Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שימו לב לטבלת ההספקים שלהם(גלגלו קצת למטה) . את כל זה עושה הצ'יפ המדהים שלהם.

ברור לך שזאת טבלה של היצרן ולא "שלהם", לא?

במקרה הזה הציפים/ תוכנות שלהם הם תוצרת KUBERL

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכל מקרה אופי האתר תואם את אופי הערסיאדה המקומית ("אם אני ירכיב סנפיר של כריש בגג, כמה כ"ס זה יתן לי?") וזה מוכר.:lol:

תכלס' מומלץ לוודא כי הסדנא עושה עבודת הרכבה מקצועית, בצורה עצמאית או ע"י חוו"ד מאנשים שטופלו שם, ובנוסף לוודא כי אתה יודע מה אתה הולך להרכיב ומה אתה רוצה להוציא מהרכב ולא שעובדי המקום "ימליצו" לך מה לקנות וכמה אלפי כ"ס זה יוסיף.

פורסם
צהרים טובים לך ידידי

אז רק לידע כללי יש בצפון(חצור הגלילית) סדנה מיקצועית

ששם השתילו מנוע של קורבט בBMW ויצא משהו מפחיד.. בתור אחד שראה את האוטו איך שהוא נוסע ונשארתי בהלם

אז יש סדנאות בצפון שלא יודעים אלהם ויש להם ידים טובות ..

BATZ

הסדנה היחידה המקצועית לשיפורים בחצור הגלילית זאת סדנת הפיצה שלהם, וגם היא לא משהו..

אני יכול להשתיל מנוע של BMW במכסחת דשא וגם זה ייצא מפחיד, עדיין לא אומר שהמכסחת לא תתפרק שבוע אחרי כן.

בריאות לכולם!

פורסם
הסדנה היחידה המקצועית לשיפורים בחצור הגלילית זאת סדנת הפיצה שלהם, וגם היא לא משהו..

אני יכול להשתיל מנוע של BMW במכסחת דשא וגם זה ייצא מפחיד, עדיין לא אומר שהמכסחת לא תתפרק שבוע אחרי כן.

רציני?!

אני מבטיח לך שאת דמי ההרשמה כפטנט רשום עולמי, אני משלם.

לידיעה.

זה לא נעשה ב"סדנת הפיצה של חצור", אלא במושב עוד יותר נידח.

מועדון BMW ישראל.

פורסם
בכל מקרה אופי האתר תואם את אופי הערסיאדה המקומית ("אם אני ירכיב סנפיר של כריש בגג, כמה כ"ס זה יתן לי?") וזה מוכר.:lol:

תכלס' מומלץ לוודא כי הסדנא עושה עבודת הרכבה מקצועית, בצורה עצמאית או ע"י חוו"ד מאנשים שטופלו שם, ובנוסף לוודא כי אתה יודע מה אתה הולך להרכיב ומה אתה רוצה להוציא מהרכב ולא שעובדי המקום "ימליצו" לך מה לקנות וכמה אלפי כ"ס זה יוסיף.

לפחות הם לא מוקמוקים כמוך שחושבים שהם יגדשו 4 BAR מסופר צארגר שהם קנו מ EBAY על מנוע סגור :lol:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

יאללה בנות, להפסיק לריב תיכף ומיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...