Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף או שירוקו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בהתלבטות מה לקנות.על הפרק עומד הגולף 1.4 160 כ"ס כפי שאתם יודעים הוא מגיע עם רמת אבזור גבוהה.

מצד שני יש את השירוקו שמבחינה חיצונית היא מדהימה גם עם אותו מנוע,בתוספת של 10 אלף שקל.

כמובן שהשירוקו בדגם זה לא מגיעה יחסית מאובזרת כמו הגולף.

מה הצעתכם?כמו כן מה לדעתכם יהיה השוק של השירוקו לעומת הגולף?

ובכלל,מה אתם מציעים לי?

לידע כללי,ברשותי כיום גולף 2000 GENERATION שנת 2008,אם אתם שואלים ואולי זה יעזור לכם בתשובה שלכם.

בתודה מראש

סיון

פורסם

זה תלוי מה אתה רוצה מהרכב.

פוזה ? לשירוקו יש, יותר מדי (מצד שני, לגולף החדשה יש לא מעט פוזה, כמו גם ל"ישנה")

מרחב ? ברור שגולף, שירוקו זה רכב ספורטיווי צפוף למדי.

תמורה למחיר ? אין ספק שגולף, יותר מאובזרת, יותר גדולה, תהיה כנראה סחירה למדי, ומנוע דומה עם גיר 7 היל'.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
שלום לכולם.

אני בהתלבטות מה לקנות.על הפרק עומד הגולף 1.4 160 כ"ס כפי שאתם יודעים הוא מגיע עם רמת אבזור גבוהה.

מצד שני יש את השירוקו שמבחינה חיצונית היא מדהימה גם עם אותו מנוע,בתוספת של 10 אלף שקל.

כמובן שהשירוקו בדגם זה לא מגיעה יחסית מאובזרת כמו הגולף.

מה הצעתכם?כמו כן מה לדעתכם יהיה השוק של השירוקו לעומת הגולף?

ובכלל,מה אתם מציעים לי?

לידע כללי,ברשותי כיום גולף 2000 GENERATION שנת 2008,אם אתם שואלים ואולי זה יעזור לכם בתשובה שלכם.

בתודה מראש

סיון

הייתי ממליץ להשתמש ברכב שלך שנתיים-שלוש ואז לקנות חדש. חבל על הכסף להחליף רכב חדש בחדש. לפחות 15,000 ש"ח נזק.

פורסם
זה תלוי מה אתה רוצה מהרכב.

פוזה ? לשירוקו יש, יותר מדי (מצד שני, לגולף החדשה יש לא מעט פוזה, כמו גם ל"ישנה")

מרחב ? ברור שגולף, שירוקו זה רכב ספורטיווי צפוף למדי.

תמורה למחיר ? אין ספק שגולף, יותר מאובזרת, יותר גדולה, תהיה כנראה סחירה למדי, ומנוע דומה עם גיר 7 היל'.

השירוקו נשענת על פלטפורמת הגולף כך שאני מאמין שמבחינת מרחב פנימי, אולי למעט סעיף הגובה, היא תהיה די דומה. אגב, רכב ספורטיבי הוא לא בהכרח צפוף - למשל STI או EVO...

בנוגע לתמורה למחיר - אם אפשר לקבל את השירוקו עם אותם מאפיינים כמו הגולף (אתה בטוח שהיא פחות מאובזרת?) וב-10000 שקלים יותר, אני חושב שזו תמורה יפה למחיר עבור העיצוב והייחודיות. אגב, בשתיהן יש את גיר ה-DSG החדש, למיטב ידיעתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למיטב ידיעתי השירוקו 160 כ"ס מגיע עם גיר ידני בלבד ה200 כ"ס מגיע עם תיבת dsg.הגולף יקרה מדי יחסית לתמורה בכל מקרה.

פורסם
השירוקו נשענת על פלטפורמת הגולף כך שאני מאמין שמבחינת מרחב פנימי, אולי למעט סעיף הגובה, היא תהיה די דומה. אגב, רכב ספורטיבי הוא לא בהכרח צפוף - למשל STI או EVO...

בנוגע לתמורה למחיר - אם אפשר לקבל את השירוקו עם אותם מאפיינים כמו הגולף (אתה בטוח שהיא פחות מאובזרת?) וב-10000 שקלים יותר, אני חושב שזו תמורה יפה למחיר עבור העיצוב והייחודיות. אגב, בשתיהן יש את גיר ה-DSG החדש, למיטב ידיעתי.

רוני

לא אמרתי שרכב ספורטיבי הוא צפוף - קרא שוב.

אמרתי שהשירוקו היא רכב ספורטיבי, מעט צפוף (שירוקו בלבד).

אז אתה טועה.

הדגם 1.4 מגיע גם בDSG ב180 אלף שקל.

אבל לא מאובזר בעליל.

אפשר לראות טבלת אבזור שלהן ? עד עכשיו לא מצאתי הבדל ממשי באבזור.

עריכה :

כן, עכשיו ראיתי.

השירוקו דיי ריקה (סליחה, ריקה מאוד) אין בה אבזור בכלל לעומת הגולף.

ללא ספק הגולף משתלמת בהרבה (מהשוואה באתר "אוטו")

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

השירוקו רכב ספורטיבי. הגולף (למעט ה GTI) היא לא.

אם אתה מעוניין ברכב ספורטיבי, הגולף הרגילה לא רלוונטית.

emotion of motion

פורסם

alexk, אין בשירוקו שום דבר ספורטיבי,

היא רכב פוזה, לא ביצועים.

גולף בשמלה.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

השירוקו הרבה יותר מיוחדת ומהנה - קרובה יותר בהתנהגות לGTI מאשר לגולף הרגילה. המרחב סביר, אני 1.86 והצלחתי לשבת מאחור בלי הרבה בעיה (כשהכיסא הקדמי מכוון אף הוא למידותיי). מאחור אפשר להושיב רק שני אנשים ולא שלושה. תא המטען אף הוא גדול למדי, אך צורתו מוזרה (הוא הולך לעומק ולא לאורך).

מצד שני, בגולף 6 תא הנוסעים כנראה יהיה יותר מרשים ואיכותי (זה שבשירוקו מתבסס על מה שיש באיוס, שבתורו לא מאוד רחוק מגולף 5). הכסאות בשירוקו מעולים, אגב.

אישית, כמובן שאת השירוקו. אני גם חושב שמבחינת מכירה בעתיד, יש לה סיכוי טוב יותר, מאחר והיא מיוחדת יותר ופונה לקהל שונה - אבל אלוהים גדול, בהיבט הזה.

שים לב שהשירוקו 1.4 לא מגיעה עם תפעול DSG מההגה (אני חושב שהגולף כן). אני משתמש בזה כל הזמן, ומעט מאוד במצב D.

אני לא יודע אם זה רלוונטי במקרה שלך, אבל מאחר וה1.4 DSG עולה 185K, אם הדבר היה אפשרי, הייתי מוסיף את ההפרש (35K) ולוקח את ה2.0. חזקה יותר (אם כי ההפרש בנהיגה רגילה קטן עד זניח) ומאובזרת יותר - שם כבר לא יהיו התלבטויות לעומת גולף סטנדרטית...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
alexk, אין בשירוקו שום דבר ספורטיבי,

היא רכב פוזה, לא ביצועים.

גולף בשמלה.

מעניין שכל עיתוני הרכב הרציניים (כלומר, אלו שמגיעים מבריטניה) לא יסכימו עם הקביעה שלך. אולי כדאי לעדכן אותם בכך שbaSS4 חושב אחרת, כך שיוכלו לעדכן בכך את קוראיהם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מעניין שכל עיתוני הרכב הרציניים (כלומר, אלו שמגיעים מבריטניה) לא יסכימו עם הקביעה שלך. אולי כדאי לעדכן אותם בכך שbaSS4 חושב אחרת, כך שיוכלו לעדכן בכך את קוראיהם.

מסכים בהחלט, ועדיין לא הבנתי למה אף אחד לא ענה לבחור על מה שהוא רשם ("לא ספורטיבית, פוזה"),פרט לרועי. מבחני רכב רבים שיבחו את השירוקו (לי זכור השוואה לבמוו סידרה 1, בין היתר).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...