Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה להשים קומפוננט לאוודי A4 שנה 2001

חשבתי על הרץ אנרגי מצאתי חדשים ב850

מה דעכתם

ואם יש עוד משהו טוב בתקציב הזה תודה!

פורסם

בחירה טובה, בתקציב הזה גם מורל טמפו נכנס ונשאר לך עודף למנת שווארמה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדיף שתשמע את 2 הסטים כיוון שיש להם אופי סאונד שונה, לי היה בעבר את מורל פולס והייתי מאוד מרוצה (הטמפו הוא ממשיך דרכו), אני אישית חושב שזה אחד הסטים שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר שלו.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תלך על הפולס יישארו לך 400 ש"ח פנויים

תמכור את המגבר שלך ותקנה איזה mac audio z4200 יד שניה.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

היה לי הרץ אנרג'י גודל 6.5 ברכב הקודם שלי, בכדי לנצל סט כזה צריך בנוסף מגבר רציני ואיכותי.

לפי דעתי תתאים למגבר שלך את המורל וסגור עניין, המגבר לא מתאים לסט של הרץ מבחינת איכות ועוצמתיות.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

הרמקול הזה הוא 75 לעומת הפולס טמפו שהם 120 RMS. למה אתה קובע שהם לא ישמעו טוב על המגבר שלו ניסית??

לי יש את ה5 ורבע שלהם והוא קיבל באוטו הקודם שלי RMS לערוץ60 והגביר אותם כמו גדול.

לגבי המגבר הוא לא הכי איכותי אבל לפי דעתי יצליח להגביר סט של אנרגי 6 וחצי .

ההבדל במחירים הוא דיי גבוהה כמעט כפול 2 אולי מהבחינה הזו הייתי שוקל ללכת על הפולס רק בגלל הבדלי המחירים .

היית יכול להשוות בין השניים אם הם באותו טווח מחירים.

פורסם

ההבדל בין הטמפו לאנרגי הוא 200 שקל השאלה אם משתלם להשים אותם או אותם

ואם לא אז אשמח לשמוע משהו שונה משני הקומפוננטים האלה

פורסם

אמרת ההרץ 860 ש"ח .

בפומפה הפולס עולים 440 ש"ח. אז נשאר 400 לא 200.http://www.pompa.co.il/pl_product~PULSE65~61~408.htm

תמכור את המגבר שלך ופלוס ה400 הנותרים תביא מגבר יותר איכותי. (אם תלך על יד שנייה בתקציב הזה אני חושב שתוכל למצוא דברים איכותיים יותר ).

• תוכן חדש...