Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפיאסטה '83!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחדשתי בפיאסטה 1983, שקניתי מחברינו לפורום otal.

אין לי עדיין תמונות של היום, כי פשוט לא הספקתי לצלם, אז בינתיים אני מעלה תמונות שפורסמו כאן בפורום.

ד"א, הרכב הניע אחרי חצי שנה ללא תזוזה, אמנם מקבלים, אבל הניע, ונסעתי איתו לביתו החדש להכיר את המשפחה האוהבת :-)

הרכב נוסע בריא וחלק, מנוע שקט ולא מקרטע (טפו-טפו-טפו) :-)

בנסיע המצבר נתען, ועכשיו הרכב גם מניע חלק :-).

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש . ותתחיל להתרגל להכניס לראשון ולא לרורס הם מאוד קרובים

הסרט הזה זכור לי מימי הסיירה '83 שהייתה לי :-)

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

מזל טוב,

גם אני התחלתי השבוע את פרוייקט הפיאסטה 83 1.1L שלי. הרכב אצלי משנת 88 ובעשר שנים האחרונות שכב ללא נוע. אבל פיאסטה כמו פיאסטה לעולם לא מאכזבת ותמיד מפתיעה, וכך בנסיון ההתנעה הראשון המנוע נהם.

תמונות בקרוב

פורסם

תתחדש! עוד תוספת למועדון הפורד!:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תתחדש! עוד תוספת למועדון הפורד!:-D8)

יש לה עוד זמן עד שתהיה ראויה להכנס למועדון :oops:

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
שנים לא נהגתי ברכב הזה.

תגידו לי, לא עוקפים אותכם כל הזמן בכביש המהיר ובעליות?

תתחדש!

אביחי

ביום שבת האחרון ביצעתי עלייה יזומה לירושלים ספונטנית ולא מתוכננת.

בממוצע הנסיעה הייתה על 70 קמ"ש. בקטעים הקשים - 65 קמ"ש. מכובד בהחלט למנוע עם 50 חמורים מקדימה (ביום טוב!).

עוד על הנסיעה - כאן.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
יש לה עוד זמן עד שתהיה ראויה להכנס למועדון :oops:

הקריטריון שלנו לכניסה למועדון פורד הוא לא ממש נוקשה...

אם יש לך חלודה - אתה בפנים! :-D

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...