Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום רב!

אני מחפש המלצה על מוסך באיזור ראשון לציון והסביבה לטיפול ברכב פולקסווגן גולף שנת 98 אוטומט 1600.

הרכב עומד כיום על 127 אלף קמ' ואני מעוניין לבדוק את שמן הגיר, עדיין לא הוחלף שמן גיר ברכבלאחרונה ישנו טיפטוף קל מאיזור הגיר ונאמר לי שעליי לבדוק את האטם או ובאופן כללי לבדוק את מצב שמן הגיר.

בעלי פולקסווגן ודאי מודעים לבעיה שאין מדיד לשמן גיר.

פניתי כבר לכמה בעלי מוסכים חלקם לא מעוניינים לגעת ולהחליף שמן ופילטר גיר ,מזהירים אותי שבמידה ואני אחליף הגיר עלול

להינזק לגמרי מצד שני אומרים לי תמשיך ככה יכול להיות שהגיר יסחוב עד 150- 200 אלף מה דעתכם?

אשמח לקבל המלצות על מוסכים טובים באיזורי.

תודה מראש.

פורסם

אם ת"א לא בעיה בשבילך כדי לך לבדוק את "מוסך רון"

אני הגעתי גם מרחוק יחסית אליו ולא מצטער על זה אמינות מקצועיות ומחירים טובים.

גם אני הכרתי אותו דרך האתר, והיה לי בעיה עם מוסך מורשה שלא הצליח לפתור את התקלה.

תוכל למצוא פרטים: http://rongarage.co.il

פורסם

תודה רבה על התגובות.

האם מוסך רון מתמחה גם בגירים אוטומטים.

ידוע לכם מהן העלויות להחלפת שמן לגיר ופילטר שמן?

• תוכן חדש...