Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון,

כיוון שלא היה T1R טרי זמין בלאי, "נאלצתי להתפשר" על הYOKOHAMA S DRIVE :) טריים יותר.

תוספת בתשלום לא הייתה מאוד משמעותית, עבורי לפחות (כ 300 ש"ח עבור כל הרביעיה ), בתמורה קיבלתי צמיג טוב וטרי יותר, כיוון שחושב לי מאוד שהצמיג לא יתייבש מהר.

רשמים עד עכשיו, לא יותר מידי, אבל התחושה הראשונית היא שהנסיעה שקטה יותר, האוטו יותר "דבוק" על הכביש ומקנה תחושת ביטחון יותר טובה בתמרונים. גם הבלימה חדה יותר.

תודה לכולם על עזרתכם.

יואב

יואב :arrow:

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי לכולם,

עברו יותר מ4 שנים, ועכשיו הגיע הזמן להחליף את הצמיגים שלי. אז מהיוקוהמה הייתי מאוד מרוצה הם החזיקו מעמד 60,000 ק"מ ויותר מ4 שנים (הרכב מכוסה בדרך כלל). אופי הנהיגה שלי לא השתנה כל כך, אני לא "תוקף פניות" אבל רוצה שיהיה לי "מלאי בטחון" באחיזה של הצמיגים. גם ביבש וגם ברטוב.

האם ההמלצות לצמיגים השתנו? אני יודע שהמחירים עלו וה S.DRIVE יעלו לי באזור ה 2400 כולל מע"מ (קצת כבד לי, ואני לא יודע האם אני צריך צמיג "ביצועיסט שכזה"). אשמח לקבל עצות, המידה היא 185/55/15. הדגמים שאני מתמקד בהם:

1. Yokohama S.Drive

2. Yokohama C.Drive

3. Falken EZ912

4. Kleber DYNAXER HP3 - הם זולים וזמינים, אך כבר היה לי סט של קלבר שהתייבש תוך שנתיים, וגם יש להם דופן רכה כזאת שלא ממש אהבתי

5. Toyo T1R

כמו כן, היכן אני יכול למצוא צמיגים טריים מהדגמים הנ"ל? משיחה עם "צמיג ישיר" שממנו אני קונה בדרך כלל, רק הקלבר זמין. אני אצטרך להתקין את הצמיגים תוך שבוע. באזור פתח תקווה - לוד

תודה מראש,

יואב

פורסם

יש כמה צמיגים שמתאימים,

עדיפות ראשונה הייתי הולך שוב על ה S.Drive - עולה כ 495 שקל לאחד

שניה T1 SPORT או T1R

עדיפות שלישית C.Drive שהוא לא באותה רמה של ה S, הוא אמנם טוב שקט ואוחז יפה מאד אבל ה S.Drive וגם T1Sport יותר טובים

קלבר בעדיפות רביעית

העדיפות חמישית פלקו 912 הוא צמיג טוב ופשוט - זול אבל פחות טוב מה C drive למשל

אם אתה לא צריך צמיד ביצועיסט

עדיפות ראשונה C.DRIVE

שניה קלבר

שלישית פלקן 912

קובי

:-)

פורסם

אם אתה לא אוהב דופן רכה - תוריד את הT1R מהרשימה. הוא גם נשחק מהר מאד יחסית.

T1 SPORT תהיה בחירה טובה וזולה יחסית, בהנחה שתצליח למצוא במלאי, קשה להשיג אותם.

C.DRIVE גם מעולים, ועדיפים בהרבה על הפאלקן 912.

תבדוק גם אם יש קונטיננטל פרימיום קונטקט 2 או 5 במידה הזאת, ומה המחיר. ה-2 הם ברמה של הC.DRIVE,

ה-5 זה הדגם החדש יותר שאמור להיות יותר טוב, אבל לא יצא לי לנסות אישית.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים!

רצה הגורל ואצל אנטון הציעו לי S.DRIVE טריים (0513) במחיר טוב - ושוב התחדשתי ברבעייה של הצמיג המעולה הזה. נקווה עכשיו לעוד 4 שנים שקטות ובטוחות :)

• תוכן חדש...