Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רנו אקספרס בנזין, לפני שנה וקצת קניתי מנוע מיבוא שעבד עד עכשיו מצויין,

לפני יומיים במהלך נסיעה על 90-100 קמ'ש, פתאום התחיל לקרטע ולסחוב פחות, בהתחלה חשבתי שזה כבל הצתה כי פלאגים החלפתי לפני חודש.

אז החלפתי סט כבלים וכמובן שזה לא עזר, כי לאחר שפתחתי את הפלאגים ראיתי שאחד הפלאגים רטוב בשמן.

קניתי מאריך לפלאג אבל זה לא עוזר בכלל, האוטו מעשן קצת מקרטע ונוסע יחסית חלש.

מה לדעתכם קרה ? האם זה רינג שנשבר ?

אם זה רינג האם ניתן להחליף אותו דרך הקרטר ? (המנוע: E7j 1400)

בברכה, ושבת שלום לכולם

פורסם

שלום רב !

לא מין הנמנע שבנו רינג שמן שנשבר.

לא ניתן להחליף רינג שנשבר דרך אגן השמן, יש לפרק לשם כך, את ראש המנוע.

משתלם?

רק אם אתה מכונאי, ועלות העבודה מסתכמת בעלות החלקים בלבד, ולא כולל את האפשרות שתאלץ להחליף(וגם מומלץ להחליף את כל טבעות בשאר הבוכנות, מיסבי הטלטלים וגל הארכובה, ליטוש השסתומים, החלפת גומיות השסתומים מלוי וישור הראש.)

ולהמשיך?

זה משתלם?

אלא אם אתה משועמם ,וזמנך בידך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי צביקה תודה על תגובתך..

הרכב הזה משמש כרכב עבודה וכשהוא תקוע אני בבעיה גדולה, כך שאינני יכול להרשות לעצמי להכנס להרפתקאה כמו שאתה מתאר.

כנראה שאמשיך לעבוד איתו גם כך כי פשוט אין לי ברירה, קיוותי שאולי יש דרך פשוטה לתקן את זה..

האם אתה חושב שיכולה להיות סיבה אחרת לשמן בפלאג מלבד רינג שבור ?.

שאלה נוספת ברשותך, לאור מצב זה התחלתי לחפש ברלינגו בתקציב נמוך מאוד, 10K ומצאתי שנת 2000 עם יותר מ 300 אלף קילומטר שניראת לא משהו בכלל האמת, אבל מבקשים עליה מחיר שאני יכול כמעט לעמוד בו בסיביבות 10K.

השאלה שלי היא, האם המכוניות האלו שורדות מעבר ל350K ? אני מבין ממנו שהרכב נסע בעיקר נסיעות ארוכות והוא שיפץ משאבת סולר עכשיו.

שוב תודה על עזרתך ..

פורסם
שלום לכולם

לאחר שפתחתי את הפלאגים ראיתי שאחד הפלאגים רטוב בשמן.

קניתי מאריך לפלאג אבל זה לא עוזר בכלל, האוטו מעשן קצת מקרטע ונוסע יחסית חלש.

מה לדעתכם קרה ? האם זה רינג שנשבר ?

אם זה רינג האם ניתן להחליף אותו דרך הקרטר ? (המנוע: E7j 1400)

בברכה, ושבת שלום לכולם

שלום רב !

לצערי אינני איש בשורות היום.

המשפט שהדגשתי באדום, מוכיח כמעט בוודאות שהבעייה ברינג שבור\ העשן , והעובדה שהרכבת מארין וזה עדעען לא פתר את הבעייה, מוכיח שיש בריחת קומפרסייה לשמן, והעברת שמן לתא השריפה, ומכאן העשן והרטבה מסיבית של הפלג, למרות הרחקת אלקטרודת הפלג מהתזת השמן.

לגבי הרכב שאת שוקל לקנות אין לי ידע ודעה בנושא. המתן למומחים ממני בנושא.

בהצלחה בכל מה שתחליט.

שקול החלפת מנוע לאקספרס במצב מכני סביר ובמחיר רצפה עם אחריות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא מחייב שטבעת בוכנה כשלה ויתכן כי מוביל שסתום נשבר/נסדק או הגומייה שלו לא תקינה, בכל מקרה כדי לתקן את שני האפשרויות יש להוריד ראש מנוע בשלב ראשון ואז ניתן לבחון את המצב הראש ולקבוע מהו הגורם לחדירת השמן לתא השריפה.

פורסם

מאחר והמצב כזה אין מה להפסיד ולנסות לבצע שטיפה פנימית של המנוע מה שנקרה בשפה המקצועית פלאש מנוע

יכול מאוד להיות שהרטיבות בפלג קשורה לאחר מטבעות הבוכנה שתפוסות בגלל פיח

הסרת הפיח עלידי פלאש יכולה לגרום להטבה ושיפור או מאידך למצב יותר קשה אבל הרי אנו מנסים לא להיכנס לשיפוץ מנוע עכשויי כך שאין מה להפסיד.

פורסם

צריך להוריד ראש מנוע ולבדוק גומיות שסטומים וכ"ו , במקסימום לעשות רינגים חדשים ולסגור ראש

לא יודע איך הגיעו למסקנה שצריך לעשות טלטלים ומייסבי טלטלים ובוכנות ופין בוכנה וגל ארכובה ומייסבי גל ארכובה

סה"כ לחדש רינגים עלות לא גבוהה

בזמן ההחלפה לבדוק שהצילינדר לא שרוט או חרוט מאותו הרינג אם הכל יפה אז נפטרה הבעיה בסכום לא גדול , ותמשיך לעבוד...

תשתדל עם הזמן להחליף את הרכב בברליגו או בקנגו דיזל או ברכב כמו שלך דיזל

הם יותר חזקים והמנועים יותר עמידים לעבודה והמחירים שלהם ממש נמוכים, יש כאלה באלפים למכירה

ובמחירי הזדמנות

פורסם
מאחר והמצב כזה אין מה להפסיד ולנסות לבצע שטיפה פנימית של המנוע מה שנקרה בשפה המקצועית פלאש מנוע

יכול מאוד להיות שהרטיבות בפלג קשורה לאחר מטבעות הבוכנה שתפוסות בגלל פיח

הסרת הפיח עלידי פלאש יכולה לגרום להטבה ושיפור או מאידך למצב יותר קשה אבל הרי אנו מנסים לא להיכנס לשיפוץ מנוע עכשויי כך שאין מה להפסיד.

לא חושב שהרטבה כל כך מהירה של מצת בשמן ועישון חזק תפתר ע"י פלשינג.

• תוכן חדש...