Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

יש לי בעיה מוזרה ברכב. המזגן מקרר חבל על הזמן ישר עם ההדלקה של הרכב (גם בימים חמים), אבל החימום ברכב לא עובד עד שהרכב מגיעה לטמפ' עבודה (3-4 דקות בערך).

חשוב להגיד שמילאתי גז לפני שנה, והמזגן שירת אותי נאמנה כל הקייץ, אך בימי החורף הוא לא עובד על חימום.

החימום הרגיל באוטו בלי מזגן זהה לחימום עם מזגן.

מה יכולה להיות הסיבה? וכיצד אוכל לסדר את זה?

תודה.

פורסם

שלום רב !

מיותר לציין, וזה גם נדוש, והוסבר גם אלפי פעמים בפורום, שלשם הפעלת חימום ברכב, אין צורך להפעיל מזגן, ובוודאי לא להפעיל את מדחס המזגן לשם כך.

לשם חימום יש לסובב את בורר המהירות בלבד, ולהפות את ידיות התריס לעבר החימום המצויין לרוב באדום.

אם רמת החימום ירודה יש לבדוק האם צינורות המים בתא המנוע המחוברים לרדיאטור החימום מורכבים ולא מבוטלים, והאם הצינורות לא סתומים בבוצה חלודה ואבנית.

ערוך חיפוש בנושא חימום בתא הנהג.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אבל החימום ברכב לא עובד עד שהרכב מגיע לטמפ' עבודה (3-4 דקות בערך).

תקין לחלוטין, ככה זה צריך להיות. במידה והמנוע לא חם לא יהיה לך חימום.

פורסם

בג'סטי החימום נעשה ע"י הנוזל קירור של המנוע שמוזרם לרדיאטור חימום ומשם ע"י מאוורר לתא הנוסעים.

עד שהמנוע לא מתחמם,וזה לוקח מס' דקות, ויחד איתו גם נוזל הקירור,אין לך חימום.

ע"מ להפעיל חימום צריך להפעיל את המאוורר לבחור בבורר הטמפ' את התחום האדום.

לא להפעיל את כפתור ה- AC!

במצב זה המזגן פועל ומנסה לקרר בו בזמן שמוזרם אויר חם במטרה לחמם...חבל על הדלק.

עריכה:

הקדימו אותי..

בנוסף,זמן של 4 דקות הוא אכן(מנסיון עם ג'אסטי) תקין לחלוטין.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

תודה. השכלתי.

ד"א ההודעה שפתחתי היא אחרי חיפוש בפורום. בכל ההודעות שעברתי לא היה ברכבים חימום רגיל בכלל. לי יש חימום רגיל (אחרי שהרכב מגיע לטמפ' עבודה), ועל כן פתחתי נושא חדש.

שבת שלום.

• תוכן חדש...