Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם בעל הונדה סיויק, וכבר מספר שנים שאני משתמש בפלגים של ngk ואף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת הדגם של הפלגים הוא bkr6e11 זה הדגם שהולך במנועי הסיויק.

ולפני זה הייתי משתמש בפלגים מתוצרת "דאנסו" ועכשיו ngk ואת האמת אני לא מרגיש שום הבדל.

כנראה באמת המכונאי שהבריג לך אותם "קצת מזויף"..

פורסם

שוב אני מאלה שתומכים בNGK בטח כאשר זה החברה שמייצרת את הפלאגים המקוריים לקליאו ספורט שהייתה לי וגם המקוריים של הסיוויק טייפ אר ככה שחברה זולה זה בטוח לא.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

יכול להיות שהתבריג במנוע לא היה נקי כשהחלפת את הפלאגים + סגירה חזקה מדי? פלאגים מבריגים פנימה ביד, ומחזקים עם מפתח פלאגים בעדינות!

אני בספק שזה פאק בייצור, לא נתקלתי בפלאגים של NGK לקויים ב5 השנים האחרונות ברכבי, ובכלל NGK היא חברה מהטובות בשוק.

אני לא מספיק בקיא בעולם חלקי החילוף אך יתכן כי הם מזוייפים?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כנראה שהמכונאי שהרכיב לך את הפלאגים החליט שהוא עושה את זה בעזרת מברגה חשמלית.

או שהמכונאי שהוריד לך את הפלאגים במקום לסובב עם כח את הפלאגים, נתן מכות חזקות למפתח וזה מה שקרה. מאותה הסיבה לחבר שלי נשברו פלאגים של ACDELCO בקוואליר שלו.

פורסם

לא נראה לי שזו סגירה חזקה מדי. בשביל לשבור פלאגים בצורה כזו צריך להפעיל המון כח, ולדעתי ההברגה בראש תיטחן לפני הפלאגים.

ההסבר של רוברט נשמע הגיוני (פלאג לא מתאים שגרם להתחממות) או - כמו שזיסו ציין - מזוייפים.

• תוכן חדש...