Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כרגע מותקנים על הרכב צמיגים של KLEBER DYNAXER HP2 בדירוג מהירות H.

הצמיגים שנתיים וחודש על הרכב, אך תאריך ייצורם הוא בשבועות האחרונים של 2005. כלומר הצמיג בן 3.

סך הכל אני די מרוצה מהצמיגים האלה מבחינת נוחות נסיעה שקט ואחיזה.

אני לא בדיוק "מתגרזן",תוקף פניות ובודק את גבולות האחיזה, ככה שהשימוש שלי ברכב הוא נהיגה די רגילה, כשלפעמים אני נוהג במהירות גבוהה בכביש מהיר, או מנצל קצת את הפוטנציאל של הרכב בהאצות. פה ושם איזה פנייה בקצב מהיר מהממוצע.

לאחרונה אני מרגיש שהנסיעה הרבה יותר נוקשה וקופצנית, האוטו "מגהץ" הרבה פחות טוב את הכביש. יש לי אותו כבר מעל לשנתיים ואני בהחלט הרגשתי שהוא נהיה פחות נוח. האוטו נבדק, בוצע איזון גלגלים, כלומר לא נמצא גורם כלשהו לפגיעה באיכות הנסיעה. לחץ האויר נבדק בתדירות שבועית בד"כ ואני ממלא 2 - 3 PSI מעל הרשום בדלת הנהג (2.3 BAR) כלומר, אני ממלא 35 ~ 36 PSI.

כשמסתכלים על הצמיגים, בייחוד הקדמיים אז הצד שלהם מעט שחוק, וקיימים סדקים ממש קטנים של יובש. החלק השחוק, הוא בעיקר חיבור בין הדופן של הצמיג והסולייה (SHOULDER).

עם זאת הסולייה ממש שלמה. כנראה שלא השכלתי להצליבם בזמן (החלפה אחוריים \קדמיים ). הצמיגים האחוריים, מצבם טוב בהרבה וזה הגיוני.

בקיצור כנראה שאני צריך להחליף צמיגים, ואני אחליף כבר רביעייה. אני רק צריך את המלצותיכם, כי אני לא ממש מכיר עוד צמיגים.

התקציב: עד 2000 ש"ח הכל כולל הכל. מידה: 185/55/15

דרישות: נוחות, שקט, אחיזה, אורך חיים (לפחות 3 שנים בשימוש די רגוע), דירוג מהירות V.

האופציות שעלו:

1. KUMHO KU31 82V

2. DUNLOP SP01 82V - אני לא ממש בטוח שזה נכנס בתקציב או מתאים לדרישותיי

3. BRIDGESTONE POTENZA RE040 81V

4. YOKOHAMA S DRIVE AS01 82V

5. KLEBER DYNAXER HP2 82V - מעט יקר נראה לי, ואני מעדיף לגוון ממה שכבר היה לי

התעדכנתי כבר במחירים ב TIRES4U פחות או יותר.

- האם יש אופציות רלוונטיות שפיספסתי?

- האם המחירים באתר TIRES4U מציאותיים או שהם מוגזמים מעט?

- האם רצוי ומומלץ להחליף את כל הרביעייה, במידה ואין בעיית תקציב?

תודה מראש

יואב

יואב :arrow:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה לגבי הT1R של טויו?

אני התקנתי כאלה לפני כמה ימים, נראים לי אחלה ובנתיים מרגישים טוב

בתקציב שהגדרת , ישאר עוד עודף

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני חושב שבמידה שלך זה אמור להיות זול יותר ,אצלי המידה היא 205/45 16 אינץ'

יהיה מוזר אם לא יהיו כאלו במידה שלך

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

מאחר והזכרת ברשימה שלך את היוקוהומה SDRIVE אז אני מניח שיש לך איזשהו כיוון ספורטיבי

קודם כל תבדוק אם יש את החתך שלך

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

לפני כמה חודשים החלפתי זוג צמיגים במידה זהה ב206 שלי.

לגבי המחיר - אין לך מה לחשוש, ב2000 ש"ח אתה רוכש את מיטב הצמיגים שקיימים במידה שלך. רביעיית TOYO T1R תעלה לך משהו כמו 1600-1700 ש"ח, רביעיית קלבר פחות, באזור ה1400 ש"ח להערכתי.

אם אתה לא מתגרזן ולא תוקף פניות באופן תדיר אני אישית לא ממליץ לך לרכוש צמיגים שהם בעלי אופי ספורטיבי יותר כגון הSDrive או הT1R. מהר מאוד תגלה שהם לא רק יקרים יותר, הם נשחקים מהר יותר ומתיבשים מהר יותר מצמיגים סטנדרטיים.

אני גם לא אומר שכדאי לך להתקין כל זבל סיני שיציאו לך פנצ'ריה השכונתית. לדעתי לך לכיוון הצמיגים הפחות ספורטיביים מהיצרנים הגדולים והמוכרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברידג'סטון פוטנזה, צמיג מצוין איכותי מאוד שקט, אחיזה-דבוק לכביש!

היו לי re040 ברכב הקודם שלי(יונדאי גטס "ספורט") בדיוק במידה שאתה מתאר.

נ.ב, לפי מה שראיתי בצמיגים הנ"ל, מצוין שהקוד מהירות 82V.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
רביעיית קלבר פחות, באזור ה1400 ש"ח להערכתי.

אם אתה לא מתגרזן ולא תוקף פניות באופן תדיר אני אישית לא ממליץ לך לרכוש צמיגים שהם בעלי אופי ספורטיבי יותר כגון הSDrive או הT1R. מהר מאוד תגלה שהם לא רק יקרים יותר, הם נשחקים מהר יותר ומתיבשים מהר יותר מצמיגים סטנדרטיים.

- מחיר הקלבר נשמע לי קצת אופטימי מידיי, או שאני לא יודע מאיפה לקנות :D

- בחלק השני של בציטוט בדיוק נגעת בנקודה הרלוונטית לדעתי. אני לאו דווקא מכוון ל TOP מביחנת הספורטיביות. נוחות ושקט חשובים לי יותר.

יואב

פורסם

אין סיבה שלא תמצא. בדקת אצל אנטון או אצל צמיג ישיר?

רק כדי שתקבל אמת מידה לגבי המחירים, כשרכשתי צמיגים לרכב שלי הציעו לי זוג TOYO T1R ב800 וקצת ש"ח, זוג CDrive ישנים (ייצור סוף 05!) ב600 ש"ח. קלבר ודאנלופ "יפאני" (LM702, הצמיג שלבסוף רכשתי) עלו קצת מעל 700 ש"ח לזוג, ואני בטוח שעם מיקוח טוב יותר אפשר היה לקבל גם בפחות :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה, זה עוזר.

אם כך, המחירים ב"צמיג ישיר" הוגנים?

אשמח לעוד המלצות לצמיגים טובים, אך לאו דווקא בעלי ייעוד ספורטיבי נטו.

נוחות, שקט ואורך חיים סביר הינם פרמטרים די חשובים עבורי.

חשוב לי גם למצוא סט שלא ישב הרבה זמן על המדף. אני צריך לבוא בדרישה כזאת ישירות לחנות?

איך ה C DRIVE באמת?

יואב

פורסם

שאל לגביי מחיר של רביעיית ברידג'סטונים איכותית, אצלי הרביעייה עלתה בזמנו 1700 ש"ח.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
(LM702, הצמיג שלבסוף רכשתי) עלו קצת מעל 700 ש"ח לזוג, ואני בטוח שעם מיקוח טוב יותר אפשר היה לקבל גם בפחות :lol:

אני כמו צביקה נוסע אם דאנלופ le manes 702 דרוג 81V אני חושב במידה שלך.

ואני מרוצה מאוווד, הם מורכבים כחצי שנה ועוברים התעללות כמעט יום יומית ועדיין כמו חדשים.

אחיזה מעולה, ברטוב וביבש בקיצור מומלץ מאוד, רבעייה עלתה לי 1200 ש"ח.

תומר לא יודע איזה נסיון יש לך אם דאנלופ שאתה אומר "לא ההיתי נוגע".

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...