Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שמגעים של כרטיסי זיכרון דורשים ניקוי עם חומר יעודי ואחרי זה מחק. כמה מחשבים "מתים" החזרתי לחיים ע"י מחק.

בעיקרון אתה צריך כמה דברים:

1. לנקות אבק עם לחץ אויר

2. להוציא את כל הכרטיסים ולהתיז ספריי לניקוי מגעים (על המגעים כמובן).

3. לנקות במחק את המגעים.

4. לשים ספריי בתוך סלוטים (אחרי לחץ אויר כמובן).

5. להרכיב חזרה את הכרטיסים, להוציא ולהכניס אותם כמה פעמים.

אחרי זה נסה שוב להפעיל את המחשב. אתה בטוח שאצלך 20M זכרון? אם יש לך 4 כרטיסי זכרון זהים, אז יש לך 16M.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה סלוטים של זיכרון יש לך שם?

לפי מה שאתה מתאר ניראה כמו 8 סלוטים. נסה לנקות מגעים.

לפי דעתי כדאי לך להשתמש בספריי לניקוי מגעים. ניתן לרכוש כזה בהום סנטר/אייס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא לא לא! אסור להשפריץ ספריי ניקוי מגעים לתוך סלוטים ישנים מפלסטיק!

ספריי המגעים מתאדה מהר וגורם לקירור מהיר מאוד. הפלסטיק הישן יבש ואיבד את הגמישות שלו ועלול להיסדק ולהישבר מיידית בעקבות שינויי הטמפרטורה הקיצוניים.

רוצה לנקות מגעים עם ספריי? תשפריץ קצת על מברשת עדינה ושפשף בסבלנות את המגעים. א-ל תשפריץ כמות נדיבה של ספריי פנימה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ספריי ניקוי לא מתאדה מהר. לוקח לו להתאדה שתי דקות לפחות. זה לא מיכלי גז דחוס (גז בישול) שמשמשים לניקוי אבק אשר מקפאים את הרכיבים בשניות.

השתמשתי בספרי לניקוי מגעים על חומרה ישנה מאוד, כולל מצלמת וידיאו מיקצועית בת 20 שנה וספריי רק הועיל (אני יכול יותר מאוחר במשך היום לבדוק באיזה בדיוק ספריי השתמשתי).

פורסם

זה ספריי ניקוי מגעים כמו שאני מכיר אותו:

lps04016.jpg

מהניסיון המקצועי שלי אני מאוד לא ממליץ להתיז את החומר הזה על פלסטיק ישן ועדין. תחסוך לעצמך הלחמות של סוקטים חדשים כאלו, במיוחד אם אין לך מלחימה מקצועית בהישג יד.

אם אתה מדבר על נוזל שלוקח לו הרבה זמן להתאדות, כנראה שאתה מדבר על אלכוהול. הוא בהחלט עדיף במקרים כאלו, אם כי גם בשימוש איתו צריך להיזהר. יש להרטיב את קצה המברשת במעט אלכוהול ולשפשף בעדינות באזור המגעים החשמליים. בשום פנים לא לשפוך לתוך הסוקט כמויות גדולות של אלכוהול.

פורסם

ניסית פשוט לפרוק את המחשב מחשמל ולהניע בשנית ? (לנתק את המחשב וללחוץ מס' פעמים על כפתור ההפעלה) בעידן החדש זה עובד יופי במקרים בהם המסך מסרב להדלק ונשאר לישון :?.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם אתה מדבר על נוזל שלוקח לו הרבה זמן להתאדות, כנראה שאתה מדבר על אלכוהול. הוא בהחלט עדיף במקרים כאלו, אם כי גם בשימוש איתו צריך להיזהר.

התכוונתי בדיוק לנוזל כזה. אני משתמש בנוזל של AMERICAN EAGLE, הוא תוצרת איטליה, רשום אליו CLEANER FOR ELECTRIC CONTACTS. לא רשום אליו ממה הוא מורכב, אבל לפי ריח זה אלכוהול טכני.

פורסם

טוב אז ניסיתי להחליף מעבד לאותו דגם, היה קשה לפרק אבל פירקתי הרכבתי אחר , ושום דבר , החזרתי את המקורי עדיין שום דבר,

ניסיתי לפרק כרטיסים אולי הוא ידלק ויגיב בצפצוף , כלום.

אני מפחד שמא דפקתי משהו ,גם ספק ניסיצי להחליף אולי זה כבר לא נותן זרם מספיק, כבר אני לא יודע מה לעשות.

הייתי אצל טכנאי מחשבים והוא אמר לי שאם כלום לא עובד ואין צפצוף ואין שום כלום אז כנראה זה שהמעבד לא מחובר טוב ופשוט לנתק אותו לראות שאין לכלוך ולחבר מחדש,

אבל בלוחות האלו הוא נתפס בלחץ ועד שהוצאתי ועכשיו הוא גם לא יוצא אני בטוח שהוא נכנס כמו שצריך בלי לעקם איזה רגל או משהו כזה,

בקיצור ,מישהו אולי יכול להאיר לי את הדרך ?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תפעיל את המחשב ערום, רק עם מעבד מותקן.

אם אתה לא שומע צפצופים - אחד מהשלישייה מעבד/לוח/ספק או החיבורים בינהם לא תקינים.

אם אתה שומע צפצופים - לאט לאט תנסה להחזיר חלקים עד שתמצא את החשוד.

פורסם

נתקלתי בהרבה מחשבים ישנים בעלי אותם סימפטומים. ממליץ להתחיל מניקוי מגעים, או לפחות להוציא ולהכניס את הרכיבים מספר פעמים, כולל מעבד. כמה שהבנתי סוקט של מעבד שלך זה לא ZIF, יש לנהוג מאוד בזהירות בזמן הוצאה שלו, כדי לא לעקם רגליים. וודא שרגליים לא עקומות. לפעמים לא שמים לב ורגל מתעקמת ואחרי זה כלום לא עובד.

פורסם

אני בטוח שהכל מחובר כמו שצריך אין לי ספק, גם החלפתי למעבד 486 DX2 אחר שברשותי אבל כלום,

אני רוצה להחליף ג'וק של הביוס (אני צריך לבדוק מה יש לי ) יש סיכוי שהג'וק הזה נדפק?

אני ממש לא רוצה לזרוק את המחשב לפח יש לו ערך חשוב מאוד בעיניי

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש לך בכלל איך לבדוק תקינות של צ'יפ כזה?

יש לך צ'יפ אחר להחליף איתו? למה שלא תחליף את כל הלוח אם ממנו אתה מתכוון לשלוק את הצ'יפ?

פורסם

אני רוצה להחליף ג'וק של הביוס (אני צריך לבדוק מה יש לי ) יש סיכוי שהג'וק הזה נדפק?

אם אתה רוצה לקחת שבב BIOS מלוח מסוג אחר, רוב הסיכויים שזה לא יעבוד.

• תוכן חדש...