Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על הכבל חשמל הראשי של המגברים - לא על הצמה של הרדיו דיסק.

אולי עדיף שתיגש למתקין - אבל תבקש ממנו להנחות אותך או שפשוט יתן לך להתלוות אליו למהלך ההתקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה שאני מציק אחי

צד של הנהג- אני יעביר את הRCA

צד שני- אני יעביר את החוט חשמל של המגבר (הוא כבל אדום עבה שעובר כעת בצד של הנהג)

זאת הכוונה ?

פורסם

כן.

בדרך כלל את כבל החשמל דווקא מעבירים מהצד של הנהג כי גם המצבר בד"כ נמצא בצד של הנהג וזה מקצר את אורך הכבל של החשמל וזה משמעותי.

ותקפיד לקרוא את כללי הפורום, אני מודה לך על המחמאה אבל אני לא חושב שנולדנו לאותה האמא.

חוץ מזה - אתה לא רוצה אח פולני :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא..

בצד של הנהג אתה מעביר את הכבל חשמל ואת הרימוד (החוט שמגיע מהרדיו דיסק למגברים)

ובצד של הנוסע (ימין) אתה שם את הRCA

עכשיו יש גם את החוטים של הרמקולם מקדימה.. עם עוברים לך מאחורה לקדימה אז אתה יכול להעביר אותם כל אחד בצד של הרמקול שהוא צריך להגיע אליו (החוטים של הרמקולים לא יעשו בעיות כשהם קרובים לחשמל)

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אלמוג שרון- כרגע הRCA עוברים בצד ימין אך הם עוברים מעל הGROUND וזה מקור הרעש.

בכל מקרה אני קופץ עכשיו לאיזה מוסך שמתמחה בזה אני יקבל חוות דעת

תודה לעוזרים

פורסם

תנסה כבל RCA עם סיכוך ובידוד יותר איכותיים - תשים חתיכת קלקר שתחצוץ קצת בנקודת החיתוך של שני הכבלים האלה ותראה אם זה מסתדר.

Pioneer TS-X150

פורסם

הייתי פה במוסך קרוב לבית

הסברתי לו מה הבעיה אמר שזה לא יכול להיות החיווט והציע לי בדיקה של המגבר והמערכת- כי לדעתו הבעיה רק משם.

אמרתי לו להתראות, לא נשמע לי הגיוני.

אני מחר אסע למתקין שלי למרות שהוא רחוק ממני (רמת גן-הכל לרכב).

פורסם

גם מגבר או רדיו דיסק או כל פרוססור אחר יכולים להוות גורם לרעש אלטרנטור - אל תפסול את האפשרות שמשהו לא תקין במגבר.

בעקרון ברגע שמגיעים למצב שבו לא יודעים בוודאות מה גורם לתופעה צריך לפרק את כל המערכת ולהרכיב אותה מחדש חלק אחרי חלק - זה תהליך ארוך, מייגע אבל משתלם.

מתחילים בHU וחיבור ישיר לרמקולים - אין רעש? ממשיכים לדבר הבא

שזה... סאב והמגבר של הסאב.

אין רעש כלשהו מהסאב (בדרך כלל לא תשמע רעש אלטרנטור מהסאב אלא אם כן שכחת להפעיל את הקרוס במגבר והתופעה ממש חמורה) - ממשיכים הלאה.

מחברים זוג רמקול ראשון להגברה (במידה ויש גם רמקולים אחוריים) - פה בדרך כלל יש סבירות כבר להתקל בתופעה דרך אגב.

ואז ברגע הראשון שאתה פוגש בתופעה אתה מתחיל לבודד את הגורמים שהוספת עד עתה שזה יכול להיות RCA, מסלול חוטי חשמל או הרכיב שזה עתה הוספת למערכת.

אם זה מתחיל כבר בHU - תנסה למשוך מינוס ישירות מהמצבר או HU חליפי מאידך.

בקיצור - אם הנושא מתחיל להסתבך - צריך לפשט את הבעיה ליסודות שלה ולהרוג פרה פרה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...