Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה קורא בכלל את מה שאנשים כותבים פה?

כתבתי לך שיש לי ניסיון גם עם הטויו וגם עם הבריג'סטון, הבריג'סטון הוא צמיג שנשחק מהר יותר מהטויו וגם מתייבש מהר יותר ממנו. האם זה עונה על הדרישות שלך מצמיג?

בקשר לנדלופ, פעם אחת היה לי דנלופ רב עונתי שכזה וזאת הפעם האחרונה שאני גם אגע בדנלופים אלא אם יהיה מדובר בגרסאות הספורט של דנלופ. הצמיג פשוט לא אחז משהו ביבש גם במהירות של 10 קמש. ברטוב בכלל היה צריך להאט מהירות גם בכביש ישר מחשש לאיבוד אחיזה פתאומי.

תקרא שוב את כל השירשור הזה ואז תבנה לך רשימה נורמלית יותר עם צמיגים שאולי לא עונים להגדרות שלך כמו הבריג'סטון אבל גם בנסיעה מנהלתית הם טובים יותר מצמיג רב עונתי.

לדעתי אתה צריך לבחור בין הטויו לבין היוקוהמה, אני בספק אם תרגיש הבדל בנוחות בין החברות ככה שזאת לא קטגוריה שהיתי חושב עליה במקומך.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תומר לא יודע איזה צמיג של דאנלופ היה לך,

אבל אני כמו שאמרתי נוסע על דאנלופ .LM 702

ואני ממש לא מחליק, לא ביבש ולא ברטוב .

אתמול ירדתי את פרויד בלילה, גשם מבול, אני להנעתי יורד ב-100-110 והגעתי למטה שלם.

צמיג פשוט מעולה, אחיזה מעולה ברטוב וביבש.

הצמיג הזה, מורכב כבר יותר מחצי שנה אצלי ועובר כל יום כל יום, התעללות ועדיין כמו חדשש דנדש.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

LM זה דגם נחות בדיוק כמו ה-SP490 (המלזי/תאילנדי/Whatever).

מניסיוני, SP2000 SPORT (כמו שהיה לתומר) הוא צמיג מזעזע - אוחז סביר ביבש, אוחז זוועה ברטוב, רועש ונשחק מהר יחסית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS אם ההיתה יודע הדאנלופ LM 702 הוא לא אינדונזי/מלזי/תאילנדי/בודהיסטי או Whatever.

זה צמיג צרפתי חדש יחסית ,אתם סתם שוללים משהו שאף פעם לא ניסיתם .

ותומר אם הייתה לך התנסות לא טובה אם דגם של דאנלופ, זה לא אומר שכל החברה לא שווה כלום.

אני יכול לתת לך דגמים של בריגסטון, שלא הייתי שם את הגומי שלהם על הסוליה של הנעל.

פורסם

צרפתי - אוקיי. זה אומר שהוא טוב?

SP2000 SPORT מיוצר בגרמניה. זה אומר שהוא טוב? גועל נפש.

כמו לכל חברה, גם לדנלופ יש צמיגים פחות טובים ויותר טובים - אין לי שומדבר נגדם.

ממליץ בחום על Yokohama C.Drive - אופציה נחמדה מאוד (במידה ואינך מתחרע יותר מידי :-)).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא אמרתי שכל הדנלופים גרועים, סדרות הספורט שלהם טובות מאוד מביקורות של אנשים בארץ.

הבעיה היא בצמיגים הרב עונתיים שלהם, כמו LM שנמצא ברשימה של פותח השרשור.

תסכים איתי שצמיג לא יכול להכיל את כל האפשרויות שבעולם? אין צמיג שמתאים באמת לכל העונות כי התרכובת של הגומי שונה בין קיץ לחורף וגם הסוליה מקבלת חירוץ מתאים לפי העונה. להבדיל אלפי הבדלות, אבל תסתכל בפורמולה שיש צמיג ליבש (סליקס) ויש צמיג חורף מחורץ. למכוניות רגילות יש גם סמי סליקס אני מניח שזה בגלל עניין החוקיות של סליקס מלא בכביש ציבורי.

צמיג ספורטיבי יש לו יעוד מסויים (מי יותר מיועד ומי פחות), לדעתי צמיג ספורטיבי של חברה טובה יהיה עדיף גם בשביל עוד כמה שקלים. האחיזה תהיה טובה יותר, הנוחות לא תיפגע כמו שזה נשמע, לגבי השחיקה כמובן שתהיה שחיקה מעט מוגברת ביחס לצמיג רב עונתי אבל בסופו של דבר ההבדל הוא עוד שנת שימוש לטובת צמיגים רב עונתיים ולדעתי היתרון הזה לא שווה אל מול החסרונות שלהם.

המלצתי לו על הטויו מהסיבה שיש לי אותם, המחיר שלהם מצויין לכל הדעות בשביל האיכות שלהם ומהרשימה (טויו בריג'סטון דנלופ) הוא הפשרה הכי טובה לדעתי.

in the face

with a chair

פורסם

תומר תאמין לי שאני יודע שהטויו הוא הצמיג הטוב ברשימה הזאת.

גם אני חיפשתי את הT1R לפני שהרכבתי את הדאנלופ, לא מצאתי .

הלכתי על הדאנלופ ותאמין לי לא התאכזבתי לשניה מהרגע שהם על הרכב.

ואם ההייתי מוצא את הטויו, 100% שהוא היה מורכב אצלי עכשיו .

אבל, אני לא רואה קשר בין הדרישות של פותח השרשור לטויו.

פורסם

טוב, חפרתי עוד קצת ( לא רק פה 8))

- בדקתי על המישלין PILOT EXALATO, יקר לי מידי, ואני לא בטוח ששווה את ההשקעה. ירד מהפרק.

- BRIDGESTONERE RE040 מצטייר כצמיג טוב, אך קשה יותר מהמתחרים. מחיר בסדר. אבל גם ממנו אני כנראה יורד.

- DUNLOP LM702 מצטייר כצמיג טוב מכל הבחינות, אך מכיוון שפער המחירים לא גבוהה, התחלתי לפזול ל T1R (כדיי שלא יקראו לי סבא :D )

- TOYO T1R, מחיר נוח ובאמת ראיתי בעוד כמה מקומות שהוא מספק נוחות ועמידות סבירה. לכן כנראה שזה מה שיעלה על האוטו בימים הקרובים.

- YOKOHAMA S.DRIVE. אפשר להשיג במחיר סבבה. מעט יקר מהמתחרים. אפשר לשקול.

מנסיונכם, איך הS.DRIVE בהשוואה ל T1R - מבחינת נוחות ורעשים, האם שווה את ההשקעה?

תודה על הסבלנות והעצות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

באיזה מחיר אתה יכול להשיג את הטויו ואת היוקוהמה?

זכור לי שהיוקוהמה עולים 2000 ש"ח לסט לעומת הטויו שעולים סביב 1400 לסט. הפרש לא כלכך קטן

in the face

with a chair

פורסם

שמתי לב שאין באתר tires4u מידע לגביי צמיגים של טויו, מישהו יודע למה לא מופיע? והיכן אפשר למצוא מחירים ומידע על היצרן?

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

מידע על היצרן - נעזרתי פה. שם אתה יכול לראות את כל הצמיגים של היצרן, לקבל מידות ומפרטים (תוריד את ה PDF שיש לך שם).

בTIRES4U חסר הרבה מידע. וזה יכול לשמש REFFERENCE ראשוני בלבד. המחירים ממוצעים ולא ממש ריאליים (גבוהים יותר בד"כ). יש שם צמיגים שלא מופיעים. וממש לא כל המידות מופיעות שם.

אחרי סקר טלפונים במקומות שהזכרתי בשרשור הזה, מקבלים תמונת מצב הרבה יותר טובה - על מחירים וזמינות.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...