Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה לטפל בבעיה שצצה לי בC5 2004. אין אורות דרך! אורות חניה ווינקרים פועלים. אורות גבוהים פועלים אך אורות הדרך אינם פועלים כלל בשני הצדדים. בדקתי והנורות בסדר.

על פי תרשימי חשמל מתוך הספר של היינס הלכתי אחורה עם החיווט עד לקופסת הפיוזים שבמנוע וישנה רציפות מלאה בין הפיוז (התקין, אגב) לבין פנס הרכב. על פי התרשים ישנם באיזור קופסת הפיוזים ריליים להדלקת אורות הדרך והאורות הגבוהים. ניסיתי, תוך כדי משחק בידית הדלקת האורות מאחורי ההגה, לנסות ולהקשיב לריליי. כאשר מדליקים את האורות הגבוהים שומעים אותו נתפס אך עבור אורות הדרך אין קול של ריליי.

ניסיתי להגיע לריליי והרמתי את קופסת הפיוזים אך גיליתי לאכזבתי (אם כי לא להפתעתי) שהריליים אינם גלוים וניתנים להחלפה אלא כנראה מוטמעים בתוך מכלול קופסת הפיוזים. בשלב זה עצרתי את חקירתי.

על פי הבנתי ישנן שתי אופציות, או שהריליי בתוך קופסת הפיוזים תפוס/דפוק, או שהוא תקין אך משום מה אינו מקבל מתח לסליל מהמחשב (רחמנא לצלן).

אני פונה אל מומחי הפורום - לפני שאני נכנס למוסך (לא רוצה...) - האם מישהו נתקל בבעייה דומה בסוג רכב זה ומה היה הפיתרון. אם מדובר על תקלת מחשב אז אין לי ברירה אלא לגשת למוסך אבל אם מדובר סה"כ בריליי דפוק אני מעדיף לתקן לבד.

בברכה,

אורן

פורסם

תקלה דומה בקסארה התגלתה כלוח פיוזים שהותך בדיוק בפיוז של האורות.

החלק הוחלף במסגרת אחריות.

אמנם רכב פשוט בהרבה משלך, אבל בכ"ז כיוון מסוים.

פורסם

כמה רעיונות, לא בטוח שכולם בכיוון אבל תחשוב.

בעיה קצת אחרת ב C5 (אוטו לעיתים לא מניע ונותן immobilazer fault בצג) נפתרה ע"י החלפת תיבת הפיוזים.

תנסה לפרק אותה ותראה אם אפשר לעבור על הלחמות בבדיל וכדומה. אגב, אם תרצה להחליף היא לא כזאת יקרה.

תבדוק גם את ה com 2000 (מכלול ידית הדלקת האורות)

האם יש בדגם שלך חיישן הדלקת אורות בחושך? אולי הוא יוצר בעיה.

• תוכן חדש...