Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי השחיקה שלהם במשך השנים - יש מונח שנקרא טרדוור והוא מוטבע על כל צמיג.

אני כבר שנתיים על T1R (שדרך אגב לא יודע מאיפה הנפצת את הנתון של 800 ש"ח לצמיג), נוסע חזק מאוד ולא רואה סימני שחיקה קריטיים...

TW שלהם הוא 280 בדיוק כמו הF1..

במידה ותחליט עליהם או על ה SDRIVE - שלח לי ה"פ אני אקשר אותך לאנשים הנכונים במחירים הרבה הרבה יותר נמוכים מכל מה שכתוב כאן.

נ.ב - תפסיקו להסתכל באתר הדבילי הזה tires4you - אין שם שום דבר הגיוני.

הרי המלאי יכול להגמר והם לא מעדכנים את האתר,

מבחינת מחירים -כל פנצ'ריה שמכבדת את עצמה תעשה לכם 60% על כל מה שכתוב שם...

תתקשרו ליבואן ישירות!!!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד תזכור...

מישלין זה מישלין..!!

אבל ממה שכתבת?

ברור הבריג'סטון E040

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

ויוקוהומה זה יוקוהומה.

אני לא מבין מתי מישלין הפכו לשם דבר בייצור צמיגים, בטח ובטח כאן בארץ כשהצע הצמיגים שלהם מצומצם מאוד וכולל בעיקר צמיגים ירוקים חסרי כל אחיזת כביש ומגיעים במחיר מופקע.

הבעיה עם דאנלופ היא בעיקר הפנצ'ריות. ברוב הפנצ'ריות מנסים לדחוף לכולם את הSP490 של דאנלופ, צמיג אינדונזי שהוא בינוני-- במחיר של "זה דאנלופ אח שלי, זה לא סתם צמיג!". רוב הפנצ'ריות שאני ביקרתי בהן באזור המרכז פשוט לא מתעסקות עם דגמים אחרים של דאנלופ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חברים, תודה רבה על עצותיכ ועזרתכם.

חשבתי על מישלין, בדקתי גם באתר שלהם, ומכל הביקורות שקראתי, לא התשכנעתי שיחס העלות תועלת שלהם טוב. אני לא בטוח שהתמורה שלהם כל כך טובה.

- לגבי הטרדוור, הבנתי שזה מדד יחסי מאוד וצורת המדידה משתנה בין יצרן ליצרן?

- TIRES4U - שימש לי רק על מנת לקבל מושג על ההיצע בשוק שלנו. ולקבל סדר גודל כללי על המחירים. אני יודע שהמציאות לא בהכרח חופפת למה שרשום שם. ובד"כ המחירים יהיו נמוכים יותר.

אז כרגע המועמדים במובילים הם:

- BRIDGESTONE POTENZA RE040 81V

- TOYO T1R - דובר על 800 לזוג, אגב.

- YOKOHAMA S DRIVE AS01 82

- דאנלופ le manes 702 - אני אבדוק עוד פרטים על הצמיג הזה

קומהו לא בליגה של כל אלה?

לגבי צמיגיות, יש עוד מקומות מומלצים חוץ מ"צמיג ישיר" וצמיגי כחלון" בכפ"ס? אני מעוניין להתקין באזור רעננה\ כפ"ס וכנראה שלא ארחיק עד תל אביב לצורך העניין הזה. גם באזור חדרה אפשר (למרות שאני עוד לא ראיתי פה מישהו מיקצועי ממש)

חשוב לי לציין שלשירות אדיב וסובלני ולמקצועיות יש מבחינתי מקשל רב, גם ביחס למחיר. אני מוכן להוסיף מעט במחיר, בתמורה לזה שלא "ייבשו" אותי ויקשיבו לדרישות ולבקשות שלי: למשל צמיג שלא שכב הרבה זמן במחסן.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אני אגיד לך לגבי שחיקה מניסיון אישי.

לאמא שלי בסוויפט יש פוטנזה RE080 שהוא בעל אותו נתון Treadwear של RE040 שנמצא ברשימה שלך.

הסוזוקי עם 36 אלף ק"מ על השעון אחרי שנתיים וקצת על הכביש, מבחינת שחיקה של הסוליה, אני מאמין שאפשר להמשיך עוד כ-20 אלף ק"מ, הבעיה היא שהצמיג מתייבש די מהר וזאת בעיה שתוקפת מהר יותר את הצמיג הזה. לגבי אחיזה, אתה תהנה מאוד ללא ספק!

מצד שני עם T1R אין לי סימני יובש והשחיקה שלו קצת יותר נורמלית ועדיין יש אחיזה מעולה (יש לי את הטויו על הפיג'ו שלי).

לגבי יוקוהמה אין לי מושג כי בזמנו רצו עליו 2000 ש"ח לרבעיה והוא היה יקר משמעותית מהטויו ולכן לקחתי את הטויו ואני לא מצטער לרגע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מצטרף להמלצה על T1R

יש לי 206GTI 2003 חתך 205\45\16 נקנו בצמיג ישיר בפ"ת רביעייה לפני יותר מחצי שנה.

אחלה שירות,אחלה מחיר (בסביבות ה500 לצמיג כמיטב זכרוני) גיא בחור על הכיפאק.

הצמיגים אחרי חצי שנה עדיין לא מראים כל סימן לשחיקה.

אישית יש לי בעיה איתם בכביש רטוב בפניות במהירות גבוהה,אבל בסה"כ מאוד מרוצה מהם.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

לפי הדרישות שרשמת אני לא חושב שה- T1R יתאימו לך.

נוחות ושקט בחתך 55 זה גבולי והטויו לא יוסיפו לזה, אבל אחיזה אין מילים .

אורך חיים קצר מדיי, הטויו צמיג רך לכן יש לו אחיזה טובה, אבל זה מוריד קצת מהאורך חיים שלו.

מה שגם לפי מה שהבנתי ממך אתה לא הולך להשתולל.

נשאר בהמלצה שלי על הדאנלופ le manes 702.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הבריג'סטון נדמה לי עוד יותר רך מהטויו, חתך 55 הוא סבבה לגמרי והרבה מכוניות מגיעות עם חתך עוד יותר נמוך מזה.

in the face

with a chair

פורסם

מישהו יכול לתת אולי קישור של היצרן של:

דאנלופ le mans 702

ניסיתי למצוא עליו קצת פרטים ולא מצאתי. אולי אחת הסיבות שזה סדרה חדשה ( 2008 ) או שהוא מוכר בשם אחר.

כמו כן אשמח לקבל המלצות לצמיגייה טובה שמוכרת את הBRIDGESTONE באזור מרכז (פתח תקווה\ כפ"ס)

תודה

יואב

פורסם

מצטרף להמלצה על ה-TOYO T1R, צמיג מעולה עם אחיזה מצויינת, הצמיג שקט מאוד יחסית לפאלקן 512 שהרכבתי לשבוע.

חבר קנה במידה שלך ל-HGT ככה שהמידה קיימת.

סביב ה-380 ש"ח לצמיג אצל אנטון ביפו.

פורסם

אני חושב שה T1R וה S DRIVE הם קצת OVERKILL בשבילי.

PHILIP, אני בחייים לא עושה את מה שרואים בתמונה שלך :D

אני מעדיף צמיג עם יעוד שהוא לא "ספורטיבי נטו" כי לא ממש יש לי צורך בזה. חוץ מזה אני לא מוכן להתפשר על שקט ונוחות על חשבון עוד כמה אחוזים באחיזה "על הקצה" ואורך חיים קצר יותר.

תודה,

יואב

פורסם
מישהו יכול לתת אולי קישור של היצרן של:

דאנלופ le mans 702

ניסיתי למצוא עליו קצת פרטים ולא מצאתי. אולי אחת הסיבות שזה סדרה חדשה ( 2008 ) או שהוא מוכר בשם אחר.

אין הרבה מידע על הצמיג הזה ברשת. מדובר בצמיג שלפי מיטב הבנתי נמכר בעיקר במזרח ובאוסטרליה.

אבל בכל זאת, קבל קישור לאתר היצרן באוסטרליה ועוד קצת מידע כאן.

אם אתה שואל אותי, יש לא מעט צמיגים זולים יותר שיתאימו לדרישות של הבחור בצורה טובה יותר.

להמליץ לבחור לרכוש סט של T1R זה קצת כמו להמליץ לסבא שלי לרכוש פונטו ספייס HGT במקום הגטס שלו. נכון שHGT זה אחלה רכב והיא בטח הרבה יותר מהירה מהגטס האוטומטית שלו, אבל מה בדיוק סבא שלי יעשה עם כל המהירות הזאת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הוא ישיג את הטויו האלה במחיר של סביב 1400 לרבעיה אצל אנטון, אני לא חושב שיש צמיג ברמה הזאת (או רמה יותר גבוהה) במחיר כזה זול. לכן גם אם זה יותר ממה שאתה צריך, מה אכפת לך לקחת את זה במחיר של צמיג ללא יומרות ספורטיביות?

אני אגיד לך שוב מהניסיון שלי, לטויו יש אורך חיים סטנדרטי בהחלט בנסיעות מנהלתיות, רעש לא יהיה לך בנסיעות רגילות והם נוחים. הם לדעתי סוג של צמיג ספורטיבי בעל אורך חיים ונוחות של צמיג רגיל (בנסיעות מנהלתיות, מה שאני לא יכול להגיד על הבריג'סטון) וזה פלוס לא קטן כשמסתכלים על הצמיג הזה כתמורה לכסף ביחס למתחרים.

in the face

with a chair

פורסם

חברים, תודה רבה על כל ההמלצות. בהחלט עזרתם לי להתפקס.

תודה רבה על הקישור ל LM702, הוא נראה ממש מתאים לי. מה שקנה אותי זה ה" provides all round performance "

זה מה שאני מחפש. ALL ROUNDER, ממותג טוב. אני מקווה מאוד מאוד שיש אותו במידה שלי, כי בלינק האוסטרלי, היא לא מופיעה.

אגב שהתקנתם את ה LM702, האם הרגשתם שינוי בנוחות, לטובה\רעה? במיוחד ב 206, הנוחות והפינוקים הם מהיתרונות של הרכב הזה.

עריכה: טוב, לשמחתי מצאתי בדיוק את המידה שלי ל LM702 פה

פשוט שאר הצמיגים שהצעתם, כמו ה T1R וה S DRIVE, אני חושב שמה שעמד למתכננים מול העיניים ביצועים ביצועים ורק אח"כ פרמטרים כמו נוחות ואורך חיים - זה לא ממש בשבילי.

אהבתי את מה שכתוב שם: "Now available exclusively at Dunlop Super Dealers." - יש כאן איזה סופר דילר? :-)

אגב אני נוסע 19K קילומטר בשנה. והג'מאקנה הראשונה והאחרונה שלי הייתה בקורס נהיגה מתקדמת שעשיתי. שם גם הרחתי פעם ראשונה צמיג שרוף (אני חושב שזה היה זה :roll:). אבל אני חושב שעדיין מוקדם להשוות אותי לסבא :wink:

הKLEBER שלי כבר ממש לא משהו, הסוליה שלמה מאוד, אבל כנראה הוא התייבש וה"כתף" שלו די שחוקה, ולפעמים אני מרגיש קצת איבוד אחיזה (החלקה קלה) בכיכרות. לכן הקנייה תתבצע בימים הקרובים.

כרגע האופציות הן:

1. DUNLOP LE MANS LM702

2. BRIDGESTONE POTENZA RE040 81V

3. TOYO T1R - רק בגלל שהוא כל כך מומלץ אני שם אותו פה. גם המחיר נראה די נוח. אבל לא ממש מתאים לי שהוא נשחק יותר כי הוא תוכנן לביצועים.

אני מאמין שקשה ליפול עם צמיג מהמותגים המובילים ולכן לא אתאכזב מאף אחד מהנ"ל. כך שיכול להיות שמה שיכריע כאן היא זמינות וטריות.

זמן לטלפונים. אשמח לקבל המלצות (גם בפרטי הולך) לעוד מקומות לרכישה. כרגע זה "צמיג ישיר", "צמיגי כחלון", אנטון.

למרות שקשה לי להאמין שאני ארחיק עד ליפו בשביל כמה שקלים.

יואב

• תוכן חדש...