Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים ?

האם לקנות מכשיר באתר כל שוא ולהרכיב או מהמתקין עצמו.

ברורו שהמתקין "גוזר קופון" קטן אבל האם לא שווה לקחת חבילה שלמה ?

מכירים מתקין/מקום ששוה ללכת אליהם כדי להרוויח גם וגם ?

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם

תראה, הסיפור הוא כזה, אם תקנה "חבילה" אצל המתקין כנראה שתקבל את ההתקנה במחיר מאוד מוזל או בחינם, כי את הרווח הוא עשה על המוצרים.

הכי פשוט וקל לגשת למקום שמתעסק בציוד ומוכר ומתקין, לשלם ולקבל מערכת מותקנת.

הבעיה היא אחרת:

1. רוב המקומות מחזיקים קשת די צרה של מוצרים ויצרנים, כלומר אם בא לך על מוצרים ספיציפים כנראה שתצטרך לאסוף אותם ממקומות שונים. יש מקומות שיהיו מוכנים להזמין לך מה שתרצה, אבל בד"כ מה שיש במלאי אלו דברים שהם יכולים לעשות עליו מחיר יותר טוב לדעתי.

2. הרבה מקומות מומחים במכירות וגרועים בהתקנות ולהפך.

3. בד"כ הציוד יהיה יותר יקר.

מקומות שגם מוכרים וגם מתקינים באיכות טובה זה:

1. תומקאר במושב רינתיה - תומר בחור טוב ואמין, מוכר במחירים מאוד נמוכים יחסית ולא גובה יותר מדיי על התקנות. סה"כ ההתקנות שלו דיי טובות. דרך אגב אני ממליץ עליו גם לצורך סתם רכישת ציוד וללכת להתקין במקום אחר אם בא לך, המחירים שלו דיי זולים.

2. סאונדר ברחובות.

3. מאוד מומלצים בפורום הם loud & clear בחולון - לא התנסתי איתם, אבל לאור ריבוי ההמלצות הייתי מנסה.

ועוד ועוד ועוד...

פורסם

לפעמים משתלם לקנות את כל החבילה אצל מי שיתקין לך את המערכת כי מדי פעם ניתן להתמקח על המחיר או לפמעים לקבל הנחה על התקנה או לחילופין לשלם יותר מהמחיר בשוק,בסופו של יום הכל תלוי במתקין ובמחירים שהוא דורש.

בקשר למתקין מומלץ,יעזור לדעת מהיכן אתה בארץ בשביל שנוכל להמליץ לך על מתקין הקרוב לביתך.

פורסם

מהיכן אתה בארץ?

Nakamichi, יוסי אכן עוסק גם במכירת ציוד, בנוסף על היותו מתקין על ברמה הגבוהה ביותר, ועל כן זה רלוונטי בהחלט.

חלק מהציוד שברשותי רכשתי באמצעותו ועל ידו.

מדובר כאמור ביוסי מסדנת ההתקנות ECA, אתה מוזמן להתרשם בעצמך מעבודותיו הרבות והמהממות:

www.ecaudio.co.il

פורסם

+1

צביקה המיקום בארץ פחות חשוב עם האיכות חשובה לך.

אתה מירושלים ומגיע למרכז ליוסי

אני מאשקלון ובניות שחשובה לי האסטטיקה אני עושה ואעשה רק אצל

יוסי למרות המרחק הרב.

אלי

פורסם

1. תומקאר במושב רינתיה - תומר בחור טוב ואמין, מוכר במחירים מאוד נמוכים יחסית ולא גובה יותר מדיי על התקנות. סה"כ ההתקנות שלו דיי טובות. דרך אגב אני ממליץ עליו גם לצורך סתם רכישת ציוד וללכת להתקין במקום אחר אם בא לך, המחירים שלו דיי זולים.

חולק עליך, כנראה הדרישות שלך להתקנה מאוד נמוכות,

תבוא תראה התקנות של יוסי אלפיין, מECA

תראה התקנות של רמי קראדי,

תראה התקנות של יחיאל מאפי-4X4,

(יש אפילו אחת פה בפורום)

ותבין מה זה התקנה יפה ונקיה

פורסם

ההתנסות של אנשים אצל תומקאר ברינתיה הוא לא כל כך חיובי לפי מה שיצא לי לראות

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

הינה תיאור של עבודה של רנתיה :

חשמל וRCA מושחל ביחד

החוטים של הרמקולים מגיעים למאחורי הרדיו דיסק, שם הם מתחברים לחוטים המקוריים שנכנסים לדלת, בדלת החוטים המקוריי קיבלו הארכה (מיותר לציין שהכל ליפוף ואיזולירבנד - על הלחמות לא שמעו שם), התחברו לקרוס, ורק שתבין את התמונה - ברכב הזה יש שרוול בדלת שאתה יכול להעביר בו בלי שום מאמץ, גם כבל 0G אם אתה ממש רוצה, מהקרוס חוט 0.75 לוופר, ולטוויטר.

הקרוס הודבק התוך חלל הדלת עם נקודה של דבר חם,

לדלת לא היה ניילון ולכן שפתחתי לעשות איטום הקרוס היה לח !, כלכך קשה להניח את הקרוס בדש ולמשוך ממנו 2 חוטים לתוך הדלת ? כזה אסון ?

מיותר לציין כמובן שאיך שפתחתי את הדלת הקרוס נפל לריצפה ונפתח ל2 חלקים, בגלל שהנקודה המסכנה של הדבק החם מזמן כבר לא הצליחה להחזיק אותו.

הרמקולים נתפסו על הגבהות פלסטיק (שנחתכו מהבסיס של הרמקול המקורי) דקות ועלובות, במקום על טבעות עץ חסונות, עכשיו בגלל חוסר התאמה אז הרמקול תפוס על 2 ברגים, בורג אחד לתוך הטבעת פלסטיק ובורג אחד ארוך שהולך כולו באוויר לתוך הפח של הדלת.

כל החיווט זרוק בתוך התעלה שבצד הרכב, בלי שום אזיקון בלי כלום,

המגבר תפוס על המושב בלי שום פלאטה, וזה מושב חרטה לגמרי, פלסטיק כזה.

כל החיווט זרוק !! מתחת למושב אתה מרים אותו אתה מקבל חום,

כל מה שאמרתי עד עכשיו מדובר בהתקנה בסיאט איביזה כחולה, של בחור בשם יורי, שמגיע למפגשים ככה שהוא יכול לאמת לך את זה,

אני לא שופט טוב או לא טוב, אתה תחליט לבד

פורסם

אז עתיד לא יודע מה הוא עשה לחבר שלך אבל בדיוק שבוע שעבר הוא עשה התקנה לחבר שלי

והיא הייתה התקנה סבבה לגמרי ( בלי בניות בלי כלום כמובן )

הריץ חיווט כמו שצריך ( כבלים מההתחלה ועד הסוף ולא חתוכים באמצע )

קרוסים מתחת לדש

הוופר מוחזק כמו שצריך על הדלת ( אמנם על התושבת המקורית כי הרמקול המקורי היה 6 אינץ' ומה ששמנו 6.5 ורצינו להשתמש בגריל סטוק כדי שלא יבלוט - אבל יושב ומנגן סבבה )

החיווט מסודר מעולה עם אזיקונים הכל נראה אסטטי

לגבי לחבר עם איזו או להלחים אני לא ראיתי עדיין מישהו שמלחים ואני לא רואה גם צורך להלחים...

בכל מקרה אני לא ספונסר שלו לא כלום פשוט הוא באמת עשה עבודה טובה ( ציפיתי להרבה פחות אחרי שקראתי פה כמה דברים עליו וגם אמרתי לו את זה אחרי העבודה )

שוב יכול להיות שזה בגלל שהייתי שם עם חבר שלי ואני מבין והכל והוא השקיע כביכול אבל גם ראיתי עבודה אחרת שהוא סתם עשה לכמה ערסים ומעצבנים הוא העביר חיווט והכל כמו שצריך למרות שאני הייתי נותן להם בעיטה :)

בכל מקרה אין מה לצפות לבניות ושטויות כאלה אבל להתקנה בסיסית בתקציב מדוד ומחושב אני הייתי הולך אליו שוב

לכותב האשכול חבר שלי סגר איתו מחיר כולל התקנה והכל שאיך שלא הסתכלנו על זה בחיים לא היינו מגיעים לזה בקניית רכיבים בנפרד

זה הכל תלוי על איזה רכיבים גם אתה חושב ואם אפשר לקנות אותם במקום אחד כי כמו שאמרו לרוב המתקינים יש את ה"ליין" שלהם של מוצרים שהם דוחפים ויכולים לעשות עליהם מחירים טובים ( רמי קראדי - אודיוסיסטם , קארסטודיו - הליקס וכו' )

למזלנו לדוגמא תומר ( רינתיה ) עם הרץ/אודיסון ( וכל מה שהיבואן דרור/אודיוסיסטם מתעסק איתו ) ככה שאתה גם מקבל מוצר טוב וגם מחיר טוב

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

שמח לשמוע שהשתפר שם,

אתה ראית את החוטים מושחלים לתוך הדלת ?

החשמל מושחל בנפרד מהRCA ?

יש סופיות ונעלי כבל על כל החוטים ?

אם כן אז שאפו וכל הכבוד, אולי דברים משתפרים מי יודע.

פורסם

תומר לאחרונה הפסיק להעסיק מתקינים.

הוא מבצע את כל ההתקנות לבד.

שוב, גם לי אין שום מניה אצל תומר.

אני קונה אצלו לפעמים ציוד כי הוא זול, אבל אין לו מושג אם אני ממליץ עליו או לא.

מבחינתי כל עוד מוכר הוא הגון וישר מגיע לו המלצות.

יש ה-מ-ו-ן סדנאות התקנה בארץ.

רובן לא מתקרבות בכלל לרמה שאנחנו אוהבים ורואים בפורום.

ועם כל זאת, אנו רואים ה-מ-ו-ן אנשים שמרוצים עד הגג מהמערכת שלהם, אפילו שהיא עלתה להם 2500 ש"ח כולל התקנה.

לעומת זאת יש כאן אנשים שעשו פרוייקטים מטורפים והשקיעו ים כסף והם לא מבסוטים.

מה שאני אומר זה שצריך לשים דברים בפרופורציה.

• תוכן חדש...