Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט ה CAR PC של NIMIKIPOD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם המפלצת הירוקה מתנדבת לעזור ? אני מניח שאתה נעזר במתקין בכל התקנה שלך נכון ?

זה לא יהיה קצר בכלל - אני אפילו לא יודע איפה המחשב יישב - אין מקום - אתמול רק ראיתי שצריך לספק למסך גם 5V מהספק כוח (מי יודע מה עוד אגלה בהמשך..)

כמה מתקינים אתה מכיר שמתקינים מחשבים ברכב על בסיס יומי ? (לא צעצוע ITX מכוון רכב אלא מחשב, לוח, מעבד כמעט רגילים..)

1. לא ,אני לא נעזר במתקין בכל התקנה שלי, אני כן לומד בכל פעם דברים חדשים מכל מתקין שאני מכיר.

ויש לי עדיין חוק ברזל: מה שאני לא מבין בו-אני לא נוגע בו.

2. כל מתקין שהתקין איזה 1-2-1000 מערכות יוכל לעשות את העבודה, אתה לא בונה רכב, סה"כ מתקין את המחשב מבחינה חשמלית.

יש מספיק מתקינים בארץ שיוכלו לעשות לך את העבודה הזאת על הצד הטוב ביותר, ויתרה מזאת יש לך את הבכירים שבינהם כאן בפורום.

under construction..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז לא הבנת אותי נכון.

להתקין מבחינה חשמלית אין לי בעיה. עבדתי בעברי בהתקנת סטריאו ברכב - אני אמנם לא ברמה של יוסי אבל אפשר לראות את ההתקנה שלי ברכב.

הבעיה טמונה בכך שכרגע, אין לי מושג איך יראה המוצר המוגמר (עם מארז, בלי מארז) ומשכך אני עוד מתחבט באיפה להתקין אותו.. ומה בדיוק יתחבר לאן.

יש עוד את עניין הרדיו שמעכב לי את הכל(צריך להלחים אותו לאנטנה..) ואני לא רוצה להתקין את מסך ה DOULBE-DIN שמתיישב באופן קבוע ואז הוא יחסום לי את הגישה לאנטנה (אני לא מתכוון לעשות את זה בחלקים)

...CASKA for life

פורסם
רגע אם במחשב בבית אפשר לשמוע רדיו באמצעות האינטרנט אז למה לא לעשות את זה ברכב?

כי אז אתה צריך חיבור קבוע לאינטרנט(כמו בבית).אפשר ליצור חיבור גלישה סלולרי,אבל לא חבל על הכסף?והוא גם לא תמיד זמין. וחוץ מזה עדיף פתרון שאינו תלוי ברכיב אחר במערכת,כדי ליצור מינימום בעיות ומקסימום הנאה,גם במקרה של תקלה קטנה.

פורסם

במקרה שלי, ה 330 לא מתאים מאחר ואין לו חיבור פיירוייר מחד והוא לא חזק מספיק להריץ 40-50 פילטרים מאידך.

אמרתי לעצמי שאם כבר מחשב אז עד הסוף - מחשב רציני וחזק (יחסית לרכב) שהכרטיס מסך יאפשר לי גם להפעיל משחקים אם יבוא לי.

תאמין לי, עלו לי בראש מחשבות על RAID ..

...CASKA for life

• תוכן חדש...