Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח הלו הלו לא ללכלך, ב2009 הם משיקים דור 3.5 ומכניסים מכשירים של סוני ארקיסון (השווק כבר החל יש פרסומים).

אני בכל מקרה לקוח פלאפון, נרשמתי למבצע ורק מחכה לרגע שהתאריך יראה 22.12, אחרי שעתיים כל ה1000 הודעות נשלחות כבר (לאותו בנאדם) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

פלאפון חברה נחשלת...

טוב שהם נזכרו בגלל לעבור לCDMA מהרשת האנלוגית.

הם בפיגור ענק מאחורי אורנג' וסלקלום.

אגב,

הם עכשיו מחלקים בסוג של משחק\הגרלה מכשיר שקיים בהיצע של אורנג' מתחילת השנה הנוכחית.

http://www.pelephone.co.il/sim/

אמיר שליט,

שכחת לציין שפלאפון שולטת בתחום הלקוחות המוסדיים, שמהווים חלק לא מבוטל מקהל לקוחותיהם.

שאיך נאמר,

אין להם כ"כ אפשרות לנטוש.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

היי, לי יש אפשרות נטישה, אבל לא כדאי לי כי אני נמצא בדיל מיוחד עם תעריפים טובים מאוד.

לגבי המשחק והמכשיר בחינם, קראתי איפשהו סקירה באינטרנט יש התחייבות על 35 ש"ח בחודש ועוד 18 ש"ח על חבילת דור 3 כלומר יש תשלום חודשי כמו עלות של מכשיר והכל חרטא.

פורסם
אני בכל מקרה לקוח פלאפון, נרשמתי למבצע ורק מחכה לרגע שהתאריך יראה 22.12, אחרי שעתיים כל ה1000 הודעות נשלחות כבר (לאותו בנאדם) :lol:

+1 ;)

היי, לי יש אפשרות נטישה, אבל לא כדאי לי כי אני נמצא בדיל מיוחד עם תעריפים טובים מאוד.

+1 :D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בקרוב הרשת דור 3.5 שלהם תעלה, רק שבמקרה של בעיות קליטה, שמאוד נפוצות ברשתות האלה במיוחד בתוך מבנים (בגלל התדר הגבוה ביחס ל GSM או CDMA שקשה לו לחדור מבנים), ואז הם יגלו שאין להם FALLBACK בניגוד לפרטנר וסלקום שבמקרה של קשיי קליטה , המכשירים עוברים לרשתות ה GSM.

הדבר הזה עלול לקבור את פלאפון ואת הרשת החדשה שלהם.

אין לי בעיה, שיתנו תעריפים טובים ואני אעבור אליהם, אבל שיתנו גם מכשירים מתקדמים ולא הבדיחות שהם מוכרים בשנים האחרונות (מוטורולה ו LG הם בתחתית של התחתית של ההיצע של המכשירים שלא לדבר על כך שלעבוד בלי סים קארד זה בדיחה כי מי רוצה להתחתן עם מכשיר או עם הרשת), וכמובן שיתנו רשת דור 3.5 מודרנית עם FALLBACK במקרה הצורך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לפי מה שקראתי באחת מהכתבות שהיו על הרשת החדשה של פלאפון, היא מיועדת לעבוד ב2 תדרים (יכול להיות 800/900 ו2400?) כך שלא אמורה להיות בעיה בקליטה בתוך מבנים (לא מבין בזה יותר מידי - אבל זה מה שהבנתי :roll:).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אייל, לגבי הנושא של המכשירים הגרועים, אני מסכים איתך, בחצי שנה האחרונה יש לי LG 8350 שזה סביר, אבל עדיין הרבה מאחורי N96 או כל מכשיר איכותי של החברות המתחרות.

אני (וגם הנציג מכירות האישי שלי) יודע שברגע שהם מתחילים לשווק נוקיה, אני בין הראשונים לקנות, זה הדבר היחיד שחסר לי מסלקום, כי השרות של פלאפון כלפיי מעולה, הנושא של הבעיות קליטה לומדים לחיות עם זה, הלוואי שזה יפתר באמת.

פורסם

אייל - הרשת תושק בתדרי 850 בנוסף ל-2100, כך שלא תהיה בעייה של חדירות מבנים.

אחד היתרונות ברשת חדשה היא האפשרות לאופטימיזציה ותכנון שלא תחת לחץ (טוב נו, חוץ מהלחץ של השיווק להשיק את הרשת), ככה שלא הייתי דואג ליותר מדי בעיות, פרט לקשיי הלידה הברורים מאליהם.

ובכל הרצינות - אם חברה בעלת "נחיתות" כה גבוהה ביחס למתחרות "שורדת" כבר שנים עם מספר לקוחות שאינו קטן משמעותית, כנראה שיש בה משהו. מעניין מה יהיה כשהחסרונות האלו כבר לא יהיו קיימים (או שמישהו רוצה להתחיל לטעון שהשירות של חברה אחת באמת טוב משמעותית משל מתחרותיה?)

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אייל - הרשת תושק בתדרי 850 בנוסף ל-2100, כך שלא תהיה בעייה של חדירות מבנים.

אחד היתרונות ברשת חדשה היא האפשרות לאופטימיזציה ותכנון שלא תחת לחץ (טוב נו, חוץ מהלחץ של השיווק להשיק את הרשת), ככה שלא הייתי דואג ליותר מדי בעיות, פרט לקשיי הלידה הברורים מאליהם.

ובכל הרצינות - אם חברה בעלת "נחיתות" כה גבוהה ביחס למתחרות "שורדת" כבר שנים עם מספר לקוחות שאינו קטן משמעותית, כנראה שיש בה משהו. מעניין מה יהיה כשהחסרונות האלו כבר לא יהיו קיימים (או שמישהו רוצה להתחיל לטעון שהשירות של חברה אחת באמת טוב משמעותית משל מתחרותיה?)

נכון.

הרשת תושק גם בתדרים הישנים בהם עבדו הרשתות העתיקות (אני חושב שעדיין צריכים לקבל רשיון לזה)

אני מכיר את המצב כפי שהוא קיים כיום באורנג' ופרטנר.

ברגע שיהיה להם כיסוי טוב ומחירים טובים, לא תהיה להם שום נחיתות ביחס לרשתות האחרות.

אייל, לפי מה שקראתי באחת מהכתבות שהיו על הרשת החדשה של פלאפון, היא מיועדת לעבוד ב2 תדרים (יכול להיות 800/900 ו2400?) כך שלא אמורה להיות בעיה בקליטה בתוך מבנים (לא מבין בזה יותר מידי - אבל זה מה שהבנתי :roll:).

אנחנו מדברים על איזור ה 850MHZ ועל 2100-2170MHZ

זאת אחת הדרכים לFALLBACK בתוך הרשת עצמה (כמו מעבר בין שני תחומי GSM )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...