Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך את עזרתכם חבר'ה...

נסעתי מנהריה לכיוון כפר ורדים ובנהריה באמצע פקק שמתי לב שכשהאוטו על הילוך 1 ואני נותן טיפה גז אז הוא לא זז.

ברגע שאני נותן יותר גז (אזור ה-3 -3.5 אלף סל''ד) האוטו מתחיל לנוע.

עצרתי בצד איפה שיכולתי, כיביתי מנוע והנעתי חזרה ואותה בעיה.

המשכתי לנסוע עוד 15 דקות בערך והגעתי לכביש די ריק ושם נסעתי טיפה יותר מהר, גיליתי שבהילוך חמישי האוטו נוסע כמו על אויר, כאילו לא סוחב או משהו.

שאר ההילוכים בסדר גמור.

נכנסתי למוסך קטן שהיה בדרך ושם הוא בדק את הרכב ואחרי קומפרסיה הפוכה הוא אמר לי שהשסתום נשרף.

הוא הציע לי תמורת 2000 שקל לסדר לי את הרכב שזה כולל שיפוץ ראש מנוע.

הזמנתי גרר ושמתי את האוטו במיצובישי.

מישהו יכול לשפוך לי קצת מידע על שיפוץ ראש מנוע, והאם באמת זה הפיתרון לבעיה..?

תודה לעונים שבוע טוב..

פורסם

שלום רב !

מהתיאור הלקוני שלך, קשה לדעת האם באמת שסתום שרוף.

לשם בדיקת שסתום שרוף, יש לבצע בדיקת קומפרסייה, בצילנדר החשוד , שבו השסתום שרוף, והשוואתו לשכניו.

בעת שריפת שסתום, לרוב שסתום פליטה, יש סימנים מקדימים, וסימנים מיוחדים, המתבטאים בקרטועים וחוסר סחיבה בכל ההלוכים, ולא רק בהילוך חמישי.

האם ידוע לך האם בוצעה בדיקת קומפרסייה, ומה היו הנתונים, בכל הצילנדרים, ובעיקר בצילנדר הבעייתי?

מתיאורך, ניתן להבין שבעייתך, קשורה דווקא לקלאץ מחליק, ולא לשסתום שרוף.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב ותודה על התגובה.

מצטער קודם כל על תיאור הבעיה, זה הכי פשוט שיכולתי לפרט על התקלה.

''במוסך'' שעשו לי קומפרסיה הפוכה הוא אמר לי שסתום שרוף.

אני לא בדיוק מאמין לזה כי לפי דעתי הוא רצה פשוט לשחוט לי את הארנק בגלל זה אני שמתי את הרכב במיצובישי עם גרר.

קראתי קצת באינרנט על בעיית שסתום שרוף והסימפטומים לזה הם חום מנוע גבוה וקירטועים מה שלא היה לי.

אני גם חושב שזה מצמד מחליק, או לחילופין ממיר קאטאליטי סתום או משהו.

המנוע של הרכב הנ''ל הוא מנוע די חזק והרכב פשוט נסע אצלי בצורה משביעת רצון!

אני בדרך למוסך נעמן מוטורס לראות מה באמת יש לרכב, אעדכן בערב לגבי הבעיה והטיפול.

תודה רבה לך ויום טוב.

פורסם

צביקה שלום! שוחחתי עם הבחור בטלפון וזה גם מה שאני אמרתי לו בהתחלה שהתופעה יותר דומה לקלאץ' שרוף מאשר לשסתום שרוף. נתתי לו מספר של מכונאי שיתייעץ איתו ועדיין לא קיבלתי תשובה ממנו בעניין.

הבחור עשה בדיקה לפני קנייה לפני כ -3 חודשים ואני מאמין שיש לו את הטופס בדיקה ושם יש את נתוני הקומפרסיה אז שווה שיעלה את זה לפה וכך אפשר יהיה לדעת פחות או יותר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...