Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ההתקנה הראשונה והממש מעצבנת ולא איכותית בכלל שנעשתה ע"י אבי דבורה מ"מיגון וניגון" בב"ש שעליו המליצו חלק מהחברה בפורום וממש התאכזבתי פירקתי הכל והלכתי להתקין אצל אדם יותר מקצועי ואיכותי וגם חבר שגר באותו מקום בנתיבות השארתי לו את הרכב בעסק ויצאתי לי לעבודה הוא עבד על הרכב יומיים וביצע עבודה ניפלאה ומקצועית (אני רק חייב להחליף את המצבר הקטן שייש לי ברכב וזהו אני אהייה מרוצה 100%)

אספר בקצרה מה הוא עשה שם ואביא תמונות סופיות של המראה של המערכת, כי לא הייתי בזמן ההתקנה אז אין תצלומים של מה שהייה שם.

הוחלפו כל כבלי במתח שהיו מההתקנה הראשונה, הכבל מתח הראשי הוא בעובי של 0 גייג' אם לא יותר- כבל עשוי מנחושת טהורה זהו הכבל של הרתכות מי שמכיר כבל איכותי ועבה מאוד. מהכבל הזה מתפצלים כבלי 4 גייג' של קאדנס אם אני לא טועה לכל מגבר(ישנם שני מגברים) 2 פלטות עץ מצופות לבד, פלטה אחת למגבר הגדול והקבל ופלטה בנוייה לצד הרכב למונובלוק בית פיוז של סאונד קווסט עם פיוז anl 150A ועוד כמה רכיבים קטנים שאני לא כל כך זוכר ושלא צריכים התיחסות כל כך כמו נועל מצבר ומפצלי מתח ומינוס וכו.. טוב הינה כמה תמונות ואשמח לקבל חוות דעת.

נ"ב: העבודה נעשתה ע"י עופר אזולאי (פויינטר) בנתיבות עסק של מערכות מיגון ועוד לרכב למי שמעוניין לדעת...

תמונה 001.jpg

תמונה 003.jpg

תמונה 005.jpg

תמונה 007.jpg

תמונה 008.jpg

תמונה 011.jpg

תמונה 012.jpg

תמונה 015.jpg

פורסם

תתחדש, התקנה יפה מאוד-אני בטוח שתהנה.

שאלה קטנה, איך המונו הזה עם הסאב הזה?

פשוט אני גם הולך להצמיד לברוטוס שלי את הp3 אז מעניין אותי אם הסאב מנוצל כמו שצריך.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לפי דעתי האישית הוא מנוצל כמו שצריך הסאב ממש עובד יפה והגיין אפילו לא פתוח עד הסוף לא פתחתי יותר מידיי בגלל שייש לי נפילות קטנות של מתח בגלל המצבר החלש שלי(45A) עד שאני יחליף כניראה מחר אז אוליי נאמץ אותו יותר אבל אחלה מגבר ואחלה סאב. אצלי זה ה ברוטוס bxi1206d מה יש אצלך?

פורסם

או קיי אז אני יותר מסגור עכשיו על השילוב.

גם לי את אותו הדגם כמו אצלך.

ושוב,תתחדש ותהנה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

התקנה יפה אבל הייתי רוצה שתנסה להסביר לי למה אתה צריך כבל 0 גייג', קבל ופיוז של 150 אמפר...

תאמר לי בנוסף לזה איזה אלטרנטור יש לך ברכב, מה הזרם שהמערכת שלך דורשת בעומס מלא וכמה הספק RMS כולל המגברים שלך מוצהרים וגם כמה הספק דורש הסאב.

אחרי זה תאמר לעומת כל מה שנכתב למעלה - איזה עוביי חוטים רצים אל כל רמקול ורמקול.

איך הרמקולים מותקנים? הגבהות עץ? תיבות? יש בידוד כלשהו בדלתות?

כי אם לאמר את האמת, לפי התמונות שלך מערכת זה סאב ומגברים.

יש לך מושג בכלל למה שמת קבל?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכבל 0 גייג' זה הייה "ניסיון" לעזור לבעייה של המתח ברכב כי לפי מה שאני הבנתי בגלל שהמצבר שלי חלש אז יש עומס כלשהו על החשמל וזה כאילו איך לאמר "מקפיץ" "מנתק" את המוזיקה לשנייה ואז חוזרת המוזיקה. כשהמתקין חיבר בשביל הבדיקה מצבר אחר של 60A אם אני לא טועה לא הייתה שום נפילה ושום בעייה. אז תמיד עדיף לשים כבל עבה ואיכותי מאשר הכבל שהייה שם ליפני זה, כאילו 4 גייג', זה הייה כבל של "4 גייג'" שהוא בעצם כמו 8 גייג' איכותי ואמיתי יותר וגם לגבי שידרוגים עתידיים זה לא מזיק שיהייה כבל עבה לפי דעתי, נכון?

לרמקולים עוברים כבלים בעובי של 2.5 מילימטר ולסאב של 4 מילימטר של קאדנס, לגבי האלטרנטור אין לי מושג איזה יש ברכב אבל הרכב הוא הונדה סיוויק 2006

ולגבי המשפט האחרון "כי אם לאמר את האמת, לפי התמונות שלך מערכת זה סאב ומגברים." אז לא זה לא סאב ומגברים

מה שייש ברכב:

1)מגבר 4 ערוצים של סאונדסטרים trx4.880 שלפי נתוני יצרן נותן 130 rms לערוץ ב4 אום

2)מגבר מונו של הייפוניקס bxi1206d שנותן 450 rms ב4 אום ו900 ב2 אום וגם מסוגל לרדת ל 1 אום

3)קומפוננט של dls ur6i

4)קומפוננט מאחורה של mb quart לא זכור לי הדגם

והסאב זהו ניראה לי בעיקרון

הרמקולים מותקנים עם הגבהות ממש קטנות מכוסה עם ה"גריל" של הרכב עם בידוד של דינאמיט אבל לא כל הדלת

הקבל והכבל 0 גייג' זה ניסיון לייצב את המערכת חשמל שלא יהיו קפיצות זהו בעיקרון מה שעלה לי לראש לרשום

פורסם

באמת תעלה גם תמונות של שאר המערכת וההתקנה בדלתות

איזה קומפוננט יש לך? איטום בוצע?

כמו כן תיפטר מהר מהפלאח המכוער הזה של הפלטה, אני בטוח שיש פתרונות יותר אסטטיים כמו הגבהה מעץ מאחור ובורג שחור או משהו בסגנון.

אלי

פורסם

עידן תלוי מה הכיווין שלו,

בזמנו שהיה לי את הסאב אז הוא היה בתיבה של 36 ליטר והוא לא היה ממש מדויק,אבל היה חזק.

לאחר ששמעתי את הסאב בתיבה של 29 ליטר החלטתי שאני קונה שוב את הסאב ובונה תיבה של 29 ליטר.

ובאמת בניתי ומחכה לבדוק אם גם אצלי הוא יהיה מדוייק כמו אז.

פורסם

סוף סוף! :-P

משתמש צעיר בפורום שיודע לענות לעניין במקום להתגונן כי הוא בטוח שתקפתי אותו.

ענית לי יפה ואהבתי את זה מאוד - שמרת על רמה גבוהה וזה לבד ראוי להערכה - שאפו!

אני מניח שניסית להתמודד עם התופעה במקום לטפל בגורם.

זה יכול גם להסביר את הרכישה של הקבל שברוב המכריע של המקרים איננה מוצדקת כלל וכלל.

תשדרג מצבר כמה שיותר מהר. אם האלטרנטור הזה מספק את ה70 RMS, עם מצבר גדול וזכרון לזכור לתת לרכב כמה דקות של טעינה בכל תחילת וסיום נסיעה - אתה תהיה בסדר סביר להניח.

לגבי הכבל - נכון - אין מניעה ואין גריעה בכבל עבה יותר פשוט שאלתי למה - וענית מאוד יפה.

לגבי הפיוז - אני מקווה שבדקת באמת כמה כבל כזה יכול להעביר לאורך של 4 עד 5 מטרים אבל אם כבל 4 גיי'ג סטנדרטי מעביר 80 אמפר, אז 2 גייג' יעביר 160 ואתה משתמש ב0 גייג' ככה שהפיוז שלך ישרף כבר בחצי מהעומס שהכבל הזה מסוגל להעביר - לדעתי זה מצב מעולה ומאוד בטוח.

אחרי שתשדרג את המצבר תוציא את הקבל - אם תראה שאין נפילות והכל בסדר ושהטעינה תקינה - אתה יכול למכור אותו ולשים את הכסף הזה בחלק אחר של המערכת - אולי בידוד לדלתות... (חלק ממנו כמובן)

אבל אם אתה אוהב את הקבל וכבר קנית אותו - אתה יכול אפילו להשאיר אותו מנותק בשביל היופי 8) (סביר להניח שהוא סתם עוד עלוקה על מערכת החשמל של הרכב שלך מאשר עזר).

תעלה תמונת של שאר המערכת כדי שיהיה באמת אפשר לאמר לך - תתחדש, תהנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce באמת תודה על המחמאה פשוט עניתי את מה שהייה לי לענות ולא שלפתי דברים מהשרבול, יש לי שאלה לאיזה עוד תמונות אתה מתכוון של שאר המערכת אתה רוצה שאעלה?

כי תמונות של הקומפוננט על הדלתות אין לי כי לא יצא לי לצלם אותם, לא הייתי בזמן ההתקנה אבל מדובר ב-dls ur6i

ורדיו דיסק של clarion dxz786usb אם זה עוזר אני ישים תמונה כללית של הסט וה hu

untitled1.JPG

untitled.JPG

פורסם

אין לי מושג אם זה יוזר חדש או לא או אם הוא פשוט לא כותב הודעות אבל זה פעם ראשונה שראיתי מישהו שיש לו מונה כל כך קטן שעונה לעניין. :-P

ולגבי התצלומים של המערכת - הכוונה היא שתצלם את כל המערכת שלך - הרכיבים - אנחנו רובנו יודעים ומכירים, אין צורך להעלות תמונה של הסט.

אם אתה כבר מעלה תמונות של ההתקנה - תעלה תמונות של הכל, זאת הכוונה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...