Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים נעלמים- פונטו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב .

יש ברשותי פונטו 2003 לפני כשבועיים היתחמם לי הרכב לאחר שנלקח למוסך היתברר שהרדיאטור היה סתום...

אחרי שניקו לי אותו הטמפ' חזרה להיות תקינה אך התחיל "לאכול מים" נכנסתי למוסך שנית הוא בדק ולא גילה שום נזילה...

לאחר מכן הוא בדק אם איזה מכשיר עם נוזל כחול אשר משנה את צבוע.( לגילו גזים)...

ואמר לי שצריך לעשות כנראה ראש מנוע...

מה עליי לעשות וכמה הנזק הזה יכול לעלות לי?

פורסם

האם מופיעים סימני שמן שרוף ברדיאטור? האם האוטו מוציא עשן לבן? האם בדקו את מערכת הקירור תחת לחץ?

לא מכיר את הבדיקה עם הנוזל הכחול.

במידה וזה אכן ראש, תכין כ-3K בצד.

פורסם

לא אין עשן לבן ואין גם שמן שרוף...

את האמת שלא בדקו את המערכת...

יש איזה מוסך שאת יכול להמליץ לי עליו באיזור הקריות...

המליצו לי על מוסך דרעי...(מכיר?)

פורסם

כמה מים נעלמים וכל כמה זמן? האם הרכב מתחמם יתר על המידה? בדוק במדיד האם צבע השמן שונה מהרגיל (בהיר יותר).

יש לבצע בדיקת לחץ הפוך בכדי לשלול נזילה ממערכת הקירור (רדיאטור, צנרת, משאבת מים).

לצערי לא מכיר מוסכים באיזור הצפון, בטוח שימליצו לך בהמשך...

פורסם

תבדוק את המכסה של המיכל מים קרה לי שהמכסה שלי היה לא טוב אז הנוזל קירור התאדה לי דרך הפקק...

תאמין או לא אבל זה עבד להחליף אותו

פורסם

אין מה לחפור ולבדוק וכל מיני פטנטים עלומי שם.

אם בוצעה בדיקה של נוכחות גזי פליטה ברדיאטור, ואכן נמצאו כאלו, אין מנוס מהחלפת אטם ראש מנוע.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

ראש מנוע זה הדבר שהכי קל "לדחוף" ללקוח, ולא מדובר בעלות של כמה לירות.

יש לקחת את הרכב למוסך אחר ולבדוק שנית את כל מערכת הקירור ברכב.

• תוכן חדש...