Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

ברשותי יונדאי קופה 2003. בימים האחרונים נכנסתי לפורומים של שיפורי רכב. הבנתי שחוץ מפילטר אויר פתוח אין יותר מדי דברים שאפשר לשפר מבחינה מכנית שנחשבים לחוקיים (בטח במנוע 2.0 שיש לי ולא ה-2.7 הנפוץ יותר ושניתן יותר לשיפור) - והאמת שאני לא מחפש את זה יותר מדי. יש לי את ה140 סוסים שלי והם סבירים בהחלט - אני לא מתפרע עם האוטו ולא מת על דריפטינג (סליחה, אל תהרגו אותי! :roll:).

מה שכן יש לי חולשה למכוניות יפות... זאת הסיבה שקניתי גם את האוטו הזה שמתאים לי כמו כפפה ליד. באותם פורומים של שיפור ראיתי שיש המון בודי קיטים לשיפור חיצוני של הרכב ורציתי לדעת - האם זה חוקי בארצנו או שגם על שיפור חיצוני אפשר להוריד לי את הרכב מהכביש? שמתי עין ספציפית על בודי קיט של סדנא קוריאנית בשם M&S Carart

http://www.importshark.com/gallery/details.php?image_id=378&mode=search

אני מניח שעם הדלתות למבו לא יעשו בעיות זה בטוח, השאלה אם על שאר הדברים יעשו לי בעיות על שטויות של בטיחות הולכי רגל או דברים כאלה...

אה והאם יש מקומות מומלצים שמרכיבים דברים כאלה? מה תהיה עלות ההרכבה בערך? תודה מראש!

ואם כבר אני רושם בפורום - ממש בימים האחרונים תיקנתי את המחשב רכב המרכזי שלי ב2000 שקל כולל עבודה, מע"מ והכל (איתות שמאלי היה נתקע והבעיה הייתה במחשב רכב - בדוק) אחרי שבמוסך המרכזי אמרו שאי אפשר לתקן אותו ואפשר רק להחליף, וחלק חדש עולה 4500 שקל בלי עבודה :shock:

2000 שקל לתיקון מחשב רכב - נשמע סביר?

תודה לכולם!

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

לא יודע לענות לך על השאלות, אני רק יודע להגיד לך שאם יש לך את המנוע 2.7 V6 כמו שקיים בטוסון, אזי המנוע שלך מפיק 167 כ"ס ולא 140 כפי שטענת.

140 כ"ס מוציא המנוע של היונדאי קופה הישנה יותר בעלת המנוע 2 ליטר.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

מה שרשמתי זה שאין לי את המנוע 2.7 שיש בטוסון ואני יודע שהוא מוציא בערך 170 כוח סוס.

יש לי את המונע 2.0 שמוציא 138 כוח סוס (שנת 2003 זה או מנוע 2.7 או מנוע 2.0).

פורסם

ברשותי יונדאי קופה 2003.

(בטח במנוע 2.0 שיש לי ולא ה-2.7 הנפוץ יותר ושניתן יותר לשיפור)

יש לי את ה140 סוסים שלי והם סבירים בהחלט

אין לי איך לעזור לך מצטער רק רציתי להבין מה "DaMN" פספס בהודעה שכתבת בפירוש על המנוע 2.0 שבבעלותך.

ולציין שהבודי קיט מאוד יפה.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

עין טיפה חדה הייתה שמה לב שהוא ערך את הודעתו אחרי הודעתי.

תחילה היה כתוב שם בסוגריים "לא המנוע 2.0 ובטח לא 2.7 שלי".

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

עם הדלתות שחף לא יעשו בעיות, כי יש היום קיט שנותן להם להפתח גם בצורה רגילה.

לגבי שאר הפרטים...תלך לסדנאות שיפורים בארץ ותראל אותם מי מתעסק עם החברה של הבודיקיט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה לעוזרים... אני אלך לסדנת שיפור ואתעניין.

ומה לגבי תיקון מחשב רכב? 2000 ש"ח זה סביר?

• תוכן חדש...