Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נס הרים וירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים.

ירושלים היא העיר היחידה בעולם בה לא הצלחתי להתמצא בלי מפה תוך היכרות קצרה.

המלצה - בעין כרם יש מספיק מקומות לשבת ולאכול/לשתות.

Look no further.

זה בדיוק המשפט שאמרתי לחבר שלי ..

חבל שהוא הסכים איתי אחרי שעה וחצי נסיעה וכמה ליטרים של 98 משובח ויקר שנעלמו להם באוויר ירושלים .

פורסם
שלא ביליתם מספיק בחיפה.

שבו איתי עם מפה -ותראו שתוך רבע שעה אתם מבינים מי נגד מי בי-ם.

חיפה ? חבל"ז.חייבים להכיר את העיר.

קודם חיפה ממש לא מסובכת ואני רציני,היא לא כל כך גדולה אולי הסתבכתם בכרמל וכאלה שהם גם לא ממש בעיה,בחיפה יש את הדר,הדר עליון,העיר,שפרינצק נווה ים ,ועוד כמה שכונות גדולות בגדול קריות לא נחשב חיפה הקריות סבבה של מקום אין עליות ואין ירידות רק ישר.

ירושלים,להגיד את האמת? עוד לא יצא לי לנהוג לשם.

נהגתי לרמת השרון וכאלה אבל בקרוב שיהיה לי ביטחון(שהאלפא לא תתקע),אני מיתכוון להתחיל לטייל בארץ ולשרוף דלקים.

ושכחת בדרך את נווה שאנן,ודניה,ורמת גולדה , ועיר תחתית,ובת גלים,וכרמל צרפתי, וואדי ניסנאס,וכבאביר,ומרכז העיר ו... ו... ו... - אני מודיע לך חגיגית. אני מכיר הרבה ערים .

את חיפה ,אם אתה לא מקומי או שנסעת בה הרבה - אין סיכוי להכיר. נסה להגיע מהצ'ק פוסט לרח' הנשיאים למשל. אם אתה לא מקומי ונוסע עפ"י ההגיון - הלך עליך. הבעייה שהכל ממוקם על ההר ואין דרכי שתי וערב כמו שמקובל בהרבה ערים גדולות.

ירושלים - אני שוב אומר - כל שכונה ממוקמת על גבעה נפרדת.הבנת איפה כל גבעה,אתה מסודר.

האמת - שתי הערים הכי נוחות לנסיעה בארץ : אחת זה לא חוכמה - זו מודיעין. עיר חדשה עם תוכנית מתאר מאפס.

אבל הכי טוב זה אשדוד. זו העיר היחידה שהייתה לה תוכנית מתאר כבר לפני למעלה מ-30 שנה , ולכן הבנייה שלה היא לפי רבעים,עם כבישים מסודרים ורחבים בין רובע לרובע. תענוג.

פורסם

סליחה אדוני, איך אני מגיע לרח' ליאונרדו דה ווינצ'י בחיפה?

איזה כיף להיות שליח בחיפה.

:wave2:

צ'מעו, חיפה כמה שהיא מסובכת או לא מסובכת, העיר הכי יפה

בארץ.

נ.ב. היא לא מסובכת בכלל.

:puzzled:
פורסם

פעם אחרונה שהייתי בחיפה הסתבכתי חבל"ז..

הייתי צריך להגיע למרכז הכרמל.. אבא שלי נתן לי הוראות איך להגיע דרך הדר.. בסוף הגעתי דרך סטאלה מאריס בכלל.. אבא שלי אמר שעליתי וירדתי ועליתי עוד פעם לכרמל.. חחח..

איזה מקומות הגעתי, לא ידעתי בכלל שיש כאלו דברים בחיפה.. :shock:

רואים שאני מהקריות.. :hihi:

כן, אני יודע שאני גרוע בניווט.. :?

- איציק -

פורסם

אני ממליץ על בר שנקרא צ'אקרה (אני עולה לירושלים תכופות, שנמאס לי מת"א).

מי שמסתובב בעיר העתיקה/מזרחית יכול לראות שם M3 חדשה עם מספר גרמני. :lol:

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

• תוכן חדש...