Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב, וראיתי דייהטסו שרייד קלאסיק שנת 97 170,000 ק"מ שנוסעת טוב יחסית אבל בפתיחת הנסיעה צריך לתת הרבה גז כדי שהיא תתחיל לזוז, וגם כאשר משחררים את הקלאצ' האוטו לא ממש מתחיל לזוז בלי גז, האם זה נראה יותר בגלל שהמנוע עייף ולא סוחב כל כך טוב או רק כיוון טורים, או שנראה שזה קשור יותר לקלאצ'? (או משהו אחר?)

פורסם

נראה שזה אכן הפורום המתאים :-)

אם הטורים לא עולים הבעיה לא בקלאץ'.

אלא אם הרכב נמכר במחיר ממש מציאה אוליי עדיף לרדת ממנו. אם בכל זאת אתה חפץ בו גש למוסך שאתה סומך עליו לבדיקה ראשונית.

פורסם

הרכב אכן במחיר מציאה, ואם אני אמצא אותו שאני באמת רוצה אני מתכוון לקחת אותו לבדיקה

פשוט השאלה היא אם כדאי להשקיע עליו כסף לבדיקה במכון או שמראש זה נראה משהו שכדאי לוותר עליו.

פורסם
הכל בהתאם למחיר. שים לב- לא הצעתי לך לקחת אותו למכון בדיקה אלא להתרשמות קלה של מוסניק שאתה סומך עליו.

מוסניק סגר, לכן כדאי שיגש למוסכניק...:-)

לי נראה שיש בעיה עם ממיר קטליטי סתום.

• תוכן חדש...