Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד חשבתי שהקטע ב CD-RW זה שאפשר לצרוב אותו גם 20 פעם ועדיין לשמוע אותו, אבל בדקתי דיסק משוכתב שצרבתי איזה 10 פעמים מחדש עם הנרו על PIONEER DEH P5550MP והיא לא קראה אותו...

במחשב שלי אני יכול לקרוא אותו רק שחלק מהספריות שם דפוקות וחלק לא, ככה שאני לא בטוח לגמרי אם בגלל שחלק מהספריות דפוקות היא לא קראה אותו או שזה בגלל שצרבתי אותו כבר 10 פעמים...

מישהו אמר לי גם שמערכות שקורואות MP3 אם צורבים סי די משוכתב יוצר מ 3 פעמים זה כבר עושה בעיות, אז מה זה שווה??

פורסם

יש לי דיסק רב פעמי כבר שנה אני כול כמה ימים מוחק אותו ושם דברים חדשים.

עשיתי עליו כבר 200 צריבות.... הוא שרוט לאללה אבל עדיין עובד ואני משתמש בו כדיסק למערכת שלי באוטו

Pioneer Premier deh-p550mp

והיא קוראת אותו מעולה.

יכול להיות בעיה בצריבה שלך.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

עשיתי עליו כבר 200 צריבות.... הוא שרוט לאללה אבל עדיין עובד ואני משתמש בו כדיסק למערכת שלי באוטו

והיא קוראת אותו מעולה.

תמיר

אני מקווה כי אני חושב לקנות את המערכת הזאת (דרך אגב אתה מתכוון ל 5550, לא ל 550 נכון?)

ואם היא לא יכולה לקרוא כזה דיסק זה די מאכזב...

של איזה חברה הדיסק שלך ובאיזה תוכנה אתה צורב?

אני השתמשתי בנרו על דיסק שקיבלתי עם בצורב של אזוס

דרך אגב כמה עלתה לך המערכת? ומה היתרונות / חסרונות שלה?

ולתגובה הראשונה - הקטע בסי די משוכתב זה שיהיה אפשר לקרוא אותו גם בלי לעשות פיינלייז, אחרת כבר אי אפשר לשכתב אותו, לא ככה?

פורסם

והיא קוראת אותו מעולה.

תמיר

אני מקווה כי אני חושב לקנות את המערכת הזאת (דרך אגב אתה מתכוון ל 5550, לא ל 550 נכון?)

ולתגובה הראשונה - הקטע בסי די משוכתב זה שיהיה אפשר לקרוא אותו גם בלי לעשות פיינלייז, אחרת כבר אי אפשר לשכתב אותו, לא ככה?

בהחלט, לא ככה.

פיינלייז יתבצע על הדיסק, ולא יחרט לתמיד (כמו בCDR) אלא בפעם הבאה שתפרמט את הCDRW הפיינלייז יהיה כגשם דאשתקד.

פורסם

וואלה? אז זה 100% בגלל שלא עשיתי פיינאלייז?

מישהו יודע בוודאות?

ושאלה קצת פחות קשורה - כשאני עושה מחיקה מלאה ואיטית לסי די המשוכתב, ואז רוצה לצרוב בו שירים מתוך קובץ NRI של צריבה אחרת, איך אני מעביר את הקבצים אל הפרוייקט צריבה החדש? גררתי אותם מתוך הקובץ ישן לצריבה הישנה והשמות של הקבצים הופיעו בצבע אפור במקום בצבע שחור, ורק קבצים חדשים שגררתי ישר מההארד דיסק והופיעו באפור נצרבו אל הדיסק כמו שצריך, השאר רק הופיעו בסי די אבל אי אפשר היה לנגן אותם... איך מסדרים את זה?

פורסם

ולתגובה הראשונה - הקטע בסי די משוכתב זה שיהיה אפשר לקרוא אותו גם בלי לעשות פיינלייז, אחרת כבר אי אפשר לשכתב אותו, לא ככה? בהחלט, לא ככה.

פיינלייז יתבצע על הדיסק, ולא יחרט לתמיד (כמו בCDR) אלא בפעם הבאה שתפרמט את הCDRW הפיינלייז יהיה כגשם דאשתקד

אני מתכוונן ל 550 !!!!!! לא 5550

550 זה פרימייר וה5550 זה הפשוט לי יש את הפרימייר.

אין לי בעיות בכלל עם הרדיו דיסק! ולא מצאתי חסרונות בו. !

אני צרבתי בנרו. וכמה פעמים לא "סגרתי" את הדיסק והמכשיר קרא את הדיסק.

זה לא משנה !!. ויש לי צורב ACER 24X10X40

תמיר

פורסם

ולתגובה הראשונה - הקטע בסי די משוכתב זה שיהיה אפשר לקרוא אותו גם בלי לעשות פיינלייז, אחרת כבר אי אפשר לשכתב אותו, לא ככה? בהחלט, לא ככה.

פיינלייז יתבצע על הדיסק, ולא יחרט לתמיד (כמו בCDR) אלא בפעם הבאה שתפרמט את הCDRW הפיינלייז יהיה כגשם דאשתקד

אני מתכוונן ל 550 !!!!!! לא 5550

550 זה פרימייר וה5550 זה הפשוט לי יש את הפרימייר.

אין לי בעיות בכלל עם הרדיו דיסק! ולא מצאתי חסרונות בו. !

אני צרבתי בנרו. וכמה פעמים לא "סגרתי" את הדיסק והמכשיר קרא את הדיסק.

זה לא משנה !!. ויש לי צורב ACER 24X10X40

תמיר

מה זה ה 550?? יש לי את הקטלוג של פיוניר של 2003,

מופיע שמה 3550, 4550,5550,6550,7550.....

לא מצאתי רק 550... איך זה נראה ולמה זה לא שם?? ולמה זה יותר טוב מה 5550? כמה הוא עלה דרך אגב?

פורסם

ממש לא הבנתי מה ההבדל בין הפרימייר לרגיל - מישהו יכול להסביר?

בחנויות שהייתי בהן לא היו בכלל דגמים של פרימייר, הוא קיים בישראל בכלל?

:shock::shock::shock:

פורסם

זה טעות שלהם.

באתר פיוניר הפריימיר עולה 290 דולר (550)

והרגיל עולה 270 דולר (5550)

ודואל קאר הם מביאים לך אותו עם השלט הזול. הסיני.

יש שלט של הגה שמקבלים אותו עם המכשיר אבל הם מוציאים אותו ודוחפים לך את השלט החרא במקום.

תמיר

פורסם

ההבדלים בין הפרימייר לדגמים הרגילים הם זניחים. בעבר זה היה מתבטא בעוד יציאת RCA (משמעותי יותר) והיום ההבדל הכי בולט שזכור לי הוא שלט הגה בדגמי הפרמייר במקום שלט כרטיס.

דגמי הפרמייר שבארץ (550, 750, 850 וכו') הם דגמים שמיובאים על ידי יבוא מקביל ושנעשית להם המרה לתדרים ארופאיים (זוגיים) בארץ. דגמי הפיוניר הרגילים (5500, 7500, 8500 וכו') מיובאים ע"י עוזי רדיו שהוא היבואן הרשמי של פיוניר. תמיד יבוא מקביל זול מיבוא רשמי מסיבות כאלה ואחרות (בראש ובראשונה כי רק כך הם יוכלו להתחרות ביבוא רשמי שמקבל תמיכה מהחברה עצמה).

פורסם

- ראשית, כמעט ואין מצב שרדיו דיסק שמתוכנן לעבוד עם MP3 לא יקרא CDRW.

- שנית,כל הפיונירים מאז שנת 98 (לפי נסיון שלי) יודעים לקרוא CDRW (לא כמו SONY למשל, שרק בשנתיים-שלוש האחרונות שמים לב שהרדיו-דיסקים שלהם יקראו CDR\CDRW)

- שלישית, במידה וצרבתם דיסק מוסיקה על CDRW והוא לא נקרא ב-CD שלכם למרות שעשיתם לו FINALIZE, יש מצב טוב מאוד שה-TOC שלו צריך מחיקה מלאה ולא מחיקה מהירה כמו שכולם עושים לרוב.

CDRW צריך מידי פעם ש"יפרמטו" אותו כדי שיוכל להמשיך לתפקד, אני משתמש בבית בCDRW של ימאהה בעיקר, וגיליתי עליהם שאחרי 2-3 צריבות הם דורשים FULL ERASE אחרת, רק הצורב שצרב אותם יוכל לקרוא אותם. כך זה היה לי עם מספר דיסקים CDRW שצרבתי, והתופעה קרתה גם בCD ROM של מחשבים אחרים וגם על רדיו-דיסקים שבהם ניסיתי לנגן את הדיסקים הנ"ל.

רון.

-ואגב, הערה בקשר לציוד גנוב - משום שראיתי שהת'רד הקודם ננעל - אני לא רואה שום פסול לקנות ציוד גנוב. לי אישית פרצו את הרכב כבר שלוש פעמים (הנוכחי) ופעמיים נוספות את רכבי הקודם. בשני המקרים גנבו לי ציוד אודיו מהאוטו. לצערי, ציוד גנוב לרוב ימכר במחיר שנמוך בעשרות אחוזים ממחירו הריאלי, ולרוב הדבר מאוד נוח מבחינת הקונה (שמין הסתם עדיף שלא ישאל הרבה שאלות) ולמוכר, שמין הסתם ירצה למכור ולהפטר ממה שהוא מחזיק שלא כחוק. את הבעיתיות של קניה של רכוש גנוב אפשר להגדיר כך, במידה ויכול להגיע אדם ולהוכיח שהציוד שיש ברשותך שלו הוא, אז נמצא הקונה בבעיה (ואף היא אינה אקוטית) מהסיבה הפשוטה, יהיה עליו להוכיח שקנה את המוצר ויהיה עליו להחזירו לבעליו החוקיים. במצב כיום, קורים מקרים שבהם נגנב ציוד והוא אינו מסומן על ידי בעליו או שבעליו לא ידעו לתת סימנים למוצר שהם רכשו, ואז לא תהיה ביכולתה של הרשות האוכפת להוכיח שאכן מוצר זה הינו גנוב, מה שכאמור לא יצריך את הקונה להוכיח בכלל בעלות על אותם מוצרים שיש לו באוטו.

אגב,כדי לידע, כדי להוכיח בעלות על חפץ של אדם מסוים, החזקתו מספיקה בהחלט מבינת החוק, אלא אם מישהו יטען אחרת. וגם אז חבת ההוכחה תהיה על המערער לבעלות ולא על המחזיק בפועל. כלומר, גם שוטר, אם הוא חושד שהמערכת ב10K שקל שמותקנת בפיאט 124 שלך, הוא יצטרך להוכיח שאולי היא לא נקנתה ביושר, ולא הבעלים של הפיאט יצטרך להוכיח שהוא קנה אותם.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תרשה לי לתקן אותך אחי אבל עוזי רדיו מיבא רק את דגמי הפיוניר שמסתיימים ב 50 כלומר

5550 , 7550 וכדומה.

שאר המכשירים כמו 550 פרימייר ו 5500 הם יבוא מקביל ועוברים כיול תדרים בארץ.

זיו

• תוכן חדש...