Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לצלם קטלוג איפור (למישהי ידועה) ולכן החלטתי להתחדש ב...... עדשת קנון 70-200 2.8 :twisted:

תמיד רציתי לקנות אותה אך לא הרשתי לעצמי להוציא סכום כזה על עדשה ( בערך 6000 ש"ח) שתשמש אותי רק לצילומים מסויימים, עכשיו אני לא מבין איך לא קניתי אותה קודם...

איזה איכות! :shock: למרות שקצת קשה לצלם איתה (שוקלת 2 קילו בערך ללא המצלמה)

בנוסף, בשהות האחרונה שלי בסין (לפני חודשיים) קניתי ציוד סטודיו חדש (פלאשים 850W, בוקס, סנוט כוורות וכו') שהחליף את הציוד הישן שלי.

אז הנה טעימה מהתמונות (צולמו בקובץ JPG כבד)

נ.ב: התמונות לא עברו עריכה כלל, ככה צריך לספק את התמונות לגרפיקאית (אלו שבפורום עברו רק הקטנה וחתימה בכדי לעלות אותן)

שש.jpg

ש.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

ללא IS.

ברמות של צילום סטודיו כזה עדיף ללא הסטבילייזר, יש מצבים שהוא גורם לרעש בתמונה (הסטבילייזר טוב לצילום ארועים וספורט).

פורסם

?!

בעדשות השחורות יש מצב שעל חצובה ה IS מתחרפן וגורם לטישטוש במקום ליציבות אז מכבים אותו

לא זכור לי ששמעתי שהוא גורם לרעש בתמונה, בטח לא בעדשת L, אפשר הסבר איך ומתי זה קורה ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
?!

בעדשות השחורות יש מצב שעל חצובה ה IS מתחרפן וגורם לטישטוש במקום ליציבות אז מכבים אותו

לא זכור לי ששמעתי שהוא גורם לרעש בתמונה, בטח לא בעדשת L, אפשר הסבר איך ומתי זה קורה ?

כשאתה מצלם בסטודיו אתה עובד עם תאורת MODELING, שאמורה להשתוות בעוצמתה לתאורת הפלאש. במציאות זה לא ממש קורה ולכן יש "בלבול" קטן באוטופוקוס ובסטבילייזר (ה IS עובד בסינכרון עם האוטופוקוס), לי אישית זה לא קרה אך שמעתי על מקרים כאלו (שוב, לא ממש מורגשים).

בנוסף, עם עדשה כזו קשה לצלם ללא חצובה (היא כבדה) ולכן אני משתמש במונופוד \ חצובה אז לא ממש צריך את ה IS.

ומעל הכל, בסטודיו אין לך אחרי מי לרדוף... אז אתה יכול לצלם כמה פעמים את אותה התמונה.

פורסם

NOOB שכמוני היה רוצה לדעת באיזו מצלמה מדובר?

אחלה תמונות :) גם החברה התרשמה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה זה NOOB ?!

מעניין, ה EXIF מחוק, ניסיתי לגלות איזה קנון בשבילך אבל אין קובץ נתונים.

5D אולי ?!

מעניין אם ההימור שלי מוצלח.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא את ה 5D מכרתי לפני חצי שנה לארליך מעבדות (הלך התריס), לקחתי במקום 40D חדשה שנוספה לאחת שכבר יש לי (מצלמה מצויינת, שעד היום חוץ מדברים קטנים לא מצאתי הבדל רציני בינה לבין ה 5D)

• תוכן חדש...