Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות: כריס בנגל עוזב את BMW .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבועון autoexpress פירסם בגליון האחרון שהמעצב השנוי במחלוקת

כריס בנגל עוזב את BMW , על פי השבועון הודעה רישמית תפורסם לאחר

השקת סידרה 1 בעוד כמה חודשים .

:beerchug:

פורסם

אין לי בבית כרגע בקבוק שמפנייה 8) ...אבל יש לי סיגר אז נתפשר בזה :D

אז עיצוב של איזו חברה עכשיו הוא רוצה להרוס? (אני במקומו הייתי הולך לפונטיאק ומבצע מתיחת פנים לאזטק :lol:).

פורסם

שהחיינו והגיענו לזמן הזה

:ladysman:

א-מ-ן

יניב

(אלוהים... אם אתה כבר בענייני ניסים, אולי תסדר לו עבודה בג'נרל מוטורס? שם כבר לא נשאר מה להרוס)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני לא מבין על מה האושר, אני היחיד שחושב שהעיצובים שלו הם פשוט מדהימים ?(ואני לא צוחק)

אני מאוהב בסדרה 7 וב5... לדעתי הן מאוד מיוחדות.

:roll:

פורסם
אני לא מבין על מה האושר, אני היחיד שחושב שהעיצובים שלו הם פשוט מדהימים ?(ואני לא צוחק)

שלא לדבר על הZ4.

פורסם
ואם אנחנו מדברים אז

מה עם הסידרה 3

M3 :mm :fadein:

לא נראה לי שזה קשור לבנגל, ה-3 החדשה אמורה להיות בקווים שלו.

בלי שום קשר, לדעתי ה 5 מדהימה ביופיה, ה Z4 מהממת, ה 7 קצת פחות.

פורסם

[quote="Ford Prefect"]אני לא מבין על מה האושר, אני היחיד שחושב שהעיצובים שלו הם פשוט מדהימים ?(ואני לא צוחק)

גם אני חושב שהוא עיצב את ה 5 וה 7 מאוד יפה :fist:

פורסם

חבל, מדובר במעצב ענק... אבל אכן, היתה סתירה בין המופרעות של באנגל לבין המרובעות של עיצוב הפנים של ב.מ.וו... היה מעניין אם באנגל היה עובר עכשיו לאלפא רומאו, להכנס לנעליו של וולטר דה-סילבה (שעבר לקבוצת פולקסוואגן), ולנסות להוציא אותם קצת מהקיפאון - בשנתיים האחרונות הם הוציאו יופי של דגמי קונספט וספורט, אבל במכוניות ה"לחם והחמאה" הם קצת חוזרים על עצמם במיחזור של הגריל של 147...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כריס בנגל הוא האחראי למחדלי ה-5 וה-7 ????

הוא פשוט הרס את הקוים השמרניים והיפים שתמיד היו לב.מ.וו... שיעבור ליונדאי או קאיה (או שברולט-דייהו), שם אין מה להרוס...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מגיע לו!!! הרס ת-7 החדשה, מגיע לו להרקב בגיהנום, ככה עושים ספינת דגל?

אבל אני אוותר לו כי עם כל השאר הוא עשה עבודה מעולה, חוץ מהפנסים האחוריים של ה-5, בעעע לא מתאים.

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

אומנם אני לא אוהב את העיצובים של כריס,

אבל לכל אלה שלא אוהבים את ה-7 ואת שאר הדמים כן, זה רק אומר כמה הוא הצליח.

אחרי ה-7, ה-5 לדוג' לא נראתה שנויה במחלוקת ולמדם לקבל את הקווים המיוחדים שלה.

ה-7 הייתה פורצת דרך מבחינה עיצובית.

הבעיה היא שב.מ.וו לא צריכה לפרוץ שום דבר מבחינה עיצובית, המטרה שלה זה לייצר מכונות נהיגה מעולות, שהעיצוב הפשוט והלאגנטי שלהן יעריך שנים.

אני אישית לא הייתי נותן לכריס לעצב את אפילו הג'אסטי שלי.

פורסם

הבעיה היא שב.מ.וו לא צריכה לפרוץ שום דבר מבחינה עיצובית, המטרה שלה זה לייצר מכונות נהיגה מעולות, שהעיצוב הפשוט והלאגנטי שלהן יעריך שנים.

אני לא מתפלא שה7 החדשה נמכרה יותר מהקודמת פשוט בגלל שהמתחרות בזמו היו עדיפות ממנה במעט (לעומת כיום שהיא לא נופלת מהמתחרות). אבל אני נגד זה שהם השתמשו במכונית דגל שבדרך כלל צריכה להיות שמרנית בתור שפן ניסיון לשינוי קו עיצובי.

אני אישית אוהב את ה7 אבל מפריע לי בה תא המטען וחזית הרכב.

לגבי ה5 החדשה הפנסים הקדמיים והאחורים מפריעים לי.

הX3 נראת טוב לדעתי ולגבי הZ4 אין לי ממש תלונות.

הבעיה שלי עם כריס זה שהוא הרס את הקו היפיפה שהיה לBMW בדגמים הקודמים לפני שידו נגעה בהם (גם ב3 הוא היה חייב לגעת ולהרוס לה את הפנסים הקדמיים :roll:)

פורסם

אני לא מתפלא שה7 החדשה נמכרה יותר מהקודמת פשוט בגלל שהמתחרות בזמו היו עדיפות ממנה במעט (לעומת כיום שהיא לא נופלת מהמתחרות). אבל אני נגד זה שהם השתמשו במכונית דגל שבדרך כלל צריכה להיות שמרנית בתור שפן ניסיון לשינוי קו עיצובי.

אני אישית אוהב את ה7 אבל מפריע לי בה תא המטען וחזית הרכב.

לגבי ה5 החדשה הפנסים הקדמיים והאחורים מפריעים לי.

הX3 נראת טוב לדעתי ולגבי הZ4 אין לי ממש תלונות.

הבעיה שלי עם כריס זה שהוא הרס את הקו היפיפה שהיה לBMW בדגמים הקודמים לפני שידו נגעה בהם (גם ב3 הוא היה חייב לגעת ולהרוס לה את הפנסים הקדמיים :roll:)

מה בדיוק הבעיה עם ה-3 ?

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

• תוכן חדש...