Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרו לך, אל תתפוס מאוטו דיפו רשת "איכותית", הם רחוקים מזה - לפחות מנקודת המבט שלי.

ועיניין הכבלים, אל תלך ראש בקיר - תקרא ותפנים מה שכתבו פה, תאמין לי זה לא כתוב סתם.

ובכל זאת, איזו גולף קנית? אם זהו מנוע ה2 ליטר, תריץ חיפוש קטן ותראה שהמנוע הזה צורך "קצת" יותר שמן מהנורמל וכדי לעקוב אחר זה.

פורסם

1) מזוודת כלים קטנה עם דברים חיוניים שבתור סט עולה כ100-150 שקלים, אמנם כלים חד פעמיים אבל אם אין חשק להשקיע והם על כל מקרה שלא יבוא זה דבר מספק.

2) סט פיוזים

3) במידה ואין ברכב אז משענת ליד ימין של הנהג, אני לא יכול בלי זה :)

4) כיסוי לרכב או לפחות כיסוי לדש בורד-למנוע התחממות ולשמור על הםלסטיקים והצבע

והגענו לפחות מ500 שקלים.

נ.ב.

אם אתה רוצה כיסויים למושבים תקנה במקום המתמחה בכך, אבא שלי מצא פעם כיסויים שנתפרים לפי הזמנה ב250 שקל, מחיר של כיסויים מכוערים באוטו דיפו.

פורסם

המלצותיי, חלקם מניסיון וחלקם כהכנה:

-ספריי לתיקון פאנצ'רים (למרות שמו, הוא לא לתיקון קבוע, אלא רק ייתן לך לעבור 80 ק"מ במהירות של עד 80 קמ"ש כדי להגיע לפאנצ'רייה ששם יתקנו לך את הצמיג). הנ"ל הציל אותי פעם אחת בשעת לילה מאוחרת, עם כאבים בכל הגוף עקב שפעת, ושעות נוספות בעבודה.

-פיוזים.

-כלים בסיסיים (פלייר. קטר. מגלה חוטים[סטריפר].סט מפתחות פתוח-טבעת. סט אלן. רב-מודד. סט מברגים סבירים)

מים ירוקים.

סט ריפודים חדש...

אלו הדברים החשובים (כן, גם הסט ריפודים. עד שאני לא שם אותו אני לא מרגיש שהרכב "שלי"...).

מעבר לזה יש עוד רעיונות ושטויות של קסטומיזצייה, אבל זה כבר השלב הבא, מה שנקרא "למתקדמים".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רכב תקין משנת 2002 לא צריך לא שמן ולא נוזל קירור(מים? אל תתבלבל בטעות, לשים מים במערכת הקירור=לקצר את החיים של המנוע שלך בחצי) באוטו - זה לא לאדה משנת 85.

נוזל שמשות זה משהו שתמיד יש במבצע באוטו דיפו\אייס - אז זה דווקא רעיון לא רע.

משהו שחשוב לבדוק זה מגבים, תבדוק אם הם עושים את העבודה, אם לא קנה חדשים.

כנה מגן שמש לחלון הקדמי, הקיץ מתקרב :) (שים לב שיש לזה מידות).

קנה נורות ספייר - פיוזים? אפשר.

אל תתפתה לקנות כל מידי כיסויים ומחזיקים ומדבקות וכל החרא הערסי הזה שהם מוכרים שם.

כבלים - לי באוטו יש כבלים של 100 שקל שקנינו פעם בתחנת דלק במבצע, הם עושים אחלה עבודה (וכבר יצא לי להניע כמה חברים, האוטו שלי עוד לא התפגר).

ווקס תקנה בקארפלאן, באוטודיפו יש רק זבל.

שמן וזה תקנה מרון את אותו השמן שהוא שם לך ברכב וזרוק את זה במחסן בבית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
דברים שכדאי שיהיו:

1. נורות להחלפה.תוודא שהן מתאימות לרכב.אם תעצר ע"י שוטר בגלל נורה שרופה ויהיה לך נורה להחלפה יש סיכוי גדול שלא תקבל דו"ח ותוכל להחליף במקום.תלמד איך מחליפים נורות ברכב שלך - זה מאד מועיל.

2. נוזל לרדיאטור (גאלון/4 ליטר).תוודא שהנוזל איכותי ומתאים לרכב שלך וזהה למה שיש כרגע בראדיאטור.לא טוב לערבב ולא טוב לשים נוזל מאיכות ירודה.נכון שרכב לא אמור לאבד נוזל קירור אבל אם נתקעת במקרה חירום עדיף שיהיה - כמובן מיד לגשת למוסך ולברר מה התקלה. -יכול להישאר בבית ולא ברכב סתם (עדיין מדובר על רכב גרמני ולא צרפתייה )

3. 1 ליטר שמן מנוע.ראה כל ההערות בסעיף מעל לגבי התאמה ואיכות - תקף לפחות באותה מידה לגבי שמן מנוע.-למה שמן ברכב כזה ????מיותר לחלוטין=יש בעיה אז לך למוסך כי אחרת זה יעלה לך יותר (ככה זה במוסכי ג'מפיון)

4. נוזל שמשות-שימוש בנוזל שמשות ימנע סתימות ונזק למערכת ותמיד נגמר באמצע הדרך.-????

5. כבלי התנעה מאיכות טובה. -זה תמיד טוב שיהיה וגם זה לא טופס מקום

6. סט פיוזים-בדוק איזה סוג יש ברכבך וקנה סט רזרבי. -מומלץ (עקב מתקינים חאפריעם שמתלבשים על חוטים שהם לא צריכים לגעת

7. כלי עבודה בסיסיים:מברג שטוח,מברג ראש פיליפס,פלייר,מפתח שבדי בינוני וסט בוקסות ראש 3/8" סטנדרטי. -עדיף לרשום טלפון של שרברב עם כל הכלים האלה (ועוד לגולף לגולף 2002:shock:)

8. ארגז כלים בינוני/קטן מפלסטיק לשים בו את הכלים-חבל שיהיה באלגן בבגאז'.את הנורות והפיוזים מומלץ לשים בתא הכפפות. -:shock:

9. מים לשתיה ושטיפת ידיים.לא קריטי אבל מאד נחמד כשיש וצריך... -כפפות גומי כמו של מנתחים יעשו את העבודה וישאירו ידיים נקיות וללא ריח של מנוע

לגבי ריחות ושאר פינוקים - כל אחד וטעמו שלו.

עלה והצלח,שא ברכה...

חוץ מזה שאנחנו מדברים על גולף שנת 2002 לא צרפתייה משנות התשעים אז למה להעמיס סתם דברים ???

נ.ב

מתנצל באם ציתתי דווקא את הכותב הזה אך אני לא התכוונתי לזלזל בו או בחשיבה שלו .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

קונים באוטודיפו רק דברים שהם במבצע. כי אז באמת המחירים זולים ואז אין צורך לבזבז את הזמן בדרום תל אביב.

(רק למצוא חניה שם באיזור הזה זה סיוט)

מאשר שכבלי ההתנעה הם הזבל שבזבלים, כבר ניסיתי להניע כמה רכבים שהיו להם כבלים כאלה והם פשוט לא הניעו.

מאשר שהריחנים של קליפורניה הכי טובים בשוק. שווים את הכסף ואפשר גם להשיג אותם בכל מיני תחנות דלק עם שטיפה במחירים יותר טובים (15-16 ש"ח ליחידה בקניה של כמות)

המלצותיי, חלקם מניסיון וחלקם כהכנה:

-ספריי לתיקון פאנצ'רים (למרות שמו, הוא לא לתיקון קבוע, אלא רק ייתן לך לעבור 80 ק"מ במהירות של עד 80 קמ"ש כדי להגיע לפאנצ'רייה ששם יתקנו לך את הצמיג). הנ"ל הציל אותי פעם אחת בשעת לילה מאוחרת, עם כאבים בכל הגוף עקב שפעת, ושעות נוספות בעבודה.

-פיוזים.

-כלים בסיסיים (פלייר. קטר. מגלה חוטים[סטריפר].סט מפתחות פתוח-טבעת. סט אלן. רב-מודד. סט מברגים סבירים)

מים ירוקים. בVW זה נוזל קירור G12 PLUS בלבד!

סט ריפודים חדש... בגולפים יש כריות אוויר במושבים אז אי אפשר, וסט ריפודים תמיד יראה ברמה ירודה ביחס לריפוד המקורי של הרכב. אני לא בעד לשמור על הריפודים בשביל הבעלים הבאים של האוטו.

אלו הדברים החשובים (כן, גם הסט ריפודים. עד שאני לא שם אותו אני לא מרגיש שהרכב "שלי"...).

מעבר לזה יש עוד רעיונות ושטויות של קסטומיזצייה, אבל זה כבר השלב הבא, מה שנקרא "למתקדמים".

אגב, פתח את תא המטען בגולף , בצד שמאל יש תא של עזרה ראשונה ובו יש גם מטף כיבוי (בכל הגולפים דור 4 שראיתי -היה)

כבלי ההתנעה נכנסים שם בול דרך אגב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני תמיד חונה ברחוב המקביל איפה שהמוסך של פולטסווגן. קניתי את הכבלים הזולים של אוטודיפו, בזבוז של כסף .

• תוכן חדש...