Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 02, יד 5! עבר 79560 ק"מ נכון להיום.

צבע כסוף.

סאן רופ חשמל.

שמור מאוד מבפנים ומבחוץ, אין שום דפיקות/ שפשופים וכו'.

החלפת שמן כל 5K ק"מ בשנה האחרונה שהרכב ברשותי.

שטיפה ידנית בלבד פעם בשבוע-שבועיים.

ווקס קארפלאן אחת לחודשיים.

סט צמיגים toyo t1r במידה 195/45/15 בני 5 חודשים.

מתחייב על שילדה כמובן, לא פורק מהרכב שום חלק, ניתן אפילו ראות על הברגים שמעולם לא נגעו בהם.

הרכב עבר צביעה בגג ובמכסה מנוע עקב דהיה של הצבע, יש לי תמונות לפני ואחרי. מי שמכיר את פיאט יודע שהצבע עדין יחסית.

אני ממש לא שלם עם ההחלטה למכור את הרכב כיוון שהוא משרת אותי בנאמנות ואני מאוד אוהב אותו.

דורש 45K, שזה פחות או יותר המחירון המשוכלל עם הסאן רופ והק"מ הנמוך, ממש לא ממהר למכור (ובכלל לא בטוח כאמור) אז לא לשגע סתם בבקשה.

מצ"ב לינק לסיכום שנה עם הרכב שעשיתי של כל העלויות של הרכב.

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=33354&highlight=%F1%E9%EB%E5%ED#post33354

עוד פרטים בה"פ.

תודה רבה.

מספר תמונות:

DSC_4989.jpg

DSC_4993.jpg

DSC_5004.jpg

DSC_5118.jpg

• תוכן חדש...