Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי גטס 2005 והשאלה שלי היא כזאת...

קראתי מבחנים של גטס משנתונים גבוהים יותר ונרשם שם ואני מצטט " זמינות הכוח קצת טובה יותר עם מנוע ה-1.4 ל' החדש לאחר מתיחת הפנים. צריכת הדלק בו עדיפה על של המנוע הישן, למעט בדגמים שעברו שדרוג לתוכנת המנוע והגיר" (אוטו: מבחן יונדאי גטס 2008 קישור לכתבה: http://www.auto.co.il/דגם-628,680-יונדאי-גטס-1-4-GLS.aspx..

הגטס שלי היא משנתון 2005 בעלת תיבה ידנית

האם ניתן לגשת למוסך מורשה יונדאי ולבצע את השידרוג הנ"ל

מישהו שמע על דבר כזה?

מישהו כבר עשה דבר כזה?

והכי חשוב. זה אפשר???

תודה מראש לעונים

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

מה השאלה? :roll:

תיבת ההילוכים עברה שדרוג קל בדגמים שלאחר מתיחת הפנים כדי לשפר את תצרוכת הדלק של הרכב.

כמדומני מודל 2005 הוא לפני מתיחת הפנים שהיתה בשנת המודל 2006 ולכן הרכב שלך לא כולל את השדרוג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הוא שואל, אם ניתן לבצע שידרוג תוכנת ניהול למנוע הישן.

ממא שאני יודע, בערך בשנת 2005 (עוד בדגם הישן) יונדאי, בעקבות תלונות על צריכת הדלק הגבוהה בגטס, ביצעו שינוי מכאני בגיר - הקטנת יחס העברה בהילוך רביעי, כדי השמנוע יעבוד בסל"ד נמוך יותר בשיוט.

את זה כמובן לא ניתן ליישם לדגמים טרם השינוי.

כל זאת מתייחס לגיר אוטומטי.

הרכב שלו הוא ידני, קשה לי להאמין, ששידרוג תוכנת ניהול מנוע (אם קיים) ישפיע בצורה מורגשת על צריכת דלק.

• תוכן חדש...