Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות: כריס בנגל עוזב את BMW .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אומנם אני לא אוהב את העיצובים של כריס,

אבל לכל אלה שלא אוהבים את ה-7 ואת שאר הדמים כן, זה רק אומר כמה הוא הצליח.

אחרי ה-7, ה-5 לדוג' לא נראתה שנויה במחלוקת ולמדם לקבל את הקווים המיוחדים שלה.

ה-7 הייתה פורצת דרך מבחינה עיצובית.

הבעיה היא שב.מ.וו לא צריכה לפרוץ שום דבר מבחינה עיצובית, המטרה שלה זה לייצר מכונות נהיגה מעולות, שהעיצוב הפשוט והלאגנטי שלהן יעריך שנים.

אני אישית לא הייתי נותן לכריס לעצב את אפילו הג'אסטי שלי.

אני לא מתפלא שה7 החדשה נמכרה יותר מהקודמת פשוט בגלל שהמתחרות בזמו היו עדיפות ממנה במעט (לעומת כיום שהיא לא נופלת מהמתחרות). אבל אני נגד זה שהם השתמשו במכונית דגל שבדרך כלל צריכה להיות שמרנית בתור שפן ניסיון לשינוי קו עיצובי.

אני אישית אוהב את ה7 אבל מפריע לי בה תא המטען וחזית הרכב.

לגבי ה5 החדשה הפנסים הקדמיים והאחורים מפריעים לי.

הX3 נראת טוב לדעתי ולגבי הZ4 אין לי ממש תלונות.

הבעיה שלי עם כריס זה שהוא הרס את הקו היפיפה שהיה לBMW בדגמים הקודמים לפני שידו נגעה בהם (גם ב3 הוא היה חייב לגעת ולהרוס לה את הפנסים הקדמיים :roll:)

מה בדיוק הבעיה עם ה-3 ?

המתיחה שנעשתה לדגמים מ2001 והלאה

פורסם

רק שתדעו לכם, שבגלל נושא הדיון המרתק הזה, באנגל נכנס לספרי ההיסטוריה של עיצוב הרכב. אוונגרד שלא היה כדוגמתו מעולם! תראו לי עוד מעצב אחד שעיצב בצורה רדיקלית כל כך מכוניות לשוק הפרטי, גם אם הוא יוקרתי, ולא לשוק מכוניות העל למינהן.

לסיכום, חבל שהוא עוזב את החברה ממינכן, אבל מעניין לאן הוא יעבור עכשיו, ואיזה הפתעות הוא יכין לנו.

מתן, שמעריץ את העיצובים של באנגל.

:puzzled:
פורסם
תראו לי עוד מעצב אחד שעיצב בצורה רדיקלית כל כך מכוניות לשוק הפרטי, גם אם הוא יוקרתי, ולא לשוק מכוניות העל למינהן.

העיצובים של TVR לדוגמא רדיקלים ועם זאת יפים, ואילו מבחינת חב' מכוניות רגילות ניתן לומר שהעיצובים של סיטרואן היו רדיקלים (מבחינת כמעט כל המעצבים שהיו להם).

פורסם
תראו לי עוד מעצב אחד שעיצב בצורה רדיקלית כל כך מכוניות לשוק הפרטי, גם אם הוא יוקרתי, ולא לשוק מכוניות העל למינהן.

העיצובים של TVR לדוגמא רדיקלים ועם זאת יפים, ואילו מבחינת חב' מכוניות רגילות ניתן לומר שהעיצובים של סיטרואן היו רדיקלים (מבחינת כמעט כל המעצבים שהיו להם).

רנו ...

פורסם

רנו ...

:mm_yeah: , שכחתי את העיצובים של פטריק.

פורסם

לא לשכוח שהוא עיצב את הפיאט קופה, ככה שאני בעדו.. 8)

שיעבור לאיזו חברה שהוא רוצה ויעצב להם איזה משהו מיוחד, יכול רק להועיל.

הכי טוב, שיעבור מחברה לחברה ויעצב לכל אחת איזה מכונית יפה או שתיים

:wink:

!! there's no such thing as too much power

פורסם
השבועון autoexpress פירסם בגליון האחרון שהמעצב השנוי במחלוקת

כריס בנגל עוזב את BMW , על פי השבועון הודעה רישמית תפורסם לאחר

השקת סידרה 1 בעוד כמה חודשים .

:beerchug:

תנחומי למעסיק הבא שלו.

לא לחינם קוראים לו "באנגל.... :drinking:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שיעבור לאיזו חברה שהוא רוצה ויעצב להם איזה משהו מיוחד, יכול רק להועיל.

הכי טוב, שיעבור מחברה לחברה ויעצב לכל אחת איזה מכונית יפה או שתיים

:wink:

זו אחת מהסיבות למרמור שכן ידוע שיש לו יכולת והרי בדיוק בגלל זה היתה ממנו ציפיה ליותר.

פורסם

ברוך שפטרנו !!!

למעצב הזה יש אהבה לתחת ענק זה מה שעושה לו את זה . הוא פשוט הרס את ה7 וה5 הדגם היחידי שנראה לא רע הוא ה6 שהוא לא הגזים איתו . סוףסוף יהיה אפשר לחזור לבמוו למרות שלדעתי הe-class הרבה יותר יפה במיוחד איך שהיא יושבת על הכביש וגם הs-type , אבל במכוניות הפאר , אין על הXJ לא יעזור :)

XJR

פורסם

אתם יודעים שוהא עיצב גם את הפיאט קופה לדעתי הבנאדם גאון וחבל שיעזוב.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
אתם יודעים שוהא עיצב גם את הפיאט קופה לדעתי הבנאדם גאון וחבל שיעזוב.

כן אנחנו יודעים... :roll:

למען האמת אני דווקא חושב שאחרי המתיחת פנים ב2001 סדרה 3 נראית הרבה יותר טוב!

לעומת זאת סדרה 7 ו5 לדעתי מגזמות ביותר!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

יאלה מה קרה???

לא צריך להיבהל כל פעם שיוצא משהו טיפה שונה ממה שהעניים שלנו רגילות אליו.

לדעתי חוץ מה 7 (שגם אותה אני די אוהב) העיצובים הללו לא יפים,אלא מדהימים.

איזה רושם ונוכחות יש למכוניות הללו על הכביש זה פשוט לא יאמן!!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
יאלה מה קרה???

לא צריך להיבהל כל פעם שיוצא משהו טיפה שונה ממה שהעניים שלנו רגילות אליו.

סע לארה"ב, תראה איזה רושם האזטק עושה ואז תחזור אלי ותתנצל :wink:

• תוכן חדש...