Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש גיר אוט' לגולף 1.8 93 MK3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש גיר לגולף 1.8 אוט' שנת 93 דור שלישי.

פירוק, משובץ או כל הצעה אחרת..

אני מאוד אודה לכם אם אצליח אפילו להשיג אחד היום בעזרתכם.

תודה לכם מראש חברים.

:roll:

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

יש גיר משומש מיבוא מחו"ל אצל "חלפי ד.ל. אזולאי" שברח' גולומב 28 ת"א, טל' 03-6390095 ובקש את דודי.

חשוב מאוד שיורכב במכוניתך הגיר המתאים בדיוק לפי הקוד המקורי בגלל יחסי העברה שונים בין גירים הנראים דומים של דגמים שונים.

על פניו, הכי טוב, טכנית, זה לשפץ/לתקן את הגיר שלך כי בגיר משומש אינך יודע מה עבר עליו, אם הוא תקין וכמה מן נותר לו עוד "לחיות".

פנה אל מומחה בשיפוצי גירים אוטומטיים למכוניות קונצרן פולקסווגן ובדוק איתו האפשרויות, מחירים וכו':

"מוסך אדמונד" שברח' הסתת 10 א.ת חולון (בסמטה), טל' 03-6500613-4 ובקש את יורם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
נפרדת מה-mk2?

לאאאאא... ממש לא.

אני מנסה לעזור לבעלה של אחותי.

כרגע איני חושב על הרגע שאני ימכור את ה MK2 שלי.

חמודה, עדינה, נוחה, לא בטוחה :), צ.דלק טובה, מטוס ומהנה אמינה...

למה למכור אותה?

:)

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

• תוכן חדש...