Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למכשיר פלאפון חכם smartphone

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

לאחרונה יצאו הרבה מכשירים מיוחדים לשוק , ואני מתלבט בין כמה מכשירים ספציפים.

אני יודע שלהרבה אין עדיין ניסיון פה עם המכשירים, אבל יש בפורום הזה הרבה יודעי דבר, שיכולים לשפוך מידע על הנושא.

חשוב לי שיהיה למכשיר את התכונות הבאות:

זמן סוללה

WIFI- יש כבר ברוב המכשירים

עבודה נוחה עם מיילים

תמיכה בעברית

הרבה תוכנות חיצוניות- חשוב לי שיהיה אפשרות להתקנה של תוכנות חיצוניות למיניהם, כמו נגיד באייפון, שאפשר להתקין תוכנות שהופכות את האייפון לעכבר של המחשב, ועוד תוכנות מסוימות מועילות ושימושיות

המכשירים שאני מתלבט ביניהם עד עכשיו זה-

iphone 3g - יש לי כזה כרגע, ואני מאוד נהנה אבל יש לו חסרונות כמו סוללה חלשה, ומצלמה לא משהו, כמו כן גם הGPS לא עובד כמו שצריך.

HTC G1 - האמת שתכננתי מאוד על המכישר הזה, אבל שמעתי שהוא נפילה.

samsung omnia

nokia N85

ד"א

המכשיר ייקנה בארה"ב, ויעבוד ברשת פלאפון.

כך שחשוב לשמכשיר תיהיה תמיכה בתדר 850

אשמח לשמוע את דעתכם, צחי.

פורסם

אם אתה חושב שתשיג סוללה יותר חזקה, תמיכה בעברית טובה יותר ויותר תוכנות חיצוניות במכשיר אחר - אתה מאוד משלה את עצמך.

מה גם שהסוללה של האייפון לא חלשה במיוחד , הימור פרוע - אתה משאיר את הGPS (ואולי עוד דברים כמו BT או WIFI) דלוקים כל היום (אם בכוונה ואם לא , לדוגמא - את הGPS אתה יודע מאיפה מכבים?).

מה שתקבל במכשירים אחרים אולי זה תוכנת ניווט טיפה טובה יותר (הWAREZ הזו דווקא סבירה ביותר בגירסא האחרונה) ומצלמה טובה יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מבחינת גלישת אינטנרט, האייפון אוכל את כולם. מבחינת נוחות ותפעול אני לא מתלהב ממנו, במיוחד אחרי שהוא הוסב לעיברית.

מבחינת טלפון העונה לכל דרישותך חד משמעית n-96 אחת הטלפונים הטובים ביותר בשוק.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
אם אתה חושב שתשיג סוללה יותר חזקה, תמיכה בעברית טובה יותר ויותר תוכנות חיצוניות במכשיר אחר - אתה מאוד משלה את עצמך.

מה גם שהסוללה של האייפון לא חלשה במיוחד , הימור פרוע - אתה משאיר את הGPS (ואולי עוד דברים כמו BT או WIFI) דלוקים כל היום (אם בכוונה ואם לא , לדוגמא - את הGPS אתה יודע מאיפה מכבים?).

מה שתקבל במכשירים אחרים אולי זה תוכנת ניווט טיפה טובה יותר (הWAREZ הזו דווקא סבירה ביותר בגירסא האחרונה) ומצלמה טובה יותר.

ליביו

תשמע , לאייפון יש חסרונות, ונפלה באפשרותי האופציה להחליף אותו למכשיר אחר,

רציתי לדעת אם יש מכשיר בשוק שחזק יותר מהאייפון מהבחינות שציינתי.

מה אתם חושבים על הבלק ברי למיניהם?

• תוכן חדש...