Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי לבדיקת קנייה רכב מסוג פולקסווגן גולף ג'נריישן מודל 2001 מנוע 2000 הרכב עשה 128,000 ק"מ

תוצאות הבדיקה היו:

א. לחץ עוקה גבוה (מבלאי), נזילות שמן. סימני שריפת שמן, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, סיבובי מנוע לא יציבים, לתאם מנוע.

ב. לפרק גלגלים לבדיקה.

ג. בלאי דסקיות הילוכים, נזילת שמן תיבת הילוכים, חופש מערכת הנעה.

לא כ"כ הבנתי את סעיפים א' וג' מה הכוונה לחץ עוקה גבוה? סיבובי מנוע לא יציבים, איך מתאמים מנוע?

למה התכוונו שרשמו בלאי דסקיות הילוכים וחופש מערכת הנעה?

אם אפשר הסבר לדברים הנ"ל והאם לדעתכם הרכב במצב טוב?

תודה.

פורסם

סעיף א' נשמע כמו כסת"ח אופייני של מכון בדיקה, אלא אם באמת זיהית עשן כחלחל-לבנבן שנפלט מהאגזוז או חוסר שמן חריג במדיד.

סעיף ג' הוא סעיף כסת"ח סטנדרטי שמשמעותו העיקרית היא שמכון הבדיקה לא לוקח אחריות על התיבה האוטומטית שברכבך.

ולסיכום, אם אלו כל הליקויים שהופיעו בטופס הבדיקה אני לא רואה סיבה שלא לרכוש אותו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבוחן אמר שהרכב נקי ואין בו בעיות בכלל. לא ראיתי עשן לבן, מה גם שאת בדיקת הCO הוא עבר בלי בעיה.

תוכלו לעזור לי בדף השני שקיבלתי בנוגע לקומפרסיה במנוע?

זה מה שרשום:

maximum = 34

minimum = 31

diff = 3

---------------------

attention: no cylinder alocation!

--------------------------------

engine rpm : 233 rpm

start consumption : 158.5 amp

end consumption : 153 amp

load duration : 5.04 sec

------------------------------

35 33 35 34 33 36 35 35

33 31 31 31 31 32 33 33

34 34 33 33 33 34 34 35

34 31 32 32 33 30 33 34

פורסם

לרוב מדובר בכסת"ח קבוע של מכוני הבדיקה ואין סיבה של ממש להתרגש ממנו.

נתוני הקומפרסיה שצירפת סבירים בהחלט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי הבנתי שהמכון בדיקה מכסה את עצמו, אבל דבר אחד שנראה לי נחוץ לטיפול הוא רעידות במנוע כשהרכב עומד על D הרכב רועד. איך בדיוק אני מתאם מנוע? ומה זה לעזאזל עוקה? זה בעברית?

פורסם
אוקיי הבנתי שהמכון בדיקה מכסה את עצמו, אבל דבר אחד שנראה לי נחוץ לטיפול הוא רעידות במנוע כשהרכב עומד על D הרכב רועד. איך בדיוק אני מתאם מנוע? ומה זה לעזאזל עוקה? זה בעברית?

יכול לנבוע מסל"ד סרק לא תקין או תושבות מנוע/גיר גמורות. קפוץ למוסך שיעיפו מבט ויתנו הצעת מחיר לתיקון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אלו כל הליקויים שקיימים, מדובר ברכב במצב מעולה.

הרוב כסת"ח, הייתי משתמש בממצאים על מנת להוריד עוד קצת מהמחיר , כאשר הכוונה היא בכל מקרה לרכוש את הרכב.

מומלץ לבצע טיפול לגיר (החלפת קולר גיר למוגדל) לאחר הרכישה, מאחר וגיר זה רגיש יחסית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...