Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לאמא שלי רכב חדש,

התקציב הוא בין 70K ל 80K כמובן שגם פחות יכול להיות אפשרי

עד היום היא נהגה על רנו מגאן 96 1600 ידנית - (שעוברת אלי..)

והיום אנחנו מחפשים בשבילה רכב חדש.

הרכב ישמש לנסיעות קצרות בתוך ירושלים (רבע שעה ביום בערך), ול2 נסיעות בשבוע בממוצע לתל אביב,

מסיע 1-2 אנשים בדרך כלל.

דרישות:

מכוניות סופר מיני לא באות בחשבון (היא טוענת שזה פחות בטיחותי),

הרכב חייב להיות האצ'בק, אנחנו סובלים מבעיות חניה קשות,

שנתון - הרכב חייב להיות מעל שנת 2002 לפחות,

ביטוח - הביטוח משולם מטעם העבודה, כך שבסדר גודל הזה אני מאמין שהוא ישולם במלואו,

דלק - לא מעוניינים ברכב בזבזני מאוד, אך לא פוסלים על הסף רכב עם מנוע 2000.

הילוכים - לא חשוב אם ידני או אוטומט (היא עדין לא החליטה מה היא רוצה).

אחרי נסיונות כושלים לשכנע אותה לקנות SWIFT, אני מחפש רכב כמה שיותר מפנק במסגרת התקציב, אך עדין עומד בדרישות.

הרכבים עליהם הסתכלתי:

GOLF 2004 - רכב נחמד אבל קצת חבל לי לקנות את הדור הישן, מאובזר פחות מה A3 שגם היא בתקציב, ניתן למצוא במחירים יפים ולהשאיר עודף.

A3 2003 - שנתון קצת נמוך לרכב חדש, אבזור ברמה גבוהה (?) יותר מהגולף, יקרה לתיקון, 1.6 חלש, אם 1.8T 150 יהיה טחנת דלק?

RUNX 2005 - נראה לי מאוד נחמד אבל לא מאובזר.

מה עוד תוכלו להציע לי...

אני פתוח להצעות

פורסם

אלפא 147 תשאיר לך גם לא מעט עודף מתקציבך,יפה מהנה,מאובזרת.

פ'גו 307 ואם רוצה להרגיש מיוחדת אז גרסאת הXSI מגיעה מאובזרת מאוד עם מושבים ספורטיביים בעלי ריפוד עור חלקי.

רנו מגאן 3\5 דל' בגרסאות המאובזרות גם יכנסו בתקציב.

הרנו והפיג'ו יהיו בטיחותיות יותר מהאלפא הכנס זאת לשיקולך.

פורסם

פיג'ו 307 או C4 - מרווחות, נוחות לנסיעה מאובזרות מאוד ובטוחות (6 כריות וכו'). ותתפלא - גם האמינות טובה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אלפא 147 תשאיר לך גם לא מעט עודף מתקציבך,יפה מהנה,מאובזרת.

פ'גו 307 ואם רוצה להרגיש מיוחדת אז גרסאת הXSI מגיעה מאובזרת מאוד עם מושבים ספורטיביים בעלי ריפוד עור חלקי.

רנו מגאן 3\5 דל' בגרסאות המאובזרות גם יכנסו בתקציב.

הרנו והפיג'ו יהיו בטיחותיות יותר מהאלפא הכנס זאת לשיקולך.

האלפא מרהיבה אבל אין סיכוי שהייתי ממליץ על רכב כ"כ לא בטיחותי. XSI הוא בהחלט קניה טובה מאוד ותמורה נהדרת לכסף, אבל נוקשה מאוד ולדעתי לא מתאים לאישה מבוגרת. מצד שני, השכנה שלי כבר עברה את ה-60 והיא משתוללת על אחת (אחרי שה-306 GTI שלה הלכה בתאונה...).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הייתי שמח לאירופאית שובבה, אבל אמא שלי לא הולכת על פיג'ו...

ואני בחיים לא קונה את המגאן החדשה...ההגה כלכך חמאה שזה לא ניתן לנהיגה וגם אין לה טיפת כוח..

אני מת לקנות לאמא שלי משהו ספורטיבי ולא 1.6 אוטומט מאזדה משעמם, זה מאוד מתאים לה (והיא גם נוהגת על גיר)

אבל זה מאוד קשה לשכנע אותה , אז צריך משהו באמצע...

• תוכן חדש...