Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי(פורד פיאסטה מנוע 1400 סמ"ק) הלך טוטל לוסט. קיבלתי מהחברה 10,000 ש"ח.

אני מוכן להשקיע עד 30,000 ש"ח בקניית רכב,ורכב קטן ונוח. היתי רוצה חוות דעת על הרכבים הבאים:

דייהו מאטיס

פונטו ספייס(עד שנת 2003)

גטס(2003)

אופל קורסה(2002-2004)

ועוד הצעות (רכב קטן,ולא משנה הגיר) יתקבלו בברכה.

תודה מראש על העזרה:wink:

פורסם

המאטיס היא מכונית עירונית קטנה עם מנוע קטנטן. לא מתאימה לכל אחד.

הגטס במודלים האלו היא מהדור הראשון, לא מצטיינת בתצרוכת דלק וכנראה גם עם עבר של ליסינג/השכרה. אמנם היא מציאה תמורה טובה לכסף אבל יש אופציות עדיפות עליה. למשל, הפונטו ספייס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

+1 לגבי הפונטו ספייס.

את המאטיס אתה יכול להוריד מהרשימה, הגטז "זוללת" דלק, הקורסה יקרה לאחזקה יחסית בגלל מוצאה, הספייס תעשה את העבודה.

הספייס מצויידת במנוע 1.3 והדגם המומלץ הוא elx שהוא המופאר בשנתונים האלה, רק נסה למצוא אחת שמורה שלא הייתה בליסינג\השכרה.

פורסם

שלום לכולם,

רציתי בבקשה חוות דעת מקצועיות ורציניות לגבי אופל קורסה שנת 2002 מנוע 1200 סמק

איך הרכב מבחינת אמינות, צריכת דלק, טיפולים וכוליי

בבקשה כמה שיותר מהר זה דחוף

פורסם

גם אני שמעתי שיונדאי גטס לוקחת הרבה דלק, דייהו זה רכב לא משהו לדעתי, ולגביי האופל אז אם כבר תקנה אופל אסטרה, אמנם החלקים יקרים וזה אוטו לא גדול אבל גם לא קטן אבל זה רכב בכמה ליגות מעל כל הרכבים שציינתה וזה רכב מליגת העל... פונטו ספייס אוטו טוב, אמין, בטוח, חסכוני בדלק וגם בחלקים*, מדובר באוטו מהיר יחסית לנפח המנוע הקטן שלו ( אל תתפלא אם יקרה שתהיה הראשון בכביש כאשר הרמזור מתחלף לירוק ), אחיזת הכביש של ההגה לא משהו, לפעמים בסיבובים בכיכרות אתה מרגיש כאילו האוטו עומד להתהפך, בדרך כלל זה לא קורה אבל שזה קורה אתה מבין שאתה אכן נוהג בפיאט ולא בפולסווגן גולף או משהו כזה... אבל בגדול ואחרי הכל זה אוטו סבבה ומדליק שגם נראה טוב ונותן לך אפשרות לקנות אוטו בשנתון מתקדם במעט כסף יחסית.

בקיצור, אני הייתי הולך על הספייס... ( וזה אכן מה שעשיתי לפני כחצי שנה בערך )

* שים לב לא !!! לקנות פונטו עם גיר רציף ולא מנוע עם 16 שסתומים, מדבור בגיר בעייתי שכמעט אף אחד לא יודע להתעסק איתו ולגביי ראש המנוע בעל 16 שסתומים, במקרה ותצטרך לעשות ראש מנוע זה יעלה לך כמעט כפול ממנוע בעל 8 שסתומים.

בהצלחה ובנסיעות טובות.

פורסם

על מה אתה מקשקש. מנוע ה16 שסת' אמין מאוד ללא שום בעיה מיוחדת. כמו כל מנוע אחר, אחד שלא טופל יראה בעיות אמינות. הגיר הרציף מעולה. תורם רבות לצריכת הדלק ולנסיעה חלקה יותר.

יש לך בכלל ניסיון עם הרכב שאתה מרשה לעצמך לזרוק לאוויר כל כך הרבה שטויות?

מנוע בעייתי שאף אחד לא יודע להתעסק איתו? עשרות מוסכי פיאט בארץ יחלקו על דעתך.

ואיך בדיוק הגולף קשורה לעניין, או פולקסוואגן מול פיאט לצורך העניין. מדובר ברכב משפחתי בכלל בעוד שהפונטו היא סופרמיני. אחיזת הכביש של הפונטו היא בסדר גמור.

אני מציע לך להפסיק לחיות לפי סטיגמות מטופשות. הפונטו מומלצת מאוד מבין האופציות שהועלו כאן

!AWDSOME

פורסם
על מה אתה מקשקש. מנוע ה16 שסת' אמין מאוד ללא שום בעיה מיוחדת. כמו כל מנוע אחר, אחד שלא טופל יראה בעיות אמינות. הגיר הרציף מעולה. תורם רבות לצריכת הדלק ולנסיעה חלקה יותר.

יש לך בכלל ניסיון עם הרכב שאתה מרשה לעצמך לזרוק לאוויר כל כך הרבה שטויות?

מנוע בעייתי שאף אחד לא יודע להתעסק איתו? עשרות מוסכי פיאט בארץ יחלקו על דעתך.

ואיך בדיוק הגולף קשורה לעניין, או פולקסוואגן מול פיאט לצורך העניין. מדובר ברכב משפחתי בכלל בעוד שהפונטו היא סופרמיני. אחיזת הכביש של הפונטו היא בסדר גמור.

אני מציע לך להפסיק לחיות לפי סטיגמות מטופשות. הפונטו מומלצת מאוד מבין האופציות שהועלו כאן

- לא אמרתי שמנוע 16 שסתומים הוא לא אמין, אמרתי רק שבמקרה שהולך ראש מנוע אז זה עולה כמעט כפול בכסף מאשר מנוע בעל 8 שסתומים.

- היה לי את הרכב הזה בשנת 2001, קיבלתי אותו מהעבודה אז, ומאחר ונדלקתי על הרכב הזה אז קניתי לי אחד משלי לפני קצת יותר מחצי שנה אז כל מה שאני אומר זה מניסיון שחוויתי ושאני חווה כרגע.

- במקרה יש לי כרגע גיר אוטומט רציף ואני לא ממש מתלהב ממנו, בלי שום קשר יש לי בו איזה שהיא בעיה ( שגם רשמתי אותה כאן באתר ) שמוסכים לא רוצים בכלל להתעסק עם הבעיה הזאת ובכלל עם הגיר הבעייתי הזה.

- מנוע בעייתי ? לא אמרתי דבר דבר כזה.

- גולף זה לא אוטו קטן ? הוא לא ממש נראה משפחתי...

אם לא הצלחת/ם להבין אז אני לא נגד הרכב הזה, בדיוק להפך, למרות הבעיות שאני חווה איתו ( שנבעו מכך שלא לקחתי את הרכב לבדיקה ביום הקנייה וכרגע המחיר לכך הגיע ל - 6500 אלף ש"ח בערך ששילמתי ואולי אף יותר ) אני מאוד אוהב את הרכב הזה, יש לי את הגרסה המפוארת ( ELX ) ככה שהרכב דיי מפנק, אני נהנה לנסוע איתו ואני מת על הצורה החיצונית שלו שהיא יפה.

• תוכן חדש...