Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשיח רכב ההדגמה שלהם הוא עם סאבים של אלמני (שבאמת דומים כמו אח תאום לJL)

המגברים הם של אלמני

והקומפוננט הוא של ארטקוויק (שהוא מנגן טוב מאוד)

ורדיו דיסק של פיוניר 880PRS

לאנס פורס לגביי איך הסאב נשמע אז אני יגיד לך שהוא לא טוב בעיניי נראה כאילו הוא מנגן כאילו הוא עבר את הסף שלו

לגביי אהובי שי סאונד דיזיינר איך שלא נקראים

האלמאני חברה בינונית ביותר לצורך השוואה (סטייל לאנזאר) אני מדבר על מגברים ולא על המונויים כי לאנזאר הוא אחלה מונו

האיירטקוויק יצא לשמוע כמה סטים של קומפוננט התלהבתי לטובה מהסט הגבוה השאר היו חביבים

DLS חברה מכובדת בעיניי בתחום המגברים והוכיחה לא פעם שהיא מהשורה הראשונה במיוחד בסדרת הA

אליקו לא היה במקום מה שאמרת כמו שלא היית רוצה שיסכלו את SUNDOWN וכמו שאדי שהתנפלו עליו אתמול לא רוצה שיתנפלו על הIMAGE

נאמר פה לא פעם שהפורום הפך להיות מסחרה. ובמקום להבהיר עיניינים מה קרה מי שדיבר עף או שלא רוצה כבר ולהתכתב ואלה אנשים שמאוד הועילו לי ולאחרים חלאס שכחו מהכול ותהנו מהפורום

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין את ההשמצות שהולכות פו לאחרונה אלמני חברה צעירה ויצה לי להתקין לא מעט מוצרים שלה. מוצר מצויין ביחס למחיר שלו. אם אני היתה לי את ההטלבתות בין פלטיניום אודי או V12 למיניהם וכו וכו{ואני מדבר קרגע אל מגבר 4 ערוצים } אז המגבר של האלמני 1000.4 עולה עליהם בכמה רמות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

יחיאל אתה צודק, הגעתי לשם לאחר הפנייה מהבאנר של המבצעים לחברי פורום.

צריך לתקן את זה כי משתמע מכך שזה המחיר מבצע.

בכל מקרה, התמחור הזה הוא לא הגיוני בעליל.

מגבר שמ100 דולר מקבלים עליו עודף לתמחר אותו ב1799ש"ח זה פשוט שוד לאור יום.

אבל זה ממש לא חדש.

גם התמחור של מגבר DLS הוא מנותק מהמציאות.

מגברים שנחשבים למחיר עממי בחו"ל מתומחרים בארץ כאילו היו פיסת היי-אנד נדירה.

חשבתי שזה רק בגלל שזו הייתה סחורה של מילאנו- מסתבר שגם התמחור של אהובי שי לא מיטיב עם הלקוחות.

במחיר של A3 אחד בארץ אתה קונה 2 בחו"ל. (בארץ עולה לחברי פורום 3900ש"ח כאשר לייבא זוג A3 יעלה כ4000 ש"ח).

-----------------------------------------------------------------------------------

ולמנהל של "ספיידר מערכות" עשה לי טובה- אל תנפנף לי בדגל האחריות והתיקונים כי אם אני משלם חצי ממה שעולה בארץ אותו המגבר בדיוק- גם אם הוא יתקלקל 4 פעמים אני אולי אכסה את ההפרש.

ושההפרשים הם גדולים יותר כמו במגברים היקרים יותר כמו הDLS זה בכלל מראה על כדאיות בייבוא אישי.

ואם אתה רוצה להכנס לפרטים הקטנים, אז לי אישית לא יצא להתקל באף מגבר שיובא באופן עצמאי מחו"ל וחלילה היה זקוק לתיקון שעלה יותר מ200-300 ש"ח.

וזה דווקא יותר בכיוון של מגברים יקרים יותר.

ברגע שהפער קטן זה לא משתלם, אבל הפרשים של 500-1000-1500 וכו' זה כבר מאוד משתלם לייבא לבד.

under construction..

פורסם

אני הבאתי עד היום כ 5-6 מגברים מחו'ל.

ורק אחד היה צריך תיקון. וגם אז ההפרש בין הארץ לחו'ל היה עצום.

ההפרש היה כ 800 שקל זול יותר בחו'ל (למגבר שעלה בחו'ל 160 דולר לפני משלוחים. ומיסים ) ובארץ כ 2000 שקל.

והתיקון היה 150 שקל..

והתיקון לא היה מתקבל בגדר האחריות. !!

בהפרשים האלו.ממש לא שווה לקנות במחירים בארץ.

וחלק מהיבואנים בארץ חושבים שהם מוכרים זהב. והם לא קשורים לתמחורים בחו'ל. ולכן הציוד לשהם פחות הולך.

ולאומת זאת חברות שפחות נפוצות. או נחשבות לחברות מעולות נכנסות בימים אלו חזק בגלל תמחור הגיוני. ויבואן שנותן מחיר הגיוני לציוד. ביחס לציוד וביחס למחירים בחו'ל.

ולגבי אלמני.

שמעתי סאב שלהם. חוץ להיות חזק. אין הרבה קשר בינו לסאונד מסביב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני לא מבין את ההשמצות שהולכות פה לאחרונה .

.

מה אתה לא מבין ?

תפרגן לעצמך-אתה מבין מצויין,

רק אי אפשר לכתוב באופן ישיר את מה שחושבים.

אתמול "העלו על המוקד" את EDDY ,

היום/מחר זה מישהו אחר.

.

ZZR

פורסם

בטח אני לא אחדש כלום :-)

אבל אני לא חושב שמדובר בהשמצות - נכון,ליבואן צריך להיות מתח רווחים מסויים ואנו לא עיוורים ושמים זאת בד בבד מול התועלת של לקנות מוצר בארץ מבחינת נוחות ואחריות לעומת אותו מוצר זהה בחו"ל

אך ברגע שהמחיר יצא מפרופורציות קשה להבליג על תמחור מוגזם,ובלי להכנס לכיס של אף אחד - אנחנו גם יודעים שמחיר הקניה של היבואן הוא לא אותו מחיר שמוצהר אף שם

בקשר לאדי (ID) - אני יותר ממסכים לעוול שלא בצדק והפרסום הבוטה לפני שפותח השרשור פנה אליו ישירות לפתרון הבעיה

שום דבר אישי לאף אחד - רק להעמיד דברים על דיוקם

ולשני המקרים דבר משותף - יש (הרבה) דברים חשובים וקודמים לפני הכסף

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מידן מל.

אף אחד לא מעלה על המוקד את אף אחד.

זה שאתמול חבר פורום עשה טעות והעלה שרשור בטרם בכלל בדק את הבעיה מול הספק- זה לא משליך מזה על כלום.

הוא עשה טעות ונהג בצורה ממש לא לעניין- ואני לא חושב שיש אחד שלא יסכים איתי על כך.

סה"כ זה רק גורם לנזק תדמיתי לאותו ספק/יבואן.

עדיין זה לא הופך לכלל גורף ש"מעלים" פה על המוקד אנשים.

אם יש לך בעיה עם אותו חבר פורום אתה מוזמן לפנות אליו בהודעה פרטית.

under construction..

פורסם

כרגיל אתה צודק.

וכמו שכתבת:

סה"כ זה רק גורם לנזק תדמיתי לאותו ספק/יבואן.

הנזק התדמיתי כבר נעשה.

מכאן אפשר להמשיך הלאה .

מידן מ.

ZZR

פורסם

לגבי הנושא של אדי.

המנהלים צריכים להוסיף בסוף השרשור. שהבחור קיבל סאב חדש.

וזה היה ללא כל בעיות ושהוא יגיב מחדש. ויתנצל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שלום ובוקר טוב לכולם

ניסיתי שוב להימנע מלהגיב לכל ההתנהלות סביב הת"רד הנ"ל מכיוון שדי הנחתי שברגע שזה אגיב (כמו שאכן קרה) רמת הויכוח תרד עד להכי למטה וללא שום קשר לנושא הטכני ואו המקצועי שלך המגבר ואו כל מוצר אחר

שוב אחזור ואומר לכל אלו שקשה להם להבין ואנסה להיות יותר מדויק

בחנות היבואן "אהובי שי מרכז הרכב בע"מ" עבד בין יתר המתקינים בחור מקסים וישר בשם שרון ואותו שרון כרגע לא עובד יותר אצלנו כמתקין (מכל מיני סיבות פנימיות שלא צריכות ממש לעניין אתכם) והוא בעל עסק שנקרא "סאונד דיזיינר" ולנו אין שום קשר לעסק הזה מלבד הקשר הערטילאי שיצרו פה חלק מחברי הפורום לקידום אינטרס אישי שלהם וכאופצית ניגוח ב"אהובי שי" במתכוון.

אני מאוד מקווה שהייתי ברור מספיק כדי לשים את העיניין הזה מאחורינו

למר "שורלק" הנכבד (מצטער שאיניני יודע את שמך האמיתי) אני מקווה בשבילך שבעיניינים יותר רציניים בחיים תדע להפריד בין מציאות ודמיון ותדע לעזור את המוח שלך מלהגיע למקומות רחוקים ודימיוניים מדי

ברמה היותר רצינית אשמח להבהיר את העיניין היותר עקרוני

המגבר HA-PA-800 לא הוצע ולא יוצע למבצע לאף אחד וגם לא לחברי הפורום

המגבר שכן נמצא במבצע הוא מגבר דגם AL-1000

אין לי מושג איפה התבלבלת ומה הקשר בין שני המוצרים ואיך פיתחת את תורת הטלנובלה שלך

ולנחמד והמפרגן מכולם אדון ניר "גרין מונסטר" אין שום חוכמה בניסיון שלך לתמחר את המחיר שאנחנו כיבואנים צריכים או אמורים למכור מוצר זה או אחר מכיוון שהראיה שלך היא ברמת המיקרו הנמוך ביותר. ישנם עוד עשרות תנאים והתחייבוית מצד יבואן שעולים הון של כסף שראייתך קצרה מלראות

מעבר לכך ישנם המון גורמים שמאפשרים לחנויות מקוונות ולא מקוונות למכור במחירים נמוכים מאוד למוצרים מסוימים מאוד ואין לזה שום קשר לשיווק הישיר שמתבצע ביום יום השוטף על ידי היבואן

וחוץ מזה למה ללכת רחוק הרי כל אותם המוצרים שאתה ממליץ כל כך אפשר למצוא בארץ בחנות מסויימת בצפון הרבה יותר זול המהחיר שהם נמכרים לבעל החנות עצמו (יעיד על כך יחיאל מ"אפי 4*4) שלא נדבר על ""סוחרי"" מדרכה ברמלה לוד ואו תחנה מרכזית שמוכרים הרבה הרבה יותר זול ממחירי יבואן מומלצים

אני פשוט לא מבין מה אתה רוצה להוכיח אם בכלל בהצגת אתרים זולים יותר בחו"ל

ויתקנו אותי מנהלי הפורום כי למיטב ידיעתי הפורום לא נוצר למען העיניין הזה

ברמה הטכנית מקצועית אני חושב שאתה די מבלבל את המוח ללא שום נתונים אמיתיים ואפרט

לפני מספר ימים פסלת את הסט C6A של DLS ללא שום תמיכה טכנית בעיניין ולעניות דעתי גם ללא שמיעה מוקדמת של הסט וזו רק דוגמא אחת מרבות אז אנא ממך תשתדל להגיב ביושר מקצועי ואתה יודע שלפעמים "סייג לחכמה שתיקה"

אני בטוח שלא תוכל לא להגיב אבל אני אישית לא יגיב יותר אלא אך ורק לשאלות והערות טכניות בלבד

ושוב תודה לכל מי שנתן חובת דעת על המוצרים (טובה יותר ואו טובה פחות) על סמך התנסות

דרור

earthquake sound frik

פורסם

D.C - אתה עושה את אותה הטעות שחיים מסאונדר עשה.

ההודעה שאני כותב מיועדת לכל חברי הפורום, המשתמשים הרגילים, הספונסרים, המנהלים, אחראים ובעלי עסק.

הבעיה הכי גדולה בפורום היא חוסר יכולת התבטאות מקצועית שגם מפגינה רמה אישית נמוכה, נמוכה מאוד לעיתים.

דרור, אם היית מגיב בצורה עובדתית שלא מפגינה רגשות כלשהן כמו פניה אל חבר פורום חביב כמו צביקה כ"מר שורלאק" - שכן "מר" אמנם הוא תואר של כבוד, אבל אין שום כבוד בנימה שלך ובפניה שלך אליו כ"מר" אלא להפך, אתה מפגין זלזול מוחלט והתנשאות ברוטלית כלפי חבר פורום.

הפניה שלך אל חבר פורום, אחד מהטובים אם לא הטובים והוותיק שבכולם, ניר - גרין מונסטר, בהוראת פעולה כגון שתיקה והאשמה של דברי כזב, אתה רק בפוגע בעצמך כשאתה עושה את זה, אתה רק מוציא את עצמך בצורה מכוערת.

ניר לא נפגע כאן, אתה נפגעת. ואתה לא מוסיף לזה כשאתה תוקף חבר פורום שאתה יודע היטב, שיהיה לו מה להגיב לדבריך והוא כבר הוכיח פעמים רבות שהוא לא רשם דבר, אף לא מילה - ללא גיבוי.

אם היית מגיב בצורה הבאה:

א. שרון אכן היה מועסק בחברתנו כמתקין.

ב. שרון הוא אדם ישר ונפלא.

ג. שרון איננו מועסק יותר בחברתנו.

ד. אין שום קשר ישיר ו\או עקיף ביננו לבין שרון ובית העסק סאונד דיזיינר למעט העובדה ההיסטורית שצויינה מעלה.

ה. אנו מתמחרים את מוצרינו ע"פ מדיניות החברה וע"פ צרכיה ואין ברשתונו או ביכולתנו לקבוע מדיניות תמכור כלפי בתי עסק אחרים וזה גם לא מעניינו.

היית יוצא גדול!

אכן, סייג לחוכמה שתיקה, דיברת יותר מידי ולא שתקת מספיק.

תצמצם את התגובה שלך שתהיה עניינית, מקצועית ולא פסיק אחד מעבר לזה - לא היית מעליב אף אחד בצורה כזו, היית יוצא גדול שכן הראת שאתה לא מגיב להעלבות והשמצות אלא רק מציין עובודת ענייניות ונכונות ואל כאלו - לא ניתן לסטור אותך או למצוא בך פגם כלשהו כגוף מסחרי וכאדם.

חבל.

לגבי באופן אישי - אם אני רואה שמקום X מוכר מוצר Y במחיר Z

בעוד שמקום T מוכר את מוצר Y במחיר Z מינוס W

כל עוד שאני יודע שהמוצר מקורי ותקין ותחת אחריות - אני אעדיף את מקום T ולא את מקום X

אולי כדאי לך לעשות סקר שוק של המוצרים שלך ולשקול תמחור מחדש? הרי ההפסד הוא שלך, זה לא אני שמפסיד כאן, זה אתה.

מיקרו, מאקרו - ממש לא משנה לי בתור האזרח הקטן שהולך לקנות מוצר, אני פשוט לא אקנה אותו ממך.

אם זה לא מה שמשפיע על העסק שלך ואתה חי בכלל מהיקף מכירות אחר והשיקולים שלך שונים לגמרי כמו שרשמתי בסעיף ה' - אתה לא צריך להסביר. תשים לב עד כמה המשפט שרשמתי הוא תמציתי, אומר הכל ובעצם לא אומר כלום - ובכל זאת אם זו התשובה שהיית נותן, היית יוצא גדול כיוון שלא ניתן לתקוף כזה משפט - פוליטיקה חשובה מאוד גם בעסקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ומי אתם שתגידו לבעל העסק איך להגיב, יועץ תקשורת או אבא שלו

יש הרבה הבדל בין להיות יבואן לבין לדעת מה צריך לעשות יבואן

הרבה חברי פורום אוהבים לדבר, אבל שמגיע לעשייה זה כבר דבר שונה

(המקסימום שהם עושים זה להתקשר ליבואנים ולהגיד שמישהו מוכר מוצר שלהם בזול בפורום כדי לקבל הנחה בפעם הבאה שהם יקנו משהו אצלו)

אתם יכולים לדעת איך כל דבר מתנהל וכמה עולה, אבל עד שאתה לא עושה את זה לבד ומבין את ההשלכות האמיתיות של להיות יבואן בתור מקצוע ועסק יחיד שמפרנס אדם או משפחה, ולא בתור כותב "דברי חוכמה" מהבית של ההורים בקארספורום, יהיה דיי קשה להסביר.

ולמי שיודע איך כמה ולמה ליבא ומלמד את כל היבואנים, אולי תרים את הכפפה ותייבא בעצמך במקום לעשות רוח על ילדים

בודדים אנשי המקצוע כמו צביקה ויחיאל שהרוויחו את הזכות לדבר בזכות העשייה שלהם בת'רד כמו זה, שזה נוגע לכסף אמיתי ולא למשחקי פורום

פורסם
ולנחמד והמפרגן מכולם אדון ניר "גרין מונסטר" אין שום חוכמה בניסיון שלך לתמחר את המחיר שאנחנו כיבואנים צריכים או אמורים למכור מוצר זה או אחר מכיוון שהראיה שלך היא ברמת המיקרו הנמוך ביותר. ישנם עוד עשרות תנאים והתחייבוית מצד יבואן שעולים הון של כסף שראייתך קצרה מלראות

מעבר לכך ישנם המון גורמים שמאפשרים לחנויות מקוונות ולא מקוונות למכור במחירים נמוכים מאוד למוצרים מסוימים מאוד ואין לזה שום קשר לשיווק הישיר שמתבצע ביום יום השוטף על ידי היבואן

וחוץ מזה למה ללכת רחוק הרי כל אותם המוצרים שאתה ממליץ כל כך אפשר למצוא בארץ בחנות מסויימת בצפון הרבה יותר זול המהחיר שהם נמכרים לבעל החנות עצמו (יעיד על כך יחיאל מ"אפי 4*4) שלא נדבר על ""סוחרי"" מדרכה ברמלה לוד ואו תחנה מרכזית שמוכרים הרבה הרבה יותר זול ממחירי יבואן מומלצים

אני פשוט לא מבין מה אתה רוצה להוכיח אם בכלל בהצגת אתרים זולים יותר בחו"ל

ויתקנו אותי מנהלי הפורום כי למיטב ידיעתי הפורום לא נוצר למען העיניין הזה

ברמה הטכנית מקצועית אני חושב שאתה די מבלבל את המוח ללא שום נתונים אמיתיים ואפרט

לפני מספר ימים פסלת את הסט C6A של DLS ללא שום תמיכה טכנית בעיניין ולעניות דעתי גם ללא שמיעה מוקדמת של הסט וזו רק דוגמא אחת מרבות אז אנא ממך תשתדל להגיב ביושר מקצועי ואתה יודע שלפעמים "סייג לחכמה שתיקה"

אני בטוח שלא תוכל לא להגיב אבל אני אישית לא יגיב יותר אלא אך ורק לשאלות והערות טכניות בלבד

ושוב תודה לכל מי שנתן חובת דעת על המוצרים (טובה יותר ואו טובה פחות) על סמך התנסות

דרור

דרור ידידי.

בוא נפריד כמה דברים.

מכיוון שאתה כלל לא מכיר אותי, וגם בעבר שדיברנו על הנושא הזה ציינתי לך מס' עובדות:

1.אין לך מושג מה הנסיון של עם מוצרים מסויימים כאלו ואחרים מהמותגים השונים.

2.אין לך מושג מה הידע שלי בכל נושא של ייבוא ושיווק.

3.אין לך כלל מושג מה רמת הידע שלי בנושא של אלקטרוניקה ומבנה רמקולים.

לכן, מזה אני אענה לך על התגובה שלך שהיא פשוט מוגכחת ואני גם אפרט למה.

התמחור של מוצרי DLS הוא מוגזם בעליל, באותם המחירים של מגבר DLS ניתן לקנות בארץ מגברים שמראש בכל מקום בעולם ממתוגים גבוה יותר ויקרים יותר מאשר DLS בכל מדינה בעולם.

במחיר שמותמחרת סדרת האולטימייט של DLS בארץ ניתן לרכוש בארץ מגברים מחברות כמו אודיסון,טרו-טקנולוג'י,ג'נסיס,הליקס ובראקס,סטג ועוד.

כל המגברים הללו הם ממתוגים גבוה יותר ויקרים יותר באופן משמעותי מDLS- אך עדיין אצלנו המחיר הוא או יותר יקר או זהה למרות שהמיתוג הוא רחוק שנות אור מהמציאות.

לשם ההשוואה זה כמו שתמכור מזדה 3 במחיר של מרצדס C קלאס.

אתה יכול לחלוק על זה כמה שתרצה, אבל אם אתה טוען שהראיה שלי היא רק ברמת המיקרו בלבד-אז אני דווקט חושב שכדאי שתעבור שוב על קורס המאקרו ותבין מכך שכיום האופציות של ייבוא אישי של כמעט כל מוצר מחו"ל הוא ממש לא בעייתי וכיום שאנחנו ממש כפר גלובלי קטן- רכישה של מוצר כמו מגבר מארה"ב זה ממש פשוט וקל.

במחיר שמתומחרים מוצרי DLS בארץ ניתן לרכוש בייבוא אישי כולל משלוח אווירי מהיר ומיסים מלאים כחוק 2 מוצרים זהים.

אל תזלזל באינטילגציה של חברי הפורום, יש מספיק יבואנים בארץ שמוכרים מותגים מאוד יקרים בתמחור הגיוני.

מגברי אודיסון נמכרים בארץ בדיוק במחיר שלהם בחו"ל- ואתה יכול לבדוק את זה על כל הליין שלהם.

מגברי סטג ואודיו-סיסטמז נמכרים בארץ באותו המחיר שלהם בחו"ל.

מגברי טרו-טקנולוג'י נמכרים בארץ באותו המחיר שלהם בחו"ל.

מגברי ג'נסיס נמכרים בארץ באותו המחיר שלהם בחו"ל.

מדובר על 4 יבואנים שונים שמוכרים ציוד אודיו יוקרתי בתמחור שהוא ראוי לכך שלא משתלמת רכישה בחו"ל וייבוא אישי.

דבר שני- ה"קטילה" שלי על הסט של DLS מסדרת הPERFORMANCE.

רצית הסבר ? בבקשה.

רק אל תשכח שאהובי שי לא המציאו את הגלגל, DLS יובאו לארץ בעבר ע"י מילאנו.

התעסקתי עם הסט הזה בכמה התקנות וכמה רכבים שונים, ובינהם גם יצא להתקין את הסטים בחלק מאותם רכבים ובשאר לרוב היה מדובר על כיוונים לאותה מערכת.

הסט הזה פשוט מתומחר רחוק מאוד מהתמורה שלו,הטוויטר שלו צעקני,לא מפורט ופשוט חסר כל קשר לוופר.

תודות לעובדה שיש לו סליל קטנטן של 0.8 אינטש (20מ"מ) הוא פשוט טוויטר זוועתי.

לתמחר את הסט הזה ב1500 ש"ח זה הגזמה פראית- תכלס' מוכרים אותו בשוק באיזור ה1200 ש"ח.

במחיר הזה ניתן לקנות סטים טובים יותר בכמה רמות- כמו הדוטק,הרץ' היי אנרג'י,פוקאל V1 וכו'.

לטעמי, אפילו סטים פשוטים יותר כמו הטמפו של מורל כבר עדיפים עליו לפחות בטמפו הטוויטר בעל סליל 28מ"מ.

והתגובת באס של הטמפו עדיפה על הוופר של הC6A

ולסיכום-

בפעם הבאה שאתה רוצה לכתוב לי שאני "מבלבל את המוח" תעשה לעצמך טובה ואל תכתוב פה שטויות בפורום.

אנשים פה לא מטומטמים ולחלק מחברי הפורום יש פה יותר נסיון בתחום הזה מאשר מתקינים או עובדים בתחום הזה במשך הרבה שנים.

under construction..

פורסם

שרגאמן - יכולתי גם לשבת מהצד ולראות איך דרור ממשיך לפגוע בתדמית שלו.

למה לא.

ובקשר לפניה לחבר פורום - אז אם כבר אתה פונה אל חבר פורום כמו ניר בפניה בנוסח "אדון ניר" - אז אפשר לשנות את זה מנימה מזלזלת ובוטה לנימה חברית ונעימה בצורה מאוד קלה:

אדון ניר - אני מכבד אותך כוותיק פורום ומכיר בתכונות הטובות שלך, אך שאלה לי אליך:

א. האם יש לך נסיון כלשהו עם הסט XYZ? אם כן, מה הוא?

ב. על בסיס אילו עובדות הנך מבסס את תשובתך?

כמו שאתה מבין - מותר לו לשאול, מותר לו להגיב, אבל אפשר לעשות דברים אחרת, מבלי לפגוע ולהעליב מבלי להרוס תדמית - בייחוד את זו שלך עצמך.

אולי היה עדיף לנעול את הת'רד בשביל למנוע נזק תדמיתי.

ואני לא אומר או קובע לאיש ואדם איך להגיב, אני נותן עצה חברית כיצד להגיב, אבל לא קובע שום דבר עבור אף אחד.

תמיד אפשר לתת לאווירה הזו להימשך, תמיד אפשר לתת לבעל עסק לפגוע לעצמו בתדמית, בעלי עסק אחרים שלא נוהגים כך מרוויחים מהעובדה הנ"ל וכן יש לי חברים יבואנים בפורום יש לי חברים שהם מתקינים בפורום שיכולים להרוויח מכך שתדמיתו של בעל עסק אחר תיפגע, אני לא חושב שזו דרך נכונה ולכן כמו שאנסה למנוע מהם לפגוע בתדמית שלהם אנסה גם למנוע מרבים אחרים שאינני מכיר עדיין.

אני סבור שD.C מייצג בית עסק מכובד אך אינני חושב שהוא מציג אותו באור הולם, וברצוני לסייע לשנות עובדה זו - יש בכך רע?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...