Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא רובר 216 אוטו' 98 אחרי מנוע חדש, ראש מנוע, גיר, רדיאטור, משאבה הכל חדש

אני רוצה לשפר את ההאצות שלה .

תודה מראש, רונאל

ההודעה נערכה . יאשה .

פורסם

עוד פעם אתה מחפש איך לדפוק את הגיר.

מה ניסגר אם פעם שעברה, מה הייתה התקלה בסוף?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
עוד פעם אתה מחפש איך לדפוק את הגיר.

מה ניסגר אם פעם שעברה, מה הייתה התקלה בסוף?

גלגל שיניים שבור

שאלתי את הבנאדם שעשיתי אצלו את המנוע, הוא אומר שזה הרבה בלאגן עם החישנים

במידה ואני עושה הסבה לידני מה המשך הדרך?

פורסם

לא הבנתי כל כך מה רשום שם

אבל יש לי 112 סוסים לא נצילים בכלל!

וזה מעצבן, ראיתי אחד בפורום שעשה פרויקט של הסבה לגיר ידני ברובר כזאת

אבל ניראה לי שלא כדי ליכנס לזה

פורסם

טוב בוא נראה מה יש לנו לשפר :

1. תשיג סעפת VVC בלי הכיתוב VVC עליו שמתאים למנוע K ותחרוט את הפורטים, המצערת שמגיעה איתו זה 56MM ולא 48 פלסטיק מגעילה סטנדרטית.

2. קאמשפטים חמים זה לא מילה גסה - זמינים וגם מועילים, כמו כן תחילף לשסתומים משופרים.

3. אם ברצונך לעשות פרויקט רציני יותר - מנוע VVC של MGF מתאים לאוטו ביחד עם הגיר שלו רק צריך לבצע התאמות לציריות MGZR ויש לייבאן מחו"ל.

4. אם בא לך להתפרע - תחליף מנוע לסדרה T של הROVER 600 תקבל מנוע טורבו עם 200 כ"ס ותאמין לי שמהירות לא תהיה מילה גסה, ד"א גם לא האצות.

עכשיו בוא ונהיה ריאלים - עזוב את האוטו שלך בשקט, אין לאף אחד בארץ הזאת מושג קלוש ברובר וחבל שתתחיל לצבור תקלות שלא יהיה לך פתרון בשבילהם.

אם בכל זאת תרצה לבצע את אחד השינוים שלך לי פרטי אני אוכל לעזור לך.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אלעד

1ו-2 יתנו שיפור, אבל לא כזה גדול בתמורה למחיר שזה יעלה.

3 יקר יותר מדי.

ו-4 לא חוקי.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מאור - 1 ו 2 ברי ביצוע והביצועים של הרכב יורגשו טוב, במיוחד עם קאמשפט חם והשינוי של הVVC.

יוסי - המחיר לא משקף את הערך הריאלי של האוטו, עשו לו רצח אופי והתעלמו לחלוטין מכך שלכל אוטו יש בעיה - גם טויוטה אכלו אותה עם הגיר הרובוטי שלהם, ומה לעשות שלעשות ראש מנוע יותר קל מאשר להחליף גיר.

הרכבים האלו פשוט רכבים טובים שבארץ הם לא נחשבים ללהיט גדול אבל מה לעשות והם רכבים באמת טובים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...