Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קצת חדשה בפורום, וזקוקה לעזרה במכירת רכב.

מדובר בפולו שנת 2000 יד ראשונה עם 170000 קמ שמורה מאוד.

היות ואני קצת לחוצה בזמן חשבתי למכור דרך סוכנות קנייה מכירה אבל נראה לי שאני זקוקה לטיפים כייצד להתמודד איתם ולמה לצפות.

המחירון של הרכב לפי יצחק לוי הוא כמעט 32000 ולמעט פלסטיק שבור קצת ליד הדש בורד האוטו במצב מצויין.

כמה אחוז מזה יש לצפות כשבאים לסוכנות?

אשמח מאוד לעצות בנושא. תודה רבה

פורסם

קודם כל תנסי למכור בעצמך.

במגרש הרכבים יתנו לך במקרה הטוב רק פחות מעשרה אחוז ממחיר המחירון ואפילו פחות. שהרי גם הם צריכים להרוויח.

פורסם

אם זה המצב אז נראה שאין לך ברירה .אין פה ממש עיצות או דרכי התמודדות .זה מיקוח רגיל הסוכן רוצה לשלם כמה שפחות ואת מצידך רוצה לקבל כמה שיותר.

תעשי סבב בין המגרשים הקרובים ופשוט תמכרי לכל המרבה במחיר.

לפי דעתי(ודעתי בלבד)הצעות מחיר באיזור ה 25 אלף הן סבירות יחסית בהתחשב במצב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אין לי זמן למכור עצמאית- חייבת למכור אותו עד מחר.

אל תשדרי לחץ, אם אפשר תשלחי מישהו/מישהי מטעמך שיעשה את המו"מ - את רק תגיעי לחתום.

הסוחרים הם כרישים שיריחו את המצוקה שלך וזה עומד לעלות בהרבה כסף.

• תוכן חדש...