2Q7c65Q3a12Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem190288996310QQitemZ190288996310QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

תדאג רק לקנות את זה שמתאים סוג הנורות שלך (H7/H4/H1 וכו'...) כדי שהוא יבוא עם המחברים המתאימים.

לא סיפור גדול מדי. 18$ כולל משלוח.

• תוכן חדש...