Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בדרך הביתה מהעבודה לפני הגעה לכיכר התחלתי לבלום והרכב פשוט לא בלם הרמתי בלם יד לחצתי הכי חזק על הבלמים כלום! האי בי אס בכלל לא עבד מקרטע. זה היה באמת מלחיץ כי היה רכב בכיכר ואני עוד שניה נכנסתי בו.

אני עם האוטו 3 שנים לא עשיתי מאז שאני איתו טיפול ברקסים, תמיד במוסך אומרים לי תעזוב אותך אתה יכול להמשיך איתם, אבל היום זה כבר היה סכנת חיים.

אני מבקש המלצה על:

דיסקים+ רפידות

ברקסים של תוף לאחוריים

אני מעוניין במערכת בלימה שתהיה בין ספורטיבית למקורית של הרכב, משהו קצת יותר מפולפל מהברקסים המקוריים וללא שינוי גדול במחיר, על איזה חברה,דגם,ומחיר אתם הייתם ממליצים לי

בתודה מראש

בן

• תוכן חדש...