Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מאזור המרכז ואני מעוניין לקנות רכב.

הרכב שאני מחפש זה רכב חזק שיוכל לעמוד בנסיעות גם מחוץ לעיר ושלא יהיו הרבה בעיות בעקבות הנסיעות האלה.

אני מתכוון לכך שיוכל לסוע כמעט כל יום למודיעין וחזרה לחולון.

מדובר על 150 ק''מ ביום פחות או יותר- לא כל יום.

על איזה רכבים אתם ממליצים במחיר הזה?

רכב ידני בבקשה

פורסם

יש לך דרישות קצת גבוהות, רכב חזק ידרוש אחזקה בהתאם.

על פי הנתונים שנתת אתה מתכנן לסוע כ- 4,500 ק"מ בחודש.

עדיף לך לאסוף עוד קצת כסף ולרכוש משהו יותר טוב.

בתקציב שציינת ניתן לקנות סיטרואן קסארה דיזל, סקסו דיזל, רנו מגאן דיזל וכו'

אך גם בהם תצטרך להשקיע עוד כ-5,000 ש"ח לפחות ליישור קו רציני.

פורסם

רכב דיזל בתקציב שלך לא תהיה בעיה למצוא רק שהוא יהיה בעל קילומטרז' אסטרונומי, רכב דיזל נקנה ע"י אנשים שנוסעים מרחקים גדולים מידי וחודש וזה משתלם להם בגלל הוצאות דלק וכו', לכן יש קושי רב במציאת רכב דיזל בעל קילומטרז' נמוך.

במידה ותרכוש רכב דיזל גם היישור קו ידרוש סכום משמעותי, עדיף מצידך ללכת על רכב קומפקטי מונע בבנזין כמו הפיאסטה.

פורסם

חשבתי ללכת על האיביזה גיר רגיל שנת 96-98

או פיאט פונטו גיר רגיל בסביבות ה96-98

או על הפיג'ו 306 שנת 97,98.

מה דעתכם על הבחירה שלי?

לא כל יום הרכב יסע מרחקים כאלה דרך אגב לפעמים אפילו חצי ממה שהצגתי לפני כן.

פורסם

לטווח הארוך הייתי בוחר ב306, היא נוחה יותר ומרגישים בה יותר את הכביש, לגבי הפונטו האחזקה שלה היא הזולה מבין ה3 בכל הנוגע לחלפים וצריכת דלק.

איכות החיים ב306 טובה יותר והיא מרגישה בהרבה יותר "מכונית" מאשר הפונטו, תמצא אחת במצב שמור וקח לבדיקה לא חסרים רכבים כאלו למכירה.

פורסם

הבחירות שלך לא רעות בכלל.

מה שכן, עם נסועה כמו שאתה מתכנן כדאי שתשמור כסף זמין לתיקונים שבוודאי יבואו. אתה קונה רכב ישן שנוסע כבר מעל 10 שנים והוא צפוי להתקלקל במוקדם או במאוחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני דווקא אלך למקום שאף אחד לא חשב עליו

אם לא משנה לך איך הרכב נראה והנוחות אבל חשוב לך שייסע בסדר אז לפי דעתי תלך על רנו קנגו ועל הקבוצה הזאת של הרכבים 1900 דיזל או טורבו דיזל יכול לשרת אותך בצורה נחמדה אני במקומך חוסך עוד כמה שקלים ומנסה להביא שנתון 2003-4 כמובן אם אתה בכלל חושב על הכיוון הזה פשוט הרכבים האלה בנויים לנסיעות כאלה לא שותים דלק ואחזקה זולה וכמובן שיש המון המון חלפים אם קורה משהו לרכב.

מה שכן קשה למצוא רכב כזה במצב טוב,כולם עברו המון.

אבל כמובן אם תחפש טוב תמצא.

מקווה שעזרתי איכשהו.

פורסם

ממליץ על דיהטסו אפלאוז. בתקציב כזה אפשר למצוא אפילו בשנתון 97' מדובר ברכב משפחתי, הצ'בק 5 דלתות בצורה של סדאן (ככל שהבנתי מושבים אחוריים מתקפלים ותא מטען יכול להפוך לבאמת גדול).

אם רוב נסיעות בכביש, עדיף לקחת ידני (ידני עדיף בכל מקרה אם אתה מוכן להתפשר על נוחות של אוטומט).

מעבר לזה, לאפלאוז אין שום בעייה לעמוד בנסיעות מחוץ לעיר, כמו לרוב רכבים משפחתיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ד"א, האם בעיניך אופצייה בתקציב כזה לקנות רכב מפואר, חזק וחסכוני, אבל על חשבון שנתון?

גילוי נאות, אני מכיר אדם מבוגר שמוכר עכשיו רכב מדהים - לנצ'יה תמה. אוטו עושה בממוצע 1 ל-10, יש לו גיר ידני ו-150 סוסים, עבר 170,000ק"מ שזה מאט יחסית לשנת 92.

הנה מודעה למכירה שפירסמתי עבורו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218258

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...