Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הכבוד על הפריט הנדיר.

תשמור אותו זה יעלה המון כסף עוד עשרות שנים אם הוא בכלל יעבוד

יש בעולם קהילות שלמות של משתמשי AMIGA/COMMODORE/ZX SPECTRUM שלא יחליפו את המחשב שלהם בשום קוואד קור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנאלוגי - גרושים,

דיגטלי - 400 שקל והשמיים הם הגבול.

לגבי המחשב,

תעביר אותו לפורום אספנות,

ובנימה רצינית יותר, אני במשך 6 שנים השתמשתי ב-P3 700,

לאחר שקניתי מחשב חדש, דרסנו את המחשב הקודם עם משאית,

זה היה כיף.

לא חבל על המחשב? לא צריך להגזים, אני תרמתי את הפנטיום 3 - 1000 (1 גיגה זכרון !) כי אף אחד במשפחה לא רצה אותו.

שידכתי לו מסך והעברתי אותו לאנשים שאין להם. (לא אנשים כמו בפורום כאן שהם סתם בונקרים :) , אלא כאלה שבאמת אין להם.)

אגב, אני שומר בג'נקייה שלי , מעבד 486SX !!! שלידו DX2 נראה כמו QUAD CORE.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כנס לZAP, בקטגוריית מחשבים חפש KVM, זהו המפצת שאתה צריך, בדר"כ מפצל ל2 פשוט יעלה בין 100+ ל300, ליותר מכך כבר יעלה את המחיר, כמובן שישנם מפצלים גם עם אפשרות פיצול לUSB ורמקולים גם.

ל FAT BASTARD, מחשבי AMIGA/COMMODORE/ZX SPECTRUM אולי באמת יהיו שווים הרבה כסף לאספנים בעתיד בגלל שהם איך נקרא לזה.. קלאסיים, 486DX לא כל כך..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש לי בקולקציית מעבדים שלי כמה וריאציות של 486, כולל כמובן DX2 ויד לי את IBM BLUE LIGHTNING (למרות שם צעקני, זה 486 די רגיל) ואיך אפשר בלי CYRIX (בהזדמנות אני יכול לצלם אם אתם רוצים).

בקשר ל-KVM, ממליץ לקנות רק דיגיטאלי. מכאני פשוט לא עושה את העבודה כמו שצריך ויהיו עיוותית בתמונות.

KVM דיגיטאלי בסיסי, מחירו בערך 150 ש"ח כולל חוטים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

או פשוט לעשות רשת ולהשתמש ב REMOTE DEKSTOP כמו שאני עושה,

וזה לא כי אני מתקמצן על KVM, יש לי אפילו 2 - פשוט הבלאגן שהחוטים האלה עושים והירידה באיכות התמונה שתמיד תהיה לא שווים את זה.

כמובן שאי אפשר גם לעבוד עם מסך שהוא דרך DVI... או עם מקלדת/עכבר USB [אלא אם כן יש דור חדש של KVM תומכי USB שאני לא מכיר]

(בהתחלה חיברתי שני מחשבים לאותו מסך - אחד בכניסת DVI והשני בכניסת VGA ,אבל מאז נפרדו דרכיהם)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בקשר ל-KVM, ממליץ לקנות רק דיגיטאלי. מכאני פשוט לא עושה את העבודה כמו שצריך ויהיו עיוותית בתמונות.

KVM דיגיטאלי בסיסי, מחירו בערך 150 ש"ח כולל חוטים.

אתה מדבר על KVM אנאלוגי ממותג אלקטרונית ולא מכאנית - כמו הלינק שנתתי. KVM שממתג אותות VGA (אנאלוגי) ומקורות PS2 - עכבר ומקלדת, הוא עדיין אנאלוגי. KVM דיגיטלי (שם לא מדוייק) זה משהו אחר לגמרי, ויקר הרבה יותר.

:turn-l:
פורסם

ממש הכנסת אותי לנוסטלגיה

אבל לא צחקתי , חייכתי :)

קונים מחשב חדש פי 8 ב 400 ש"ח היום

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני ממש לא מבין למה אנשים מסתלבטים, יש כאלו שאוספים בולים, יש כאלו שאוספים מכוניות שיוצרו מתי שסבא שלהם נולד, יש כאלו שאוספים מעטפות והרשימה ארוכה.....

אני אוסף ציוד אלקטרוני ישן, (וכל מיני חלקים שקשורים לסובארו לאונה )

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב עשו שיפוץ של איזה הלחמה בלוח , החליפו כ. מסך ואמרו לי שאין יותר מזה מה לעשות, לפעמים זה עובד ולפעמים לא,

והוא צריך בערך חצי שעה להיות דולק בכדי שיתחיל לעבוד (שיעלה הBIOS וכל החרטה הזו)

באתי היום לחנות מחשבים רציתי לראות אם עובד , כהרגלו ,לא.:cry:

הגעתי הביתה חיברתי לחשמל ואחרי רבע שעה שמתי לב שהנורה של ה CD כבויה חיברתי מסך ו..... המחשב עלה!!!!! עם ווינודס 98, :-P

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...