Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב פורסם כבר לפני מספר חודשים אבל בעקבות פציעה של אבי הוא החליט לדחות את המכירה.

בכל אופן,

כאמור מדובר ברכב של אבא שלי, הרכב הינו מהדגמים האחרונים של שנת 2001 והוא מדגם סופר בלנו (עם 2 כריות אויר ו-ABS) צבע כסוף.

הרכב עבר כ-205,000 קילומטר מהסיבה הפשוטה שאבא שלי מתגורר בבת ים ועובד בהרצליה,כך שהרכב מבלה הרבה בכביש המהיר,אבל יחד עם זאת אציין שאבא שלי הוא הנהג היחיד ברכב והרכב שמור ומטופל כמו שעון.

מבחינת שילדה הרכב נקי,מבחינת מרכב כמו כל רכב בן גילו עבר את הדפיקות הרגילות,כמובן שהכל תוקן ואין איזה משהו יוצא דופן.

הרכב מאז יציאתו ממגרשי היבואן לא סבל מתקלות יוצאות דופן ומראה אמינות מופלגת (עד כמה שידוע לי הוחלף מצבר לא מזמן).

רכב אידיאלי למי שמחפש רכב משפחתי שלא עבר 4-5 ידיים (הממוצע לשנתון הזה) וננהג אך ורק ע"י נהג אחד מבוגר.

מבחינת מחיר אבא שלי מוכן להתגמש מעט במחיר בגדר הסביר.

לפרטים נוספים אפשר ורצוי לפנות ישירות לאבא שלי (חיים) 052-2626276.

נא לא לשלוח לי הודעות פרטיות מאחר ולמרות שהאוטו שייך לאבא שלי, אני לא גר בארץ והפעם האחרונה שישבתי מאחורי ההגה שלו היא בערך לפני 5 שנים..

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...