Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי התלבטות בין רכישה של דייטסו סיריון שנת 2008 מיד שניה לבין קניה של יונדאי i10 חדשה.

אני חבר במועדון "חבר" לכן יש לי הנחה לרכישת המכונית ב86000 שקל.. לעומת סיריון 2008.

ברור שההוצאה הכספית עבור יונדאי i10 היא יותר גדולה, אבל אני מקבל אוטו חדש.. השאלה היא מה יותר משתלם?

האם למישהו יש המלצות מיוחדות? איזה אוטו עדיף?

תודה..

פורסם

היונדאי עדיף מבחינת תחושה באוטו, גם חסכוני יותר וגם שירות טוב יותר.

כאשר בחנתי את השתיים המוזכרות כאן בנסיעה משולבת, היונדאי גמעה 15 ק"מ לכל ליטר בנזין מול 12 וקצת בדיהטסו.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

לגמרי היונדאי. נכון, אין פה הבדל עצום, אבל קודם כל אתה מקבל רכב חדש, יותר מאובזר, יותר בטיחותי,ורכב שישמור על עצמו יותר טוב מאשר הסיריון. וכל זה במחיר של 86K.(שזה עדיין המון מאוד לרכב חדש, אפילו למשפחתיות מפוארות.)בכל מקרה, הסיריון נופלת פה מרוב הבחינות.

פורסם

עדיין.. כרגע היא מוצעת למכירה במבצע של "חבר" בהנחה משמעותית של 9500 ש"ח..

לפי הנתונים שהשוואתי בין i10 לגטס היתרונות היחידים של ה i10 זה שהיא יותר קטנה והצריכת דלק שלה קצת יותר טובה..(15.3 מול 16.9)

נראה שבכל שאר התחומים (כוחות סוס, תאוצה, גודל מיכל דלק וכו'..) הגטס מובילה על ה i10..

ועם ההנחה של "חבר" יוצא שהן בערך באותו מחיר (הגטס אפילו מעט זולה יותר) אפילו שהגטס עולה 95000 לעומת i10 שעולה 92000..

גם אנשי המכירות של יונדאי המליצו על ה i10 בטענה שגטס מוחלפת ב i20..

השאלה היא למה העובדה שגטס תוחלף בסופו של דבר על ידי ה i20 הופכת אותה לפחות אטרקטיבית מול ה i10 כרכישה עכשווית בהתחשב בנתונים הנ"ל?

פורסם

עם אתה מחפש יות פח/כ"ס לשקל אז הגטס עדיפה .החסרון של גטס הוא באמת בצריכת דלק וגם שוק יד שניה בעייתי במיוחד כאשר היא עתידה להיות מוחלפת בקרוב .

דבר נוסף שכדי לבדוק הוא תוצאות של מבחני ריסוק.יש לי הרגשה שI10 תיהיה טובה יותר לומרות שלא בדקתי.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...