Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדמן לי לקנות את הרכב הנ"ל, רציתי לדעת עליו יותר פרטים. מבחינת דלק (מנוע 2000), מנוע, גיר, כח וכו'...

אם אפשר לדעת מה המחלות של האוטו הזה? כמה כ"ס יש לרכב?

מתחת לV6 רשום 4motion. אין לי מושג מה זה אומר, אם אפשר הסבר?

תודה רבה.

פורסם

למיטב ידיעתי מנוע V6 4MOTION מגיע רק בנפח 2800 בתיבה ידנית..

הרבה כח ודלק בהתאם.. (צפה לתצרוכת של 5-7 ק"מ לליטר דלק).

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
מזדמן לי לקנות את הרכב הנ"ל, רציתי לדעת עליו יותר פרטים. מבחינת דלק (מנוע 2000), מתחת לV6 רשום 4motion. אין לי מושג מה זה אומר, אם אפשר הסבר?

מבחינת מה מודבק לרכב, אין לזה משמעות. אם אני ישים לבומר שלי שלט 750IL היא תיגדל ב-10ס"מ ויתווספו עוד 6 צילינדרים (אני בעד :twisted:)?

מה רשום ברישיון רכב? איזה מנוע? 2000 כפי שרשמת? יש אתר מאוד נחמד CARFOLIO, שם רשום מה שאתה שואל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תיקון טעות. כנראה שסתם מודבק על האוטו V6 . הרכב הוא גולף ג'נריישן מנוע 2000 אוט'.

מבקש פרטים לגבי כ"ס, אמינות, צריכת דלק וכו'...

אני מסתבך עם האנגלית בקארספוליו.

תודה לכל מי שעוזר.

• תוכן חדש...