Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה קורה רק בהתנעה שהמנוע קר?? אם כן זהו נורמאלי לחלוטין ,הצ'וק האוטומטי נכנס לפעולה כמו בכל רכב עם צ'וק אוטומטי.

פורסם

איזה צוק'? זה מיצובישי ספייס וואגון הזרקה!!!

קודם כל יש לערוך את הכותרת כמו שצריך!!!

צריך לבדוק בכיוונים אחרים כמו חיישן בית מצערת.

יש להתיעץ עם מכונאי שיודע מה הוא מחליף. מאיפה אתה בארץ?

אם מאזור גוש דן הייתי מפנה אותך לבעל מקצוע טוב.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

משחקים עם בורג המצערת הם ממש לא הפתרון. אם הטורים עולים לאיזור ה-2000 כשהמנוע קר זה אכן גבוהה מידיי. הדבר הנכון לעשות הוא להתחיל מסריקת תקלות. יש רכבים בהם ניתן לבצע כיוון, אם כי לא נראה לי שזה הפתרון במקרה שלך.

מלבד כשהמנוע קר איך מתנהג הרכב לאחר מכן? האם הטורים יציבים על על הערך הנכון?

פורסם

תוכן ההודעה נמחק ע"י הנהלת הפורום.

סגנון ותוכן הכתיבה אינם תואמים את רוח הפורום.

נא לקרוא את כללי הפורום ואת כללי הפורום הטכני בפרט.

פורסם
יש לי ספייסואגן 95 אוט'. כשמתניעים אותה הטורים עולים עד

2000-2005 למשך כמה דקות{5-10} עד שהמנוע מתחמם . החלפתי כבר פעמיים מנוע צעדים ועדין אותה בעיה.

מה עוד אפשר לעשות

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

מע יצוב הסל"ד מחולקת במצערת זו ל -2 , חלק אחד הוא מכאני ( יח" טורים טרמית) והשני הוא אלקטרוני - מנוע יצוב סל"ד סרק.

ראשית יש לוודא את תקינות הטרמוסטט במנוע ומעברי מיים פתוחים ביחידה ובצנרת המובילה.

למע" האלקטרונית - IAC יש לוודא עם סורק שיחידת הבקרה מזהה מתח מתאים או מצב "סרק" (ושלא שיחקו עם בורג גובל המצערת) ולבסוף שיחידת הבקרה יודעת איפה מיקומו של מנוע הצעד באמצעות הגג"ש היחודי בתוך הגיר של מנוע זה.

( במידה והתקינו בטעות גג"ש לא מקורי או ממתכת לא תהיה קריאה מיחידה זו) ולא תהיה קריאה של "צעדים" והיחידה לא תתפקד.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם
נתון נוסף למיקוד הבעיה- כשאני מתחיל נסיעה עם מנוע קר, אם אני עוזב את הדושה הטורים עולים ויורדים והאוטו מקרטע

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום אוראל.

לגבי הטורים העולים ויורדים - זוהי התגובה של יחידת הבקרה ( הפסקת פיקוד מרססים) מפני שהסל"ד סרק גבוה מידי במצב סרק והיא מנסה לתקן זאת.

לגבי הקירטוע בנוסף ,יש לבדוק את מע ההצתה לפריצות ניצוץ - מהמפלג ועד לאחרון המצתים .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

הבעיה נפתרה - פרטים!

המוסך פירק את הבית מצערת ניקה את החלקים וחיבר בחזרה אחר כך עשו פרוצדורה {רשמית של החברה} חיברו כבל ליוניט שנמצאת בקצה השמאלי מתחת למיכסה המנוע{מחוברת לבית מצערת בכבל} ועם הקצה השני נגעו בראש מנוע במטרה ל"קצר" את המנוע צעדים. זה עבד והבעיה בע"ה נפתרה תודה על העצות.

• תוכן חדש...