Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככתוב למעלה , חבר שלי צריך להוביל מקרר 300 ליטר מגדרה לקיבוץ גת (ליד קרית גת).

המובילים השונים משום מה מעקמים פרצוף שזה רק מקרר ולא יותר מזה , ולא רוצים להוביל.

אם יש מישהו שיש לו את האפשרות לעשות הובלה כזו בתשלום , אשמח לשמוע.

(העניין לא בשבילי, אלא בשביל חבר).

נקודת הבהרה: בשל אופי מערכת קירור במקררים, המקרר חייב "לעבור דירה" בעמידה, אחרת צריך להעמיד אותו כמה ימים כדי שהשמן ירד למטה , והגז יעלה למעלה. דרוש פתרון להובלה כאשר המקרר עומד.

תודה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שיפנו למזכירות הקיבוץ בבקשה למקרר

"במחסן של הוועדה עומדים 8 מקררים ומעלים אבק, אז מה זה מפריע לתקנון אם אחד מהם יעמוד אצלי ו7 ישארו שם??"
:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מקרר יכול לעבור בשכיבה בלי בעיה.

תן לו חצי שעה לעמוד כדי שכל השמן יתנקז ושלום על ישראל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה שי , אך הבחור לא יכול לעזור.

רעיונות נוספים? מישהו?

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האם לדעתכם סכום של 250 ש"ח זה הוגן עבור הובלה כזו?

המרחק הוא כ-30 ק"מ לכל כיוון.

פורסם

זה לא עניין של הוגן, זה עניין שכנראה שאין לך ברירה אחרת.

מה גם שאני בספק אם חברת הובלות תיקח פחות מזה.

כל הימים האלה בחיפושים אחרי הובלה שלא מצריכה השכבה של המקרר זה פשוט בזבוז של זמן, בזמן הזה הית יכול להוביל את המקרר בשכיבה ואת הימים האלה של חיפושים אחרי מוביל היתה מחכה שהשמן ירד ומפעיל את המקרר והכל היה תקין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הוגן לגמרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תומר , ושאר החברים:

אני מסכים , אבל ההובלה היא לא עבורי , אלא עבור "חבר" (מישהו שאני מכיר, וסבבה לעזור לו, אבל לא מטרת חיי בשלב זה).

המחיר זה לא מה שדרשו מובילים , אחרת מזמן המקרר היה בדרך , זה המחיר שהוא הציע , אבל אין דורש לביצוע העבודה :?

המובילים מתאוננים על כך שזה "רק" מקרר, ולא תכולת דירה או משהו (לא מבין מה אכפת להם , עבודה זה עבודה).

פורסם

המובילים מתאוננים על כך שזה "רק" מקרר, ולא תכולת דירה או משהו (לא מבין מה אכפת להם , עבודה זה עבודה).

רמז:

הובלת דירה לא תעלה 250 שקל....זו הסיבה שהמובילים "מתלוננים",הם מוכנים לעבוד יותר,ובלבד שיהיה להם רווח גדול יותר.

אני חושב ש-250 שקל זה מחיר הוגן לגמרי מבחינת מבקש השירות,והייתי אומר אפילו זול מאוד מבחינת נותן השירות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם זה כולל סבלות זה זול.

אל תשכח שלמרות שזה רק 30 ק"מ זה תופס לו חצי יום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מקרר יכול לעבור בשכיבה בלי בעיה.

תן לו חצי שעה לעמוד כדי שכל השמן יתנקז ושלום על ישראל.

שלילי, צריך לדעת לאיזה צד להשכיב. אם לא יגרם נזק למקרר.

ללקוח שלי יש טנדר איסוזו, אני יכול לסדר לך את ההובלה במחיר שציינת. עוד היום, או בכל זמן שתרצה.

כולל סבלות אם כן, צור קשר בה"פ.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד , תודה רבה לך !

התקשרתי לחבר להודיע לו שישנה אפשרות חדשה, אבל הוא בדיוק עידכן אותי שהוא מצא איזה סידור אחר שנוח לו.

בכל מקרה , תודה רבה לכולכם על ההיענות והנכונות לעזור.

• תוכן חדש...