Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את האמת התמונות עושות עבל (עוול) לבניות במציאות זה הרבה יותר יפה.

האוטו בצבע כסף מטלי (לא כסף רגיל)

איך שומעים? המערכת עבדה סך הכל שעה +- לכן אין לי כל כך חוות דעת איך שומעים, מה שכן הצלחתי להשאיר את אליקו אמום האם זה אומר משהו?

IBIZA 20vt

פורסם

אלי, תתחדש, כמי שראה את ההתקנה מקרוב (מאוד), אחד מהדברים היפים שראיתי.

יוסי, כרגיל, מברוק. :-)

נ.ב.

יוסי, תמצא תחליף לנייר דבק, או שאני אתחיל לקחת כסף :lol:

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

התאמת הצבעים והעיצוב פשוט מדהימים, נראה כאילו הגיע מקורי עם הרכב.

מקווה לראות את העבודה באחד המפגשים..

ל-xxxagxxx לא ראיתי תמונות של הסאב אך הוא ציין ברכיבים "סאב-AA Havoc"

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
תתחדש, רכיבים טובים וגם מתקין מאמם :-D

רק תגיד באיזה רכב מדובר???, ומה עם הסאב??? :twisted:

הרכב הוא ניסן קשקאי 4X4

http://cars.walla.co.il/ts.cgi?w=/@model&model_id=364

הסאב הנבחר הוא האבוק אבל יקח קצת זמן עד שהתיבה תהיה מוכנה ולכן אני משתמש בנתים בסאב הישן שלי ההי אנרג'י למרות שלדעתי הסאב מיותר לחלוטין.

IBIZA 20vt

פורסם
התאמת הצבעים והעיצוב פשוט מדהימים, נראה כאילו הגיע מקורי עם הרכב.

מקווה לראות את העבודה באחד המפגשים..

ל-xxxagxxx לא ראיתי תמונות של הסאב אך הוא ציין ברכיבים "סאב-AA Havoc"

לא דיברתי על סוג הסאב, אלא על תמונות.

לפותח שרשור, הרכב חדש אם אני לא טועה, אז גם על הרכב תתחדש :-D

אם נזכה לשמוע במפגש הקרוב???

פורסם

כמי שזכה "לפקח" על הפרוייקט הזה מקרוב אני חייב לציין שהתמונות פשוט עושות לו עוול.

בהתחלה הייתי נורא אנטי האדום הזה ואפילו הצעתי לאלי (בעל הרכב) לשקול את הנושא שוב, לאחר שראיתי מה יוסי עולל לו בעזרת שילוב של צבע שחור ותפירה אדומה\שחורה מנוגדת לכל אחד מהצבעים (על האדום יש תפירה שחורה ועל השחור יש תפירה אדומה) לא נותר לי אלא לאכול את הכובע ובגדול.

אלי לא ציין פה כמה הפרוייקט הזה היה מורכב וכמה יוסי היה צריך לחשוב בגללו, הקיקים לדוגמא מורכבים משני חלקים שונים שהיה צריך לאחד יחדיו וזו רק דוגמא קטנה.

אני חושב שמעבר להכל מה שהכי הדהים אותי בפרוייקט הזה הוא ה-L8 בדלתות, רק כשראיתי את יוסי חותך טבעות למפלצת הזו הבנתי שהאלמנט הזה פשוט ע-נ-ק, היה ברור לי שאלי יצטרך לעשות פה כמה הקרבות על מנת לדחוף L8 בדלת, אחרי הכל 8"+ בדלת לא נכנסים ככה סתם בקלות.

כשראיתי את התוצאה הסופית פשוט לא האמנתי, L8 בדלת מבלי להקריב כלום, ממש כלום, הכיס שהיה בדלת נשאר, הפוד לא בולט החוצה כלל, תא הכפפות נפתח בלי כל בעיה, ממש כאילו הרכב יצא ככה מהמפעל פשוט משתלב בצורה מושלמת.

יוסי מה אומר לך ידידי, גם הפעם כמו בכל פעם שיחקת אותה ובענק, היצירתיות שלך, קוי המחשבה שלך וידי הזהב שלך ניכרים בכל דבר בו אתה נוגע, אין לי צל ספק שאלי יהיה מרוצה ובענק מהפרוייקט הזה, כולו לא פחות ממדהים.

לך אלי אומר שנפגש אצל אליקו או יוסי בקרוב, חוץ מזה כמובן תתחדש! :)

פורסם
כמי שזכה "לפקח" על הפרוייקט הזה מקרוב אני חייב לציין שהתמונות פשוט עושות לו עוול.

בהתחלה הייתי נורא אנטי האדום הזה ואפילו הצעתי לאלי (בעל הרכב) לשקול את הנושא שוב, לאחר שראיתי מה יוסי עולל לו בעזרת שילוב של צבע שחור ותפירה אדומה\שחורה מנוגדת לכל אחד מהצבעים (על האדום יש תפירה שחורה ועל השחור יש תפירה אדומה) לא נותר לי אלא לאכול את הכובע ובגדול.

אלי לא ציין פה כמה הפרוייקט הזה היה מורכב וכמה יוסי היה צריך לחשוב בגללו, הקיקים לדוגמא מורכבים משני חלקים שונים שהיה צריך לאחד יחדיו וזו רק דוגמא קטנה.

אני חושב שמעבר להכל מה שהכי הדהים אותי בפרוייקט הזה הוא ה-L8 בדלתות, רק כשראיתי את יוסי חותך טבעות למפלצת הזו הבנתי שהאלמנט הזה פשוט ע-נ-ק, היה ברור לי שאלי יצטרך לעשות פה כמה הקרבות על מנת לדחוף L8 בדלת, אחרי הכל 8"+ בדלת לא נכנסים ככה סתם בקלות.

כשראיתי את התוצאה הסופית פשוט לא האמנתי, L8 בדלת מבלי להקריב כלום, ממש כלום, הכיס שהיה בדלת נשאר, הפוד לא בולט החוצה כלל, תא הכפפות נפתח בלי כל בעיה, ממש כאילו הרכב יצא ככה מהמפעל פשוט משתלב בצורה מושלמת.

יוסי מה אומר לך ידידי, גם הפעם כמו בכל פעם שיחקת אותה ובענק, היצירתיות שלך, קוי המחשבה שלך וידי הזהב שלך ניכרים בכל דבר בו אתה נוגע, אין לי צל ספק שאלי יהיה מרוצה ובענק מהפרוייקט הזה, כולו לא פחות ממדהים.

לך אלי אומר שנפגש אצל אליקו או יוסי בקרוב, חוץ מזה כמובן תתחדש! :)

דני אני לא כתבן גדול לכן אולי שחכתי לציין כמה דברים שהעלת פה אבל כל מה שאמרת נכון מאוד!

IBIZA 20vt

פורסם

יוסי מקצוענות ברמה. ושרק יהיו עוד הרבה כאלה שמוכנים להשקיע

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תוכן חדש...